tikekimes, kad mano sprendimas pakeisti spalva, o ir remeliai kitokie bus, nepagadins galutinio rezultato
na, o palaikymo, visada reikia , ypac kai upas praeina
darbas ne is mazuju beveik 70x70cm.
na, bet jus imates irgi tokiu nemazu darbu....ir rdar su seseliavimais ir pilnu fono uzpildymu
QUOTE(Džeinė @ 2008 09 11, 08:45)
jau kaip maloniai buvau nustebinta nuo pačio ryto
sulaukiau pačtalijono, ir pamačius tokio didumo voka gavau lengva šoka tikėjaus paprasto mažo voko
Labai didelis AČIŪ tau, Zhuvycia
Labai gražios aguonos jaučiu kad dukra atims jas iš manęs
sulaukiau pačtalijono, ir pamačius tokio didumo voka gavau lengva šoka tikėjaus paprasto mažo voko
Labai didelis AČIŪ tau, Zhuvycia
Labai gražios aguonos jaučiu kad dukra atims jas iš manęs
Oi, kaip smagu, kaip smagu O tai bijojau, kad pagalvosi, va, nepatiko, tai mums įkišo Bet prašom pasirodyti su procesais.
Mur mur, sempleris nuostabaus grožio Ar aš neteisingai ką supratau, ar žadi jį siuvinėti šilkiniais siūlais? Darbas labai didelis, manau teks baigus skalbti, o šilkiniai siūlai tikrai dažys - sugadins visą vaizdą O šiaip man gražiausias trečias variantas - rausva su rudu. Ir dar - sempleris klasikinis, istorinis, o jų beveik visų spalvos prislopintos, išblukusios - čia pusė jų grožio. Tau spręsti ,žinoma, kokia spalva siuvinėti, aš tai rinkčiausi kokią pablukusią
QUOTE(Loretoidas @ 2008 09 11, 17:04)
Mur mur, sempleris nuostabaus grožio Ar aš neteisingai ką supratau, ar žadi jį siuvinėti šilkiniais siūlais? Darbas labai didelis, manau teks baigus skalbti, o šilkiniai siūlai tikrai dažys - sugadins visą vaizdą O šiaip man gražiausias trečias variantas - rausva su rudu. Ir dar - sempleris klasikinis, istorinis, o jų beveik visų spalvos prislopintos, išblukusios - čia pusė jų grožio. Tau spręsti ,žinoma, kokia spalva siuvinėti, aš tai rinkčiausi kokią pablukusią
aciu uz patarima del spalvos pati trepsiu tarp dvieju spalvu raudonos ir tos su rudu
tavo argumentai tokie, kad lengvina apsisprendima + MB irgi toji spalva arciau dusios.
del dazymo, tai jau anksciau rasiau, kad tikrinau skalbiau po du kartus ir ziurejau kokia situacija del dazymo. tai Silk 'N colors po pirmojo plovimo - nebedazo. todel galvoju pirma matkelius isplauti ir tik tada siuvineti. o gal as cia per gerai isivaizduoju gal pabandyt atkirpus viena issiuvineta kvietkeli irr su audiniu dar isplaut, paziuret....
QUOTE(Mur mur @ 2008 09 11, 16:24)
gal pabandyt atkirpus viena issiuvineta kvietkeli irr su audiniu dar isplaut, paziuret....
manau, toks variantas butu patikimiausias
Labas vakaras visoms siaubas, seniai bebuvau, o dabar kai paziurejau naujus darbelius suketus, net baltas pavydas pagavo visiskai neprieinu siuvineti ... ir dar pora menesiu tai taip ir bus ec, nu ka dabar, as cia siaip, pasiguodziau .. o jus siuvinekit ir dekit darbelius cia, nors akis amlonu paganyti ...
Beje, klausimelis .... kaip kazkuri cia minejo, kad susiperka visus siuliukus is karto ..taigi, as irgi prisipirkus siuliuku dideliam paveikslui, kuris buvo atidetas ... dalykas toks, kad budama didele kaciu myletoja, vardan Pife esanciu beglobiu suniuku ir kaciuku atiduociau savo turimus siuliukus po 1.30 ... tam kad tuos pinigelius pervesti Pifo globotiniams ... kaciu temoje vyksta aukcionas, tik kazin ar jums butu patogu ten eiti ... taigi, parasykit ka manot, tada surasyciau pasiziurejus kokius numeriukus turiu
tiesa, kalbu apie DMC ...
Beje, klausimelis .... kaip kazkuri cia minejo, kad susiperka visus siuliukus is karto ..taigi, as irgi prisipirkus siuliuku dideliam paveikslui, kuris buvo atidetas ... dalykas toks, kad budama didele kaciu myletoja, vardan Pife esanciu beglobiu suniuku ir kaciuku atiduociau savo turimus siuliukus po 1.30 ... tam kad tuos pinigelius pervesti Pifo globotiniams ... kaciu temoje vyksta aukcionas, tik kazin ar jums butu patogu ten eiti ... taigi, parasykit ka manot, tada surasyciau pasiziurejus kokius numeriukus turiu
tiesa, kalbu apie DMC ...
QUOTE(gida @ 2008 09 11, 13:38)
prašom išduoti,kur ieškoti? ačiū
Buvusiam univermage, Basanavičiaus 6, Jonava, 3 aukštas
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 09 11, 17:04)
mane domintu sitie siuliukai, gal imesk sarasiuka, visoms butu naudinga
astulia, ok is karto patikinu, kad jiems nieko nepadaryta, visiskai nauji, net nepradeti siuliukai ... kaip zinai, Marijampoleje jie pigesni nei Vilniuj ar Kaune, jau seniai issiaiskinom, bet tikrai ne 1.30
juk reik padeti ismestiems i gatve gyvuneliams
imesiu tada numeriukus rytoj ..gryzus nurasysiu ka turiu ..bet turiu tai as ju jau tikria nemazai ...kol prieis laikas siuvineti tai dar jie sudules nuo stovejimo
imesiu tada numeriukus rytoj ..gryzus nurasysiu ka turiu ..bet turiu tai as ju jau tikria nemazai ...kol prieis laikas siuvineti tai dar jie sudules nuo stovejimo
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 09 11, 17:30)
astulia, ok is karto patikinu, kad jiems nieko nepadaryta, visiskai nauji, net nepradeti siuliukai ... kaip zinai, Marijampoleje jie pigesni nei Vilniuj ar Kaune, jau seniai issiaiskinom, bet tikrai ne 1.30
oj, kaip faina jau ir brolienei "isstukalinau"
Astulia, dziaugiuos ok, tada lekiu namuciu rasyt numeriukus rytoj is ryto idesiu
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 09 11, 17:39)
Astulia, dziaugiuos ok, tada lekiu namuciu rasyt numeriukus rytoj is ryto idesiu
blembački Kad tu anksčiau apie tai būtai užsiminus... Aš gi ta pati paveiksla siuvinėsiu,kuriam tu siūliukus susipirkai.. O aš ir jau susipirkau... bet brangiau...