Siuvinėju aš tą metriką dovanai, ėmiau tik rankas iš schemos ir po apačia rašiau vardus ir datą, bet dabar žiūriu, kad trūksta man kažko, o gal tik atrodo, patarkit kąąą sakau gal dar reiktų kokios gėlės ar kaspino tarp rankų ir užrašo Rėmelis bus toks bronzinis, gana puošnus, su gėlių motyvais Darbas dar nebaigtas, bet bendri bruožai matosi:
P.S Žiedai bus persiūti kitais siūlais, šitie neprimena aukso
Sveikos, kaip smagu sužinoti kad tiek daug yra siuvinėjančiu Tiek daug gražių darbų Aš arba siuvinėju dieną naktį, arba visai užmetu. Jūs diskutuojate apie kainas, o aš štai nežinau kur gauti Madeira siūlų Futbolininkų turiu , tokių nesudėtingų, galėsiu nuskenuoti ir atsiųsti
Siuvinėju aš tą metriką dovanai, ėmiau tik rankas iš schemos ir po apačia rašiau vardus ir datą, bet dabar žiūriu, kad trūksta man kažko, o gal tik atrodo, patarkit kąąą sakau gal dar reiktų kokios gėlės ar kaspino tarp rankų ir užrašo
Siuvinėju aš tą metriką dovanai, ėmiau tik rankas iš schemos ir po apačia rašiau vardus ir datą, bet dabar žiūriu, kad trūksta man kažko, o gal tik atrodo, patarkit kąąą sakau gal dar reiktų kokios gėlės ar kaspino tarp rankų ir užrašo
kai pilnai issiuvinesi rankas, tada ir matyt bus ko truksta, o jei remelis labai puosnus, tai gal sakyciau paveikslelis tiks ir toks (santuresnis)
tik man kazkaip raidziu sriftas tai nieko visai, nu bet skaiciai tai kaip padauginus , nugriuve. manyciau kad panasiu sriftu turetu but ir raides ir skaiciai
tik man kazkaip raidziu sriftas tai nieko visai, nu bet skaiciai tai kaip padauginus , nugriuve. manyciau kad panasiu sriftu turetu but ir raides ir skaiciai