Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Džeinė @ 2008 09 10, 16:20)
merginos, reikia patarimo
kaip manot ar tiktu šia princese siuvinėti ant margos kanvos?? ir koks fonas labiau derėtu  g.gif

gal šviesiai šviesiai rausva tiktų? arba melsva? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 09 10, 16:20)
merginos, reikia patarimo
kaip manot ar tiktu šia princese siuvinėti ant margos kanvos?? ir koks fonas labiau derėtu  g.gif
Aš tai siuvinėčiau ant baltos... 4u.gif
Atsakyti
ačiū mergaitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 09 10, 17:12)
ačiū merginos, siuvinėjau ant gatavų užvalkaliukų, paprastutė medvilnė. Kadangi norėta, kad raidės būtų kuo didesnės, skaičiavau 4*4 siūliukus

o tu skaiciavai siuliukus besiuvinedama ar pries tai kaip nors zymejaisi? kaip apgudravai ta klastinga medziaga? cool.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Skaičiavau siūliukus 4*4
Atsakyti
tikra darbstuole esi bigsmile.gif
Atsakyti
Zuikiniauskiene - labai mielas darbas rolleyes.gif O tas LHN - čia taip ir vadinasi, ar trumpinys kažkoks? blush2.gif

Gida - dailūs darbeliai, šaunuolė smile.gif Dažniau pasirodyk čia mirksiukas.gif

Paukščiuk - puiki dovana thumbup.gif TIk pagalvojau, ar nenudažys tas siūliukas tokių baltų užvalkalų?.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 09 10, 19:37)
Skaičiavau siūliukus 4*4

4u.gif Tikrai labai kruopstus ir grazus darbas. Esu ir as taip siuvinejusi,-zinau ka reiskia. Ant storesniu medziagu tai nesunku,-na bet ant plonu...
Saunuole!
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 09 10, 21:12)
Paukščiuk - puiki dovana  thumbup.gif TIk pagalvojau, ar nenudažys tas siūliukas tokių baltų užvalkalų?..  unsure.gif

Ačiū

Tikrai nenudažys, siuvinėjau su DMC siūlais smile.gif
QUOTE(juratere @ 2008 09 10, 22:12)
4u.gif Tikrai labai kruopstus ir grazus darbas. Esu ir as taip siuvinejusi,-zinau ka reiskia. Ant storesniu medziagu tai nesunku,-na bet ant plonu...
Saunuole!

ačiū 4u.gif

Man kažkodėl labai patinka siuvinėt, ant medžaigų, kurios neskirtos siuvinėjimui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 09 10, 09:38)
Beje, Džeine, siuntinys išsiuntotas jau užvakar, laukite počtoljono smile.gif

jau kaip maloniai buvau nustebinta nuo pačio ryto bigsmile.gif
sulaukiau pačtalijono, ir pamačius tokio didumo voka gavau lengva šoka biggrin.gif bigsmile.gif tikėjaus paprasto mažo voko biggrin.gif

Labai didelis AČIŪ tau, Zhuvycia 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Labai gražios aguonos wub.gif jaučiu kad dukra atims jas iš manęs biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės siuvinėtojos 4u.gif
Norėčiau ir aš į jūsų būrį, senai žiūrinėju jūsų temą, bet kažkaip vis neparašau. blush2.gif
Sukursiu ir aš savo darbelių puslapėlį netrukus, įvertinsit smile.gif
O šiaip tai aš čia su dideliu prašymu. Neišsirenku savo mergytėms metriko vieno arba dviejų atskirų, gal galit ką pasiųlyt. originalaus ir dar nenusibodusio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 09 10, 20:12)
Zuikiniauskiene - labai mielas darbas  rolleyes.gif O tas LHN - čia taip ir vadinasi, ar trumpinys kažkoks?  blush2.gif

Pumpurėli, čia Little House Needleworks (LHN) darbelis 'Daisy Lane Cottage'. Labai mieli ir paprasti jų darbeliai. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 11 rugsėjo 2008 - 08:52