Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 09 11, 15:46)
Oi, kaip smagu, kaip smagu  thumbup.gif  O tai bijojau, kad pagalvosi, va, nepatiko, tai mums įkišo  lotuliukas.gif  Bet prašom pasirodyti su procesais.

biggrin.gif Mano didžioji kad apsidziaugė parėjus iš mokyklos, sako norėjau tik schemos o gavau dar ir rinkinį thumbup.gif bigsmile.gif dabar nežino kurį pirma griebt siuvinėt lotuliukas.gif

mama liko ant ledo cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Siuvinėju aš tą metriką dovanai, ėmiau tik rankas iš schemos ir po apačia rašiau vardus ir datą, bet dabar žiūriu, kad trūksta man kažko, o gal tik atrodo, patarkit kąąą blush2.gif sakau gal dar reiktų kokios gėlės ar kaspino tarp rankų ir užrašo g.gif
Rėmelis bus toks bronzinis, gana puošnus, su gėlių motyvais
Darbas dar nebaigtas, bet bendri bruožai matosi:
user posted image

P.S Žiedai bus persiūti kitais siūlais, šitie neprimena aukso doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrulia: 11 rugsėjo 2008 - 19:06
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 09 11, 18:04)
taigi, as irgi prisipirkus siuliuku dideliam paveikslui, kuris buvo atidetas ...
tiesa, kalbu apie DMC ...  smile.gif
Mane irgi domina 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip smagu sužinoti kad tiek daug yra siuvinėjančiu smile.gif
Tiek daug gražių darbų
Aš arba siuvinėju dieną naktį, arba visai užmetu. Jūs diskutuojate apie kainas, o aš štai nežinau kur gauti Madeira siūlų verysad.gif
Futbolininkų turiu , tokių nesudėtingų, galėsiu nuskenuoti ir atsiųsti smile.gif
Atsakyti
Jola987 labai norėčiau futbolininkų į ausragai@yahoo.com

Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2008 09 11, 19:05)
Siuvinėju aš tą metriką dovanai, ėmiau tik rankas iš schemos ir po apačia rašiau vardus ir datą, bet dabar žiūriu, kad trūksta man kažko, o gal tik atrodo, patarkit kąąą blush2.gif sakau gal dar reiktų kokios gėlės ar kaspino tarp rankų ir užrašo g.gif

man kazkaip nesiziuri, kad tas uzrasas visai kita spalva issiuvinetas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2008 09 11, 19:05)

Nu jau tik ne kaspino (čia mano nuomonė)
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2008 09 11, 20:05)
Siuvinėju aš tą metriką dovanai

kai pilnai issiuvinesi rankas, tada ir matyt bus ko truksta, o jei remelis labai puosnus, tai gal sakyciau paveikslelis tiks ir toks (santuresnis)
tik man kazkaip raidziu sriftas tai nieko visai, nu bet skaiciai tai kaip padauginus doh.gif , nugriuve. manyciau kad panasiu sriftu turetu but ir raides ir skaiciai
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 09 11, 20:21)
man kazkaip nesiziuri, kad tas uzrasas visai kita spalva issiuvinetas ax.gif

O kokią spalvą siūlytum? g.gif tokią kaip rankos?
QUOTE(rugsėjė @ 2008 09 11, 20:27)
tik man kazkaip raidziu sriftas tai nieko visai, nu bet skaiciai tai kaip padauginus doh.gif , nugriuve. manyciau kad panasiu sriftu turetu but ir raides ir skaiciai

Aha tikrai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2008 09 11, 19:32)
O kokią spalvą siūlytum? g.gif tokią kaip rankos?

Aha tikrai g.gif

aš būčiau pasirinkusi kaip rankos ir šriftas turėtų būti vienodas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jola987 @ 2008 09 11, 20:36)
aš būčiau pasirinkusi kaip rankos ir šriftas turėtų būti vienodas g.gif

Neturiu tokių pat skaičių, iš vis gražių daugiau neturiu verysad.gif gal galit pasidalinti? rolleyes.gif

O jei dėti melsvą paspartą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2008 09 11, 20:42)
Neturiu tokių pat skaičių, iš vis gražių daugiau neturiu verysad.gif gal galit pasidalinti? rolleyes.gif

O jei dėti melsvą paspartą g.gif

Šiandieninėj nuorodoj, daug skaičių

http://swappons.oldi...e...15118&nba=1
Atsakyti