Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(paukščiukas @ 2008 09 11, 20:56)
Šiandieninėj nuorodoj, daug skaičių

http://swappons.oldi...e...15118&nba=1

Kaip tik peržiūrėjau, bet nelabai ką tinkamo radau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2008 09 11, 20:05)
Siuvinėju aš tą metriką dovanai

O ar nenorėjai pasirinkti kažko subtilesnio? g.gif Nežinau, man tai kažkaip visai nesižiūri tos rankos tokios nukirstos ir negrakščios... Nežinau, čia mano nuomonė, nesupyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 09 11, 21:22)
O ar nenorėjai pasirinkti kažko subtilesnio? g.gif Nežinau, man tai kažkaip visai nesižiūri tos rankos tokios nukirstos ir negrakščios... Nežinau, čia mano nuomonė, nesupyk  4u.gif

Man jos patinka rolleyes.gif
Atsakyti
Šiandien pagaliau baigiau rėminimo procesą merginos ax.gif rėminta be stiklo, darbą tempiau ir rėmą dekoravau pati rolleyes.gif rėminimo dirbtuvėse tik prišaudžiau, kad darbas iš rėmo neiškristų ax.gif

user posted image

ir blogoji pusė

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sizike: 11 rugsėjo 2008 - 20:54
QUOTE(sizike @ 2008 09 11, 21:51)
Šiandien pagaliau baigiau rėminimo procesą merginos  ax.gif rėminta be stiklo, darbą tempiau ir rėmą dekoravau pati  rolleyes.gif rėminimo dirbtuvėse tik prišaudžiau, kad darbas iš rėmo neiškristų  ax.gif

vaje, koks grozis bigsmile.gif darbelis ir taip buvo grazus, bet kai ikelei i toki nerealu remeli tai atrodo, kad tas paveiksliukas vientisai su remeliu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2008 09 11, 21:05)
Siuvinėju aš tą metriką dovanai, ėmiau tik rankas iš schemos ir po apačia rašiau vardus ir datą, bet dabar žiūriu, kad trūksta man kažko, o gal tik atrodo, patarkit kąąą blush2.gif sakau gal dar reiktų kokios gėlės ar kaspino tarp rankų ir užrašo g.gif
Rėmelis bus toks bronzinis, gana puošnus, su gėlių motyvais
Darbas dar nebaigtas, bet bendri bruožai matosi:
user posted image

P.S Žiedai bus persiūti kitais siūlais, šitie neprimena aukso doh.gif

nenoriu taves liudinti, bet pasakysiu savo nuomone, man tos rankos tai kaip karste gulinciojo visai ne vestuviu proga, sriftas su raidem man tai dera bet tos tankos nukapotos ir dar tokia baisi spalva, tu jaunavedziu vietoje gavusi tokia dovana splepciau kur giliau, geriau gal reikejo ka kita siuvineti, neseniai paukstelis ar kazkuri kita moteris lb grazu buvo paveiksleli ta proga idejusi baltom smulkiom gelytem va ten tai grazu smile.gif jei turi dar laiko, siulyciau padaryti koki kita varianta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2008 09 11, 19:32)
O kokią spalvą siūlytum? g.gif tokią kaip rankos?

jo, kazkokio panasaus atspalvio

QUOTE(sizike @ 2008 09 11, 20:51)
Šiandien pagaliau baigiau rėminimo procesą merginos  ax.gif rėminta be stiklo, darbą tempiau ir rėmą dekoravau pati  rolleyes.gif rėminimo dirbtuvėse tik prišaudžiau, kad darbas iš rėmo neiškristų  ax.gif

woooow, as be zodziu wub.gif ir ta remeli taip sauniai dekoravai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AGORIA @ 2008 09 11, 22:03)
jei turi dar laiko, siulyciau padaryti koki kita varianta mirksiukas.gif

Neturiu laiko schmoll.gif dėl paveikslėlio tai čia grynai skonio reikalas, o jaunieji jau nuspręs patys ar kambary kabintis, ar rūsy biggrin.gif juk neaišku, gal jiems tos gėlytės nepatiktų smile.gif
Atsakyti
šauniai įrėminai, o rėmuką pati dekoravai?
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2008 09 11, 22:07)
Neturiu laiko schmoll.gif dėl paveikslėlio tai čia grynai skonio reikalas, o jaunieji jau nuspręs patys ar kambary kabintis, ar rūsy biggrin.gif juk neaišku, gal jiems tos gėlytės nepatiktų  smile.gif

Hm,neaiskios tos tavo rankos gavosi...gal reiktu kazkaip moters ranka dasiuvineti,nes jinai gavosi kazkokia nukirsta?! Ir tos spalvos... g.gif
Rusy galvoju-nekabins. Per daug baisiai atrodys. O jai dar vakare unsure.gif
Sandrulia tik nesupyk. Taciau,jei kazka patobulinsi,-gal ir gerai atrodys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2008 09 11, 23:07)
Neturiu laiko schmoll.gif dėl paveikslėlio tai čia grynai skonio reikalas, o jaunieji jau nuspręs patys ar kambary kabintis, ar rūsy biggrin.gif juk neaišku, gal jiems tos gėlytės nepatiktų  smile.gif

tau sprest, linkiu nepastebeti kaip vaidins patenkintus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2008 09 11, 21:07)

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(AGORIA @ 2008 09 11, 21:42)
tau sprest, linkiu nepastebeti kaip vaidins patenkintus lotuliukas.gif

Bet gali ir nevaidinti g.gif ir būti patenkinti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ReNcYtEa: 11 rugsėjo 2008 - 22:04