Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Sizike - na tiesiog nuostabus darbas clap_1.gif Jau seniai nemačiau tokio puikaus, sąmojingo, vientiso ir ...nematyto darbo. Puiku clap_1.gif Te, tau balionėlis už tokį malonumą akims 4u.gif

O kieno čia dizainas? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 11 rugsėjo 2008 - 22:48
My Webpage
Sandrulia,cia yra kazkas panasaus,ko to truksta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 09 11, 23:58)
My Webpage
Sandrulia,cia yra kazkas panasaus,ko to truksta mirksiukas.gif

Peržiūrėjau, ką konkrečiai turi minty? g.gif
Atsakyti
Sizike darbas puikus didis.gif O remelis ispiestas ar dekupazas? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 12 rugsėjo 2008 - 07:07
Sizike labai mielas ir gražus darbelis wub.gif Tikrai gražiai papuoš namus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 09 11, 21:51)
Šiandien pagaliau baigiau rėminimo procesą merginos  ax.gif rėminta be stiklo, darbą tempiau ir rėmą dekoravau pati  rolleyes.gif rėminimo dirbtuvėse tik prišaudžiau, kad darbas iš rėmo neiškristų  ax.gif

wub.gif nerealu wub.gif man irgi įdomu kaip rėmas puoštas ax.gif kažkaip į dekupažą lyg ir panašu g.gif

dėl rankų pritariu keliom merginom kuriom nepatiko blush2.gif kažkaip "negyveliškai" atrodo ir tokios dovanos tikrai nenorėčiau schmoll.gif bet čia skonio reikalas 4u.gif
yra žmonių kuriems iš principo siuvinėti paveikslai nepatinka, tai vistiek neįtiksi doh.gif
Atsakyti
O jeigu aplink rankas būtų toks nuplaukiantis fonas, alia šešėlis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2008 09 11, 21:00)
vaje, koks grozis  bigsmile.gif darbelis ir taip buvo grazus, bet kai ikelei i toki nerealu remeli tai atrodo, kad tas paveiksliukas vientisai su remeliu  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif sutinku su tavim, super atrodo thumbup.gif

merginos, man reikalinga perlo spalva, koks DMC numeris ja atitinka??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 09 12, 09:11)
merginos, man reikalinga perlo spalva, koks DMC numeris ja atitinka???  g.gif

Pabandyk pažiūrėti į šitą lentelę, gal rasi pagal spalvos paveiksliuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2008 09 11, 20:05)
Siuvinėju aš tą metriką dovanai, ėmiau tik rankas iš schemos ir po apačia rašiau vardus ir datą, bet dabar žiūriu, kad trūksta man kažko, o gal tik atrodo, patarkit kąąą blush2.gif sakau gal dar reiktų kokios gėlės ar kaspino tarp rankų ir užrašo g.gif
Rėmelis bus toks bronzinis, gana puošnus, su gėlių motyvais
Darbas dar nebaigtas, bet bendri bruožai matosi:
user posted image

P.S Žiedai bus persiūti kitais siūlais, šitie neprimena aukso doh.gif

Negrazu.... siulau ne tik ziedus, bet ir data persiuti. Pagal kompozicija, jei jau raides tiesios tai ir skaiciai turetu buti tiesus. O siaip tai .. nu nenoreciau tokios dovanos.... ant sienos nekabinciau, i lentyna nedeciau. Jei jau rankos vieno atspalvio, tai kodel, tos raides ir skaiciai melyni.. gal geras remas su stiklu ir pasportu isgelbes situacija, bet nu atsakingiau reikia rinkti paveiksliuka, ypac, jei tai DOVANA!
Atsakyti
g.gif kažkaip keistai puolat ant Sandrulios. Ji gi rašė, kad spalvas pati parinkinėja, Jonavoje pasirinkimas tikrai ne per didžiausias. O dėl skonio... Na taip, man jau nepatiko šitas paveikslas kai ji pasigyrė, kad siuvinės, bet gi kiekvieno teisė rinktis. Aš vakar vyrui parodžiau tas rankas, tai jo komentaras irgi buvo "Amžiną atilsį..." Bet gal kitam kai kam tikrai bus labai gražu. Bet dar visos puikiai žinot, kaip keičia darbelį tinkamas rėmas, paspartas ir t.t. O jei dar šešėlį gražiai priderinus.... Be to, kaip suprantu, čia dar nebaigta visai, o kai darbelis nebaigtas visiškai, tai šitaip ant jo "varyt" irgi nei šis nei tas. O kai kurie komentarai toookie tolerantiški, kad po jų gali išvis atšokt noras adatą imt doh.gif

Sizike, tavo šitas darbelis tikrai labai mielas. Aš labai išranki, bet šitas labai labai wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Gal turit kuri pažiūrėt, kaip atrodo šitas paveiksliukas jau išsiuvinėtas ar žinot kur atrast. labai būčiau dėkinga. thumbup.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgužė: 12 rugsėjo 2008 - 08:39