Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Reska, puikus darbas ploja.gif , kaip man patinka tie paprasti nedideli paveiksliukai, jie tokie mieli didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2008 09 11, 10:29)

bet tai vis tiek brangu...

Mane tai kaskart nustebina komentarai, kad siūlai brangūs doh.gif Taigi ne orą perkat. Tai kokybiški medvilniniai siūlai, kuriuos reikia suverpti, nudažyti, suvynioti ir dar atgabenti iki Lietuvos. Šveicarijoje viename iš nedidelių miestukų netyčia užmačiau DMC siūlų kainą, tai ji buvo 2.2 CHF, kas yra apie 4.7 Lt už matkutį mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 09 11, 10:38)
Mane tai kaskart nustebina komentarai, kad siūlai brangūs  doh.gif Taigi ne orą perkat. Tai kokybiški medvilniniai siūlai, kuriuos reikia suverpti, nudažyti, suvynioti ir dar atgabenti iki Lietuvos. Šveicarijoje viename iš nedidelių miestukų netyčia užmačiau DMC siūlų kainą, tai ji buvo 2.2 CHF, kas yra apie 4.7 Lt už matkutį  mastau.gif

drinks_cheers.gif pas mus irgi siuliuku matkelis 1,25 euro kainuoja, tai irgi 4,3 Lt iseina, tai dziaugiuos, kai broliene is LT siuntinuka su siuliukais pasiuncia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 09 11, 10:31)
Pabaigiau Lanarte ''Seaside sweethearts'':

Labai gražus darbelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 09 11, 10:06)
Gausis gausisi irnesakyk.gif ir isivaizduoju galutinis vaizdas bus superinis, labai grazu wub.gif

4u.gif ačiū už padrasinima, mėdinsiu darbuotis biggrin.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 09 11, 10:38)
Mane tai kaskart nustebina komentarai, kad siūlai brangūs  doh.gif Taigi ne orą perkat. Tai kokybiški medvilniniai siūlai, kuriuos reikia suverpti, nudažyti, suvynioti ir dar atgabenti iki Lietuvos. Šveicarijoje viename iš nedidelių miestukų netyčia užmačiau DMC siūlų kainą, tai ji buvo 2.2 CHF, kas yra apie 4.7 Lt už matkutį  mastau.gif

Švedijoj vienas matkelis DMC siūlų kainuoja 3,80 lt
tai mes dar pigiai mokam smile.gif

pažiurėkit kaip irėminom nuogalius (kabo Švedijoj ) ten ir rėma pirkom smile.gif
user posted image
Atsakyti
Nuogaliai thumbup.gif Kaip tikra nuotrauka atrodo smile.gif
Ir rėmelis labai tinka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bugyte: 11 rugsėjo 2008 - 11:10
O tie nuogaliai irgi išsiuvinėti? bigsmile.gif Na ir kruopštumas pas jus mergytės 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Džeinė @ 2008 09 11, 10:36)
o čia poros vakarų darbelis  ax.gif

QUOTE(Džeinė @ 2008 09 11, 12:04)
pažiurėkit kaip irėminom nuogalius (kabo Švedijoj ) ten ir rėma pirkom  smile.gif

wub.gif wub.gif

dėl siūlų kainų,pas mus tikrai dar ne super brangu,lyginant su kitom šalim. aš dar kartais perku Ariadna po 1,20lt
Atsakyti

user posted image

LABAI gražus darbelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 09 11, 11:04)
pažiurėkit kaip irėminom nuogalius (kabo Švedijoj ) ten ir rėma pirkom  smile.gif

wooow, as be zodziu wub.gif kaip nuostabiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
rodau savo procesa... ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 09 11, 13:03)
rodau savo procesa...  ax.gif

Kaip greitai stumiesi į priekį 4u.gif Gražus paveikslas bus smile.gif
Atsakyti