sizike, fantastiškas paveikslas ir rėmas nuostabiai dekoruotas, viskas taip suderinta... na labai labai super
QUOTE(libaja @ 2008 09 12, 08:33)
O kai kurie komentarai toookie tolerantiški, kad po jų gali išvis atšokt noras adatą imt
Ir man juos beskaitant, pagailo Sandrulės Manau jau persistengta,komentuojant....
Man jis labai simpatiškas, toks saulėtas
sizikes darbas tai tikrai kruopstus ir grazus.
Del kritikos.. nu negali del kiekvieno darbo aikcioti.. tam ir yra si tema, kad mokytumemes tuos darbelius daryti estetiskus, tvarkingus, kokybiskus. O jei zmogus ruosia dovana, tokiai svarbiai progai, tai gal geriau cia pakritikuoti viesai, o ne sulaukti komentaru uz nugaros? .. galu gale pagrindinius minusus dar spes ir istaisyti.
Del kritikos.. nu negali del kiekvieno darbo aikcioti.. tam ir yra si tema, kad mokytumemes tuos darbelius daryti estetiskus, tvarkingus, kokybiskus. O jei zmogus ruosia dovana, tokiai svarbiai progai, tai gal geriau cia pakritikuoti viesai, o ne sulaukti komentaru uz nugaros? .. galu gale pagrindinius minusus dar spes ir istaisyti.
QUOTE(pienas @ 2008 09 12, 08:47)
sizikes darbas tai tikrai kruopstus ir grazus.
Ir tu visiškai teisi Bet aš už...hmmm...tarkim neįžeidinėjančia kritika,nežeminančia...
paukščiuk, dėkui
QUOTE(ReNcYtEa @ 2008 09 12, 09:46)
Ir man juos beskaitant, pagailo Sandrulės Manau jau persistengta,komentuojant....
Palaukit, merginos... Man regis imam prieštarauti pačios sau. Prieš kelias temas čia kažkas skundėsi, kad negauna jokių komentarų, kai įdeda darbelį. Dabar, kai komentarai yra, pasirodo kad jau per daug... Nei vieno nebuvo žmogų įžeidžiančio komentaro. Kaip tik visos stengiasi pridėti tą disclaimerį, kad čia skonio reikalas, ir stengiasi patarti. Taigi nereikia priimti asmeniškai, kalbėkim apie konkrečius darbus ir nesipykim
QUOTE(pienas @ 2008 09 12, 09:26)
Negrazu.... siulau ne tik ziedus, bet ir data persiuti. Pagal kompozicija, jei jau raides tiesios tai ir skaiciai turetu buti tiesus. O siaip tai .. nu nenoreciau tokios dovanos.... ant sienos nekabinciau, i lentyna nedeciau. Jei jau rankos vieno atspalvio, tai kodel, tos raides ir skaiciai melyni.. gal geras remas su stiklu ir pasportu isgelbes situacija, bet nu atsakingiau reikia rinkti paveiksliuka, ypac, jei tai DOVANA!
Kad žiedai ir data bus persiųta, jau nuspręsta. O šešėlį noriu padaryti šviesiai melsvą, tada ir datos spalva tiks. Na norisi, kad būtų daugiau atspalvių paveikslėly, ne vien rusvi. O dėl atsakingumo renkantis paveikslėlį, tai jau čia kiekvienos reikalas, ką ji pasirenka, jau šnekėjom apie tai. Prieš pradėdant siuvinėti daug kam rodžiau, ir daugumai patiko, negaliu gi rodyt jauniesiems ir sakyt, ar tiks tokia dovana ar ne kiekviena rizikuojam dovanodama. Na gimtadieniui tinka dovanot pvz išsiuvinėtas gėlės, bet va Agoria gal nebūtų patenkinta tokia dovana, nes ji minėjo, kad nemėgsta tokių paveikslėlių
Iš tikrųjų tai nefaina, kai taip nurašo mano darbą, bet aš laukiu konstruktyvios kritikos, iš šono geriau matosi, ko trūksta
QUOTE(Sandrulia @ 2008 09 12, 09:57)
aš laukiu konstruktyvios kritikos, iš šono geriau matosi, ko trūksta
Man tai trūksta tų gėlių, kur originale yra (nors kelis žiedelius), ir skaičių su raidėmis norisi mažesnių O šiaip paskaičiusi kritiką....na ir bjaurios jūs kaikurios
Sandrulia kažkaip žiūriu į tavo darbelį ir man tada pasimetos tos rankos, nes tampa raidės ir skaičiai labai ryškūs, bet tai gal tu taip ir norėjai, akd akcentas varduose ir skaičiuose būtų?
QUOTE(Sandrulia @ 2008 09 12, 09:57)
Iš tikrųjų tai nefaina, kai taip nurašo mano darbą, bet aš laukiu konstruktyvios kritikos, iš šono geriau matosi, ko trūksta
Tik tu nenusimink Pažiūrėk šitaip - merginoms nepatinka šitas konkretus darbas, netgi ne darbas, o veikiau dizainas. Nieks nenurašo pačios siuvinėtojos
QUOTE(golda @ 2008 09 12, 10:03)
Man tai trūksta tų gėlių, kur originale yra (nors kelis žiedelius), ir skaičių su raidėmis norisi mažesnių
Nuėmiau gėles, nes tikrai nespėčiau išsiuvinėt galiu siuvinėt tik kai mažius miega...
QUOTE(Alatėja @ 2008 09 12, 10:05)
Sandrulia kažkaip žiūriu į tavo darbelį ir man tada pasimetos tos rankos, nes tampa raidės ir skaičiai labai ryškūs, bet tai gal tu taip ir norėjai, akd akcentas varduose ir skaičiuose būtų?
Na juk užrašas irgi labai svarbus
Manau melsvas šešėlis išspręstų šitą reikalą nebūtų tokios atskirties
Papildyta:
QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 09 12, 10:11)
Tik tu nenusimink Pažiūrėk šitaip - merginoms nepatinka šitas konkretus darbas, netgi ne darbas, o veikiau dizainas. Nieks nenurašo pačios siuvinėtojos
Suprantu ir nenusimenu man irgi dažnai nepatinka dizainai, kuriuos kitos liaupsina