Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(sizike @ 2008 09 11, 20:51)
Šiandien pagaliau baigiau rėminimo procesą merginos  ax.gif rėminta be stiklo, darbą tempiau ir rėmą dekoravau pati  rolleyes.gif rėminimo dirbtuvėse tik prišaudžiau, kad darbas iš rėmo neiškristų  ax.gif

kai toks gražus ir vientisas darbelis, tai negaila ir dar kartą pagirti. thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Sandrulia @ 2008 09 11, 21:07)
Neturiu laiko schmoll.gif dėl paveikslėlio tai čia grynai skonio reikalas, o jaunieji jau nuspręs patys ar kambary kabintis, ar rūsy biggrin.gif juk neaišku, gal jiems tos gėlytės nepatiktų  smile.gif

Aš tai pritarčiau pienas pasisakymui:

QUOTE(pienas @ 2008 09 12, 08:26)
gal geras remas su stiklu ir pasportu isgelbes situacija, bet nu atsakingiau reikia rinkti paveiksliuka, ypac, jei tai DOVANA!

Iš tavo pasakymo supratau, kad tu nežinai, kas jauniesiems patinka, o kas ne. Aš tai pirmiausiai bandyčiau kažkaip išsiaiškinti, ar jiems išvis patinka siuvinėti paveikslai, ar išvis norėtų tokios dovanos, kokie motyvai patinka, kokios spalvos ir panašiai. Tikrai nenorėčiau siuvinėti ir dovanoti su mintim 'kad jaunieji patys nuspręs ar kambary kabintis, ar rūsy'. unsure.gif Dovanojant dovaną, o ypač tokia proga kaip vestuvės, norisi įtikti žmonėms ir padovanoti tai, ko jiems reikia ar ką jie brangintų, o ne neštų paslėpt į rūsį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 12 rugsėjo 2008 - 09:20
Sandrulia
prie šio šrifto rinkau tokius skaičius, jei tau tinka, galiu jų paieškot?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 12 rugsėjo 2008 - 09:23
Labas rytas visoms 4u.gif norejau pasakyti, kad tikrai neapgavau, vakar rinkau atsisedus siulukus puse nakties lotuliukas.gif
bet viena forumiete pirmoji man parase i AZ ir nori paimti visus is karto .. tad, jei ji tikrai patvirtins, kad ima visus tada nebera prasmes deti ...jei ne, imesiu numeriukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 09 12, 10:23)
prie šio šrifto rinkau tokius skaičius, jei tau tinka, galiu jų paieškot?

Super thumbup.gif būčiau labai dėkinga aciuks.gif
Radau inete tinkančius, bet ten dar didesni doh.gif
Papildyta:
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 09 12, 10:19)
Tikrai nenorėčiau siuvinėti ir dovanoti su mintim 'kad jaunieji patys nuspręs ar kambary kabintis, ar rūsy'. unsure.gif Dovanojant dovaną, o ypač tokia proga kaip vestuvės, norisi įtikti žmonėms ir padovanoti tai, ko jiems reikia ar ką jie brangintų, o ne neštų paslėpt į rūsį.

Jei viską išklausinėčiau, tai jau nebūtų staigmena, man banalu, kai prieš vestuves skambina ir sako "ką norėtumėt dovanų?" arba dovanoja tik pinigus, kad paskui nusipirtų ko reikia, juk nelieka jokio netikėtumo ir malonumo laukiant dovanos schmoll.gif

Apie rūsį tai buvo tik mano atsakymas į kitą postą, aš darau tikrai nuoširdžiai ir man tas dizainas labai patinka, jau buvau šitą paveiksliuką pasiruošus sau siuvinėti, bet taip įšėjo, kad staigiai reikėjo galvot ir nusprendžiau siuvinėt dovanai ax.gif
Atsakyti
Nu klausti jaunuju ka norite gauti dovanu gal ir banalu, bet baisiau yra gauti dovanu 5 skrudintuvus arba 3 arbatinius. Todel ir nesami pinigai, nes uz juos pvz. bus galima issirinkti paveiksla, kuris kabes svetaineje.
O siaip tai jei jau nesama dovana daiktais.. tai paprastai artimiausi jaunuju zmones turi sarasiuka ir pareguliuoja eisma kas ka perka, kad chaoso nebutu.
Atsakyti
QUOTE(pienas @ 2008 09 12, 11:42)
Nu klausti jaunuju ka norite gauti dovanu gal ir banalu, bet baisiau yra gauti dovanu 5 skrudintuvus arba 3 arbatinius. Todel ir nesami pinigai, nes uz juos pvz. bus galima issirinkti paveiksla, kuris kabes svetaineje.
O siaip tai jei jau nesama dovana daiktais.. tai paprastai artimiausi jaunuju zmones turi sarasiuka ir pareguliuoja eisma kas ka perka, kad chaoso nebutu.

Arba parašo kvietimuose.. tuokiasi tas ir tas, kviečiame ten ir ten skliausteliuose Iš anksto AČIŪ UŽ DOVANAS VOKELIUOSE thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2008 09 12, 09:35)
Jei viską išklausinėčiau, tai jau nebūtų staigmena, man banalu, kai prieš vestuves skambina ir sako "ką norėtumėt dovanų?" arba dovanoja tik pinigus, kad paskui nusipirtų ko reikia, juk nelieka jokio netikėtumo ir malonumo laukiant dovanos schmoll.gif

Apie rūsį tai buvo tik mano atsakymas į kitą postą, aš darau tikrai nuoširdžiai ir man tas dizainas labai patinka, jau buvau šitą paveiksliuką pasiruošus sau siuvinėti, bet taip įšėjo, kad staigiai reikėjo galvot ir nusprendžiau siuvinėt dovanai ax.gif

na, matai, nebūtina klaust tiesiogiai taip, galima užuolankom, kad nesuprastų. mirksiukas.gif Ir kiek žinau, dauguma jaunųjų pageidauja gauti pinigėlius, kad už juos nusipirktųtai, ko patys nori, arba kad jais bent kiek pasidengtų vestuvių išlaidos.

Kita vertus, nenoriu būti labai kritiška. Aš suprantu, kad tau šis paveiksliukas patinka. O jauniesiems ar patiks? Nes tarkim, kas patinka man, gal tau išvis nepatiktų. Gi visų skoniai skiriasi. Ir kartais atrodo, kad neblogai pažįsti žmogų, o vis tiek sunku įtikti su dovana.
Atsakyti
QUOTE(pienas @ 2008 09 12, 10:42)

Gerai būtų, kad sąraše būtų parašyta kokio metriko paveikslėlio reikia biggrin.gif beje, dovanosim ir pinigėlių atvirutės voke mirksiukas.gif

Na, nebesiginčykim 4u.gif nukrypom nuo temos. Bandysiu taisyti padėtį, paskui jau pateiksiu galutiniam teismui blush2.gif gavau kelis gerus patarimus ir pačiai atėjo keletas minčių. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrulia: 12 rugsėjo 2008 - 09:51
QUOTE(jurgužė @ 2008 09 12, 09:45)
Arba parašo kvietimuose.. tuokiasi tas ir tas, kviečiame ten ir ten skliausteliuose Iš anksto AČIŪ UŽ DOVANAS VOKELIUOSE  thumbup.gif

oi, man tai toks parašymas kvietimuose nelabai. unsure.gif Geriau jau kažkaip išsiaiškinti, per pažįstamus, tėvus ar dar kaip. Arba geriau jau užsiminti kažkaip draugams, kad pinigėliai būtų geriau, tada ir jauniesiems geriau bus, ir tau galvos sukti daug nereikės.
Atsakyti
Sandrulia,

manau, kad jei jau tu apsisprendei, ka dovanoti, tai tikrai nevelu ir suspesi viska padaryti mirksiukas.gif

paziurejus i tavo darbeli, man lyg ir truktu prie moters rankos sukneles rankoves krastelio. o raideliu ir skaiciuku nenori ta pacia spalva kaip ir ziedai (ale auksine) siuvineti?
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 09 12, 10:49)
oi, man tai toks parašymas kvietimuose nelabai. unsure.gif Geriau jau kažkaip išsiaiškinti, per pažįstamus, tėvus ar dar kaip. Arba geriau jau užsiminti kažkaip draugams, kad pinigėliai būtų geriau, tada ir jauniesiems geriau bus, ir tau galvos sukti daug nereikės.

Aha smile.gif Ir as pritariu, kad nelabai graziai ziurisi smile.gif.. vis pagalvoju, kad savo vestuvese noreciau matyti pora zmoniu, kurie yra man labai labai artimi, taciau zinau, kaip jie gyvena.. todel noretusi, kad saves tokiu atveju nevargintu ir pradziugintu mane savo dalyvavimu, o ne vokeliu. Tai kazkaip nu.. tokie zodziai ipareigoja smile.gif.. ai jau cia ne i tema.
Atsakyti
skaičiukai

nelabai kokia kokybė, bet gal suprasi blush2.gif
Atsakyti