Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

zuikiniauskienė labai gražus namukas, o dar gražesnis raidžių šriftas wub.gif gal galėtum pasidalinti tuo šriftu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 09 10, 14:20)
Mažiukas darbukas, dovanėlė jauniesiem.Pagalvės užvalkaliukai

wub.gif
mano vardo ir pavardės (mergautinės) raidės wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 09 10, 15:20)

thumbup.gif Dovanėlė. O ant kokios medžiagytės siuvinėjai? Gal su waste kanva? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 09 10, 15:20)
Margos aidos yra įvairių atspalvių
http://www.kasiulai...._...t=2a&page=2

Lyg būtum man ir mano vyrui siuvinėjusi, tokos pačios raidės mirksiukas.gif Bet medžiagytė ten tikrai labai kažkokia smulkutėlė, kaip ten siuvinėjai?

Gida, o tavo darbeliai tiesiog nuostabūs, tikrai, lengvučiai, subtilučiai. Ir toliau tylėdama stebėk mus, bet ir siuvinėk lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja @ 2008 09 10, 14:24)
zuikiniauskienė labai gražus namukas, o dar gražesnis raidžių šriftas  wub.gif  gal galėtum pasidalinti tuo šriftu?  blush2.gif

kad dabar nerandu kur padėjau schemą, nes neseniai persikraustėm į naują vietą. Be to, jei gerai pamenu, šrifto ten tiek ir tebuvo, kiek yra šiame paveikslėlyje. Į savaitės pabaigą kai apsitvarkysiu, galėsiu pasižiūrėt.
Atsakyti
ačiū merginos, siuvinėjau ant gatavų užvalkaliukų, paprastutė medvilnė. Kadangi norėta, kad raidės būtų kuo didesnės, skaičiavau 4*4 siūliukus
Atsakyti
merginos, reikia patarimo
kaip manot ar tiktu šia princese siuvinėti ant margos kanvos?? ir koks fonas labiau derėtu g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 09 10, 15:20)
kaip manot ar tiktu šia princese siuvinėti ant margos kanvos?? ir koks fonas labiau derėtu  g.gif

o kodėl ant baltos medžiagos nenori siuvinėt?
Atsakyti
todėl kad fono reiks daugiau palikti nei schemoj, bus baltam blyne... todėl ir noriu jusu patarimo blush2.gif nes pati nebeišmastau
Atsakyti
manau baltas būtų gražiausiai
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 09 10, 16:20)
kaip manot ar tiktu šia princese siuvinėti ant margos kanvos?? ir koks fonas labiau derėtu  g.gif

Aš tai siuvinėčiau ant baltos, nebent paimtum tokios spalvoskaip žalias šešėliukas po princesės užpakaliuku, tik šiek tiek šviesesnę, būtų tada tikroviška. Bet labai smagus paveiklsiukas.
Atsakyti
Aš imčiau ecru, šviesią, bet kad nesipjautų su veido spalva, ir būtų už ją šviesesnė.
Atsakyti