Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

tikekimes, kad mano sprendimas pakeisti spalva, o ir remeliai kitokie bus, nepagadins galutinio rezultato g.gif

na, o palaikymo, visada reikia mirksiukas.gif , ypac kai upas praeina blush2.gif
darbas ne is mazuju beveik 70x70cm.

na, bet jus imates irgi tokiu nemazu darbu....ir rdar su seseliavimais ir pilnu fono uzpildymu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 09 11, 08:45)
jau kaip maloniai buvau nustebinta nuo pačio ryto  bigsmile.gif
sulaukiau pačtalijono, ir pamačius tokio didumo voka gavau lengva šoka  biggrin.gif  bigsmile.gif  tikėjaus paprasto mažo voko  biggrin.gif

Labai didelis AČIŪ tau, Zhuvycia 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Labai gražios aguonos  wub.gif  jaučiu kad dukra atims jas iš manęs  biggrin.gif

Oi, kaip smagu, kaip smagu thumbup.gif O tai bijojau, kad pagalvosi, va, nepatiko, tai mums įkišo lotuliukas.gif Bet prašom pasirodyti su procesais.
Atsakyti
Mur mur, sempleris nuostabaus grožio wub.gif Ar aš neteisingai ką supratau, ar žadi jį siuvinėti šilkiniais siūlais? g.gif Darbas labai didelis, manau teks baigus skalbti, o šilkiniai siūlai tikrai dažys - sugadins visą vaizdą doh.gif O šiaip man gražiausias trečias variantas - rausva su rudu. Ir dar - sempleris klasikinis, istorinis, o jų beveik visų spalvos prislopintos, išblukusios - čia pusė jų grožio. Tau spręsti ,žinoma, kokia spalva siuvinėti, aš tai rinkčiausi kokią pablukusią 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2008 09 11, 17:04)
Mur mur, sempleris nuostabaus grožio  wub.gif Ar aš neteisingai ką supratau, ar žadi jį siuvinėti šilkiniais siūlais? g.gif Darbas labai didelis, manau teks baigus skalbti, o šilkiniai siūlai tikrai dažys - sugadins visą vaizdą  doh.gif O šiaip man gražiausias trečias variantas - rausva su rudu. Ir dar - sempleris klasikinis, istorinis, o jų beveik visų spalvos prislopintos, išblukusios - čia pusė jų grožio. Tau spręsti ,žinoma, kokia spalva siuvinėti, aš tai rinkčiausi kokią pablukusią  4u.gif

aciu uz patarima del spalvos smile.gif pati trepsiu tarp dvieju spalvu raudonos ir tos su rudu smile.gif
tavo argumentai tokie, kad lengvina apsisprendima + MB irgi toji spalva arciau dusios.
del dazymo, tai jau anksciau rasiau, kad tikrinau biggrin.gif skalbiau po du kartus ir ziurejau kokia situacija del dazymo. tai Silk 'N colors po pirmojo plovimo - nebedazo. todel galvoju pirma matkelius isplauti ir tik tada siuvineti. o gal as cia per gerai isivaizduoju g.gif gal pabandyt atkirpus viena issiuvineta kvietkeli irr su audiniu dar isplaut, paziuret....
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2008 09 11, 16:24)
gal pabandyt atkirpus viena issiuvineta kvietkeli irr su audiniu dar isplaut, paziuret....

manau, toks variantas butu patikimiausias mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras visoms 4u.gif siaubas, seniai bebuvau, o dabar kai paziurejau naujus darbelius suketus, net baltas pavydas pagavo verysad.gif visiskai neprieinu siuvineti ... schmoll.gif ir dar pora menesiu tai taip ir bus verysad.gif ec, nu ka dabar, as cia siaip, pasiguodziau .. biggrin.gif o jus siuvinekit ir dekit darbelius cia, nors akis amlonu paganyti ... thumbup.gif

Beje, klausimelis .... g.gif kaip kazkuri cia minejo, kad susiperka visus siuliukus is karto ..taigi, as irgi prisipirkus siuliuku dideliam paveikslui, kuris buvo atidetas ... dalykas toks, kad budama didele kaciu myletoja, vardan Pife esanciu beglobiu suniuku ir kaciuku atiduociau savo turimus siuliukus po 1.30 ... ax.gif tam kad tuos pinigelius pervesti Pifo globotiniams ... kaciu temoje vyksta aukcionas, tik kazin ar jums butu patogu ten eiti ... taigi, parasykit ka manot, tada surasyciau pasiziurejus kokius numeriukus turiu smile.gif
tiesa, kalbu apie DMC ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gida @ 2008 09 11, 13:38)
blink.gif  prašom išduoti,kur ieškoti?  g.gif ačiū  4u.gif

Buvusiam univermage, Basanavičiaus 6, Jonava, 3 aukštas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 09 11, 17:04)
surasyciau pasiziurejus kokius numeriukus turiu  smile.gif
tiesa, kalbu apie DMC ...  smile.gif

mane domintu sitie siuliukai, gal imesk sarasiuka, visoms butu naudinga mirksiukas.gif
Atsakyti
astulia, ok smile.gif is karto patikinu, kad jiems nieko nepadaryta, visiskai nauji, net nepradeti siuliukai ... smile.gif kaip zinai, Marijampoleje jie pigesni nei Vilniuj ar Kaune, jau seniai issiaiskinom, bet tikrai ne 1.30 biggrin.gif schmoll.gif
juk reik padeti ismestiems i gatve gyvuneliams 4u.gif biggrin.gif

imesiu tada numeriukus rytoj ..gryzus nurasysiu ka turiu ..bet turiu tai as ju jau tikria nemazai ...kol prieis laikas siuvineti tai dar jie sudules nuo stovejimo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 09 11, 17:30)
astulia, ok  smile.gif is karto patikinu, kad jiems nieko nepadaryta, visiskai nauji, net nepradeti siuliukai ...  smile.gif kaip zinai, Marijampoleje jie pigesni nei Vilniuj ar Kaune, jau seniai issiaiskinom, bet tikrai ne 1.30  biggrin.gif  schmoll.gif
juk reik padeti ismestiems i gatve gyvuneliams  4u.gif  biggrin.gif

imesiu tada numeriukus rytoj ..gryzus nurasysiu ka turiu ..bet turiu tai as ju jau tikria nemazai ...kol prieis laikas siuvineti tai dar jie sudules nuo stovejimo  lotuliukas.gif

oj, kaip faina clap_1.gif jau ir brolienei "isstukalinau" lotuliukas.gif
Atsakyti
Astulia, dziaugiuos 4u.gif ok, tada lekiu namuciu rasyt numeriukus biggrin.gif rytoj is ryto idesiu mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 09 11, 17:39)
Astulia, dziaugiuos  4u.gif ok, tada lekiu namuciu rasyt numeriukus  biggrin.gif rytoj is ryto idesiu  mirksiukas.gif  biggrin.gif

blembački doh.gif Kad tu anksčiau apie tai būtai užsiminus... Aš gi ta pati paveiksla siuvinėsiu,kuriam tu siūliukus susipirkai.. O aš ir jau susipirkau... bet brangiau...
Atsakyti