Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Rne @ 2008 09 11, 13:02)
bet tarkim tu sumoki anglijoj tuos svarus ir garantuota kad nenusipirkai slamsto, ten kokybes ir kainos santykis - vertas vienas kito ax.gif

oi, tikrai ne. Priklauso kur ir ką perki. Kartais sumoki nemažai, o visiškas šlamštas paskui pasirodo. Arba moki normaliai, bet vis tiek kokybė prasta. Didelė kaina ne visada garantuoja kokybę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 11 rugsėjo 2008 - 13:07
QUOTE(pienas @ 2008 09 11, 13:53)
unsure.gif  nu nezinau kaip kitos, bet jei jau kalbame apie kainas, tai siuvineti galiu sau leisti ax.gif  dirbu, namuose nesedziu  ax.gif , bet va kazkaip ipratau, kad ir dideli darba darant neperku visko is karto. Nusiperku medziaga, nusprendziu kokiais gabaliukais siuvinesiu ta dideli paveiksla, tada susibraizau kvadrateliais schema, pasiziuriu kokiu siulu reikia pirmajam kvadratui ir juos nusiperku.. dar kaikurie tinka is seniau surinktu atsargu.. o kitus veliau darbo eigoje dasiperku. Jei darbas didelis nu ne per menesi ji padarai.. tai va ta suma issiskirsto ir nesijaucia.

o koks skirtumas tuos pinigelius isleisti vienu metu ar po truputi, kaina tai ta pati, tik tiek kad gal save apgauni, jog ai cia nedaug, bet as del idomumo paskaiciuoju kiekvieno paveikslo samata - kiek pinigeliu, per kiek laiko padarau - ir gale jei reiktu parduoti - uz tokia suma niekas nepirktu doh.gif lotuliukas.gif nes iskarto tiek sumoketi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 09 11, 13:59)
Pirkau lino trijų rūšių, mokėjau apie 40 svarų ir gaila šiek tiek buvo.

Beje - pastebėjimas dėl kainų lyginimo ar nelyginimo. Tarkim, kas dėl lino, tai tiek e-bay, tiek Lietuvoje tokių pačių išmatavimų gabalas kainuoja beveik tiek pat - Lietuvoj 35-40 Lt, ebay apie 8-9 GBP su atsiuntimu (čia berods 50x70 cm gabalas). cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 09 11, 14:05)
oi, tikrai ne. Priklauso kur ir ką perki. Kartais sumoki nemažai, o visiškas šlamštas paskui pasirodo. Arba moki normaliai, bet vis tiek kokybė prasta. Didelė kaina ne visada garantuoja kokybę.

Asmeniskai as sumokejus normalia suma, slamsto nebuvau nusipirkusi, ne nebent daiktas "piskem" lotuliukas.gif ir visada buvau patenkinta kokybe - as nekalbu apie poundlenda ar turgu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 09 11, 14:02)
bet tarkim tu sumoki anglijoj tuos svarus ir garantuota kad nenusipirkai slamsto, ten kokybes ir kainos santykis - vertas vienas kito ax.gif

Apie ką tu čia? g.gif Jei siūlai DMC tai jie visur DMC, jei linas Zweigart, tai jis visur toks. Būdavo samprotavimų, kad "trečiojo pasaulio" šalims ir išsivysčiusioms rinkoms gaminamų rūbų, batų kokybė skiriasi tų pačių brandų. Nežinau, gal ir taip. Bet nemanau, kad tas pats galioja tokiems gan paprastiems dalykams kaip siuvinėjimo reikmenys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 11 rugsėjo 2008 - 13:12
QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 09 11, 13:07)
Beje - pastebėjimas dėl kainų lyginimo ar nelyginimo. Tarkim, kas dėl lino, tai tiek e-bay, tiek Lietuvoje tokių pačių išmatavimų gabalas kainuoja beveik tiek pat - Lietuvoj 35-40 Lt, ebay apie 8-9 GBP su atsiuntimu (čia berods 50x70 cm gabalas).  cool.gif

Aš pirkau iš sewandso.co.uk

QUOTE(Rne @ 2008 09 11, 13:11)
Asmeniskai as sumokejus normalia suma, slamsto nebuvau nusipirkusi, ne nebent daiktas "piskem" lotuliukas.gif ir visada buvau patenkinta kokybe - as nekalbu apie poundlenda ar turgu blush2.gif

Na, aš čia gal bendrai apie visus daiktus parašiau. Bet kita vertus, pirkau DMC lino gabalą ir kiek žiūriu, tiek jis man kreivas atrodo. Nesiryžtu ant jo siuvinėt, nes bijau, kad ir darbelis kreivas bus. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 09 11, 14:16)
Na, aš čia gal bendrai apie visus daiktus parašiau. Bet kita vertus, pirkau DMC lino gabalą ir kiek žiūriu, tiek jis man kreivas atrodo. Nesiryžtu ant jo siuvinėt, nes bijau, kad ir darbelis kreivas bus. unsure.gif

aš kanvos gabalą nusipirkau (bijau pasakyt, kieno ji, pirkau Casa Lanoj). Tai kreivai suausta doh.gif Tai nežinau kaip čia gausis darbas... Maniau, kad tik kreivai nukirpta ji. Bet namie apžiūrėjau atidžiau ir pamačiau, kad kreiva verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 09 11, 12:47)
astulia kaip tu greitai su savo vilkais keliauji link pabaigos doh.gif  wub.gif

QUOTE(Džeinė @ 2008 09 11, 12:50)
thumbup.gif  greit einas  mirksiukas.gif

QUOTE(milzinukas @ 2008 09 11, 12:57)
Paveikslas nerealus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aciu, mergytes, uz pagyrimus aciuks.gif

kas del kainu, tai kai pas mus seimoj tik vienas dirbantis, nekyla ranka 1,25 euro moket uz matkeli, kai yra galimybe pigiau atsisiust mirksiukas.gif jei LT koks simtas ant siuvinejimo reikmenu krenta, tai ne taip skauda, kai reiketu 100 euru uz ta pati paklot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 09 11, 14:11)
Apie ką tu čia?  g.gif Jei siūlai DMC tai jie visur DMC, jei linas Zweigart, tai jis visur toks. Būdavo samprotavimų, kad "trečiojo pasaulio" šalims ir išsivysčiusioms rinkoms gaminamų rūbų, batų kokybė skiriasi tų pačių brandų. Nežinau, gal ir taip. Bet nemanau, kad tas pats galioja tokiems gan paprastiems dalykams kaip siuvinėjimo reikmenys.

na tarkim paimkime ne firmini medzegyte o tiesiog siuvinejimo, ji ten bus kokybiska o pas mus "merlis" - cia kzkuri mam isireiske taip lotuliukas.gif ar siuliukus pigius cia ir pigius ten - kokybe skiriasi thumbup.gif

na kur DMC , ten bet kur DMC -nors ne i tema, bet turiu pavyzdziu tokiu kaip pas mus masina Opelis va o Anglam ta pati marke kokybe kita ir net pavadinimas Vauxal
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 09 11, 13:27)
na tarkim paimkime ne firmini medzegyte o tiesiog siuvinejimo, ji ten bus kokybiska o pas mus "merlis" - cia kzkuri mam isireiske taip lotuliukas.gif ar siuliukus pigius cia ir pigius ten - kokybe skiriasi thumbup.gif

esu pirkus nefirminę siuvinėjimo medžiagytę ir pigius siūliukus. Kokybės nėr. schmoll.gif Daugiau niekada nesiruošiu taip daryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 11 rugsėjo 2008 - 13:32
QUOTE(Rne @ 2008 09 11, 14:27)
na kur DMC , ten bet kur DMC -nors ne i tema, bet turiu pavyzdziu tokiu kaip pas mus masina Opelis va o Anglam ta pati marke kokybe kita ir net pavadinimas Vauxal

na, čia tai jau tas pats, kas lyginti toyota su lexus... arba fiat ir ferrari lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Manau, kad kainos visur pagal pragyvenimo lygį yra. Gal kada užtiksime kokioj nors rusiškoj internetinėj parduotuvėj siūlus po litą dešimt, tai ir pirksim. O pačioj Rusijoj tai bus baisinė kaina... Brangus tas mūsų hobis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 09 11, 14:02)

Nereikia lia lia wink.gif.... ne viskas taip ir grazu!
Atsakyti