Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Sveikutes, aciu uz naujus namucius 4u.gif
Atsakyti
darbelis sempleriniu siulu isbandymui
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 09 08, 18:18)
user posted image  user posted image

Melanžiniai siūliukai tikrai yra nuostabūs. Aš siuvinėjau paprasčiausias raideles melanžiniais, ir gavosi tikrai labai gražu. Bet šitie tavieji tai kažkokie (tie tamsieji) nelabai melanžiniai, atrodo, lyg kokie pablukę r paterlioti būtų blush2.gif Ar gal aš čia grybauju visai?
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 09 08, 18:38)
. Bet šitie tavieji tai kažkokie (tie tamsieji) nelabai melanžiniai, atrodo, lyg kokie pablukę r paterlioti būtų  blush2.gif Ar gal aš čia grybauju visai?

tokie siuliukai, toks ju dazymas
http://www.sewandso....=search_results
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 09 08, 18:18)

darbelis labai gražus thumbup.gif Bet aš vis tiek noriu paklausti - kur jūs semplerius po to dedat? Nes man jie visi tokie mieli, gražūs, bet ką su jais daryt - nesugalvočiau niekaip ax.gif Jūs juos kabinat kur nors, kišat į stalčių ar dar ką darot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2008 09 08, 19:40)
- kur jūs semplerius po to dedat?

as siusiu kvepiancia pagalvele(jei tik rasiu bus levandu), buciau darius biscorna, bet gerokai didesnis ornamentas gavosi ax.gif
sempleriai grazu ir dideli, bet kolkas netureciau kur det, nors jei tureciau medine trobele kokia tikrai pakabinciau ir ne viena sempleri
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 09 07, 21:27)
Tai nuo to ir prasidėjo, kad radau tą schemą, kuri pirmoje žinutėje ir tada paguglinau kas tas Jim Shore lotuliukas.gif o tada jau pas mane apsigyveno du katinai, dabar dar laukiu paukščių, ir bendradarbės irgi užsikrėtė ir laukia savo katinų  lotuliukas.gif

Žodžiu, apsėdimas doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2008 09 08, 20:04)
as siusiu kvepiancia pagalvele(jei tik rasiu bus levandu), buciau darius biscorna, bet gerokai didesnis ornamentas gavosi ax.gif
sempleriai grazu ir dideli, bet kolkas netureciau kur det, nors jei tureciau medine trobele kokia tikrai pakabinciau ir ne viena sempleri

Reikėjo pasakyti anksčiau, galėjau tau levandų kad ir kilogramą parvežti - ką tik buvau Provanse Prancūzijoje, ten levandos visur rolleyes.gif Parsivežiau kelis jau pasiūtus maišelius su levandomis. Beje, tavo samplerio spalvos - kaip tik levandoms pritaikytos wub.gif

Kas dėl samplerių panaudojimo, tai jų toks pats panaudojimas, kaip ir bet kokio kito darbo, nematau didelio skirtumo. Aš planuoju rėminti, ypač jei gausiu kitų trijų metų laikų schemas, tai bus keturi paveiksliukai, gal ir visai nieko atrodys ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 08 rugsėjo 2008 - 20:04
Pasirodysiu su savo visai nepraktišku siuviniu - man jo reikėjo dėl proceso ir visų tų spalvų... doh.gif Gal kada sugalvosiu, kur ir kaip pritaikyti...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Misty @ 2008 09 08, 21:19)
Pasirodysiu su savo visai nepraktišku siuviniu - man jo reikėjo dėl proceso ir visų tų spalvų... doh.gif Gal kada sugalvosiu, kur ir kaip pritaikyti...

Nuotraukai remeli padaryk, manau bus grazu 4u.gif
Atsakyti

Ajej koks grožis wub.gif O čia viskas Silk 'n Colors siūliukais siuvinėta?
Atsakyti
Ačiū 4u.gif

QUOTE(Insomnia @ 2008 09 08, 20:42)
Ajej koks grožis wub.gif O čia viskas Silk 'n Colors siūliukais siuvinėta?

Nea, siūliukai - paprasčiausi DMC ax.gif Šilko dar neišbandžiau - pasidėjau kaip pažadą, kad jau sekantį darbelį bandysiu šilku siuvinėti ax.gif
Atsakyti

Labai gražu 4u.gif Tokios linksmos spalvos bigsmile.gif
Atsakyti