zuikiniauskienė labai gražus namukas, o dar gražesnis raidžių šriftas gal galėtum pasidalinti tuo šriftu?
QUOTE(paukščiukas @ 2008 09 10, 14:20)
Mažiukas darbukas, dovanėlė jauniesiem.Pagalvės užvalkaliukai
mano vardo ir pavardės (mergautinės) raidės
QUOTE(paukščiukas @ 2008 09 10, 15:20)
Dovanėlė. O ant kokios medžiagytės siuvinėjai? Gal su waste kanva?
QUOTE(paukščiukas @ 2008 09 10, 15:20)
Margos aidos yra įvairių atspalvių
http://www.kasiulai...._...t=2a&page=2
http://www.kasiulai...._...t=2a&page=2
Lyg būtum man ir mano vyrui siuvinėjusi, tokos pačios raidės Bet medžiagytė ten tikrai labai kažkokia smulkutėlė, kaip ten siuvinėjai?
Gida, o tavo darbeliai tiesiog nuostabūs, tikrai, lengvučiai, subtilučiai. Ir toliau tylėdama stebėk mus, bet ir siuvinėk
QUOTE(Alatėja @ 2008 09 10, 14:24)
zuikiniauskienė labai gražus namukas, o dar gražesnis raidžių šriftas gal galėtum pasidalinti tuo šriftu?
kad dabar nerandu kur padėjau schemą, nes neseniai persikraustėm į naują vietą. Be to, jei gerai pamenu, šrifto ten tiek ir tebuvo, kiek yra šiame paveikslėlyje. Į savaitės pabaigą kai apsitvarkysiu, galėsiu pasižiūrėt.
ačiū merginos, siuvinėjau ant gatavų užvalkaliukų, paprastutė medvilnė. Kadangi norėta, kad raidės būtų kuo didesnės, skaičiavau 4*4 siūliukus
QUOTE(Džeinė @ 2008 09 10, 15:20)
merginos, reikia patarimo
kaip manot ar tiktu šia princese siuvinėti ant margos kanvos?? ir koks fonas labiau derėtu
kaip manot ar tiktu šia princese siuvinėti ant margos kanvos?? ir koks fonas labiau derėtu
o kodėl ant baltos medžiagos nenori siuvinėt?
todėl kad fono reiks daugiau palikti nei schemoj, bus baltam blyne... todėl ir noriu jusu patarimo nes pati nebeišmastau
manau baltas būtų gražiausiai
QUOTE(Džeinė @ 2008 09 10, 16:20)
merginos, reikia patarimo
Aš tai siuvinėčiau ant baltos, nebent paimtum tokios spalvoskaip žalias šešėliukas po princesės užpakaliuku, tik šiek tiek šviesesnę, būtų tada tikroviška. Bet labai smagus paveiklsiukas.
Aš imčiau ecru, šviesią, bet kad nesipjautų su veido spalva, ir būtų už ją šviesesnė.