Sizike - na tiesiog nuostabus darbas Jau seniai nemačiau tokio puikaus, sąmojingo, vientiso ir ...nematyto darbo. Puiku Te, tau balionėlis už tokį malonumą akims
O kieno čia dizainas?
My Webpage
Sandrulia,cia yra kazkas panasaus,ko to truksta
Sandrulia,cia yra kazkas panasaus,ko to truksta
QUOTE(juratere @ 2008 09 11, 23:58)
Peržiūrėjau, ką konkrečiai turi minty?
Sizike darbas puikus O remelis ispiestas ar dekupazas?
Sizike labai mielas ir gražus darbelis Tikrai gražiai papuoš namus
QUOTE(sizike @ 2008 09 11, 21:51)
Šiandien pagaliau baigiau rėminimo procesą merginos rėminta be stiklo, darbą tempiau ir rėmą dekoravau pati rėminimo dirbtuvėse tik prišaudžiau, kad darbas iš rėmo neiškristų
nerealu man irgi įdomu kaip rėmas puoštas kažkaip į dekupažą lyg ir panašu
dėl rankų pritariu keliom merginom kuriom nepatiko kažkaip "negyveliškai" atrodo ir tokios dovanos tikrai nenorėčiau bet čia skonio reikalas
yra žmonių kuriems iš principo siuvinėti paveikslai nepatinka, tai vistiek neįtiksi
O jeigu aplink rankas būtų toks nuplaukiantis fonas, alia šešėlis
QUOTE(Mur mur @ 2008 09 11, 21:00)
vaje, koks grozis darbelis ir taip buvo grazus, bet kai ikelei i toki nerealu remeli tai atrodo, kad tas paveiksliukas vientisai su remeliu
sutinku su tavim, super atrodo
merginos, man reikalinga perlo spalva, koks DMC numeris ja atitinka???
QUOTE(Džeinė @ 2008 09 12, 09:11)
merginos, man reikalinga perlo spalva, koks DMC numeris ja atitinka???
Pabandyk pažiūrėti į šitą lentelę, gal rasi pagal spalvos paveiksliuką
QUOTE(Sandrulia @ 2008 09 11, 20:05)
Siuvinėju aš tą metriką dovanai, ėmiau tik rankas iš schemos ir po apačia rašiau vardus ir datą, bet dabar žiūriu, kad trūksta man kažko, o gal tik atrodo, patarkit kąąą sakau gal dar reiktų kokios gėlės ar kaspino tarp rankų ir užrašo
Rėmelis bus toks bronzinis, gana puošnus, su gėlių motyvais
Darbas dar nebaigtas, bet bendri bruožai matosi:
P.S Žiedai bus persiūti kitais siūlais, šitie neprimena aukso
Rėmelis bus toks bronzinis, gana puošnus, su gėlių motyvais
Darbas dar nebaigtas, bet bendri bruožai matosi:
P.S Žiedai bus persiūti kitais siūlais, šitie neprimena aukso
Negrazu.... siulau ne tik ziedus, bet ir data persiuti. Pagal kompozicija, jei jau raides tiesios tai ir skaiciai turetu buti tiesus. O siaip tai .. nu nenoreciau tokios dovanos.... ant sienos nekabinciau, i lentyna nedeciau. Jei jau rankos vieno atspalvio, tai kodel, tos raides ir skaiciai melyni.. gal geras remas su stiklu ir pasportu isgelbes situacija, bet nu atsakingiau reikia rinkti paveiksliuka, ypac, jei tai DOVANA!
kažkaip keistai puolat ant Sandrulios. Ji gi rašė, kad spalvas pati parinkinėja, Jonavoje pasirinkimas tikrai ne per didžiausias. O dėl skonio... Na taip, man jau nepatiko šitas paveikslas kai ji pasigyrė, kad siuvinės, bet gi kiekvieno teisė rinktis. Aš vakar vyrui parodžiau tas rankas, tai jo komentaras irgi buvo "Amžiną atilsį..." Bet gal kitam kai kam tikrai bus labai gražu. Bet dar visos puikiai žinot, kaip keičia darbelį tinkamas rėmas, paspartas ir t.t. O jei dar šešėlį gražiai priderinus.... Be to, kaip suprantu, čia dar nebaigta visai, o kai darbelis nebaigtas visiškai, tai šitaip ant jo "varyt" irgi nei šis nei tas. O kai kurie komentarai toookie tolerantiški, kad po jų gali išvis atšokt noras adatą imt
Sizike, tavo šitas darbelis tikrai labai mielas. Aš labai išranki, bet šitas labai labai
Sizike, tavo šitas darbelis tikrai labai mielas. Aš labai išranki, bet šitas labai labai