Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

zuikiniauskiene, labai labai gražus paveiksliukas, ką su juo darysi, rėminsi ar kitur naudosi ? Ir išvis LHN dizainai, tokie paprastučiai, nesudėtingi, bet tokie mieli wub.gif

gida, nuostabus darbas, o čia jau baigtas ar dar siuvinėjamas, nes jei dar tik siuvinėjamas, jis man vistiek atrodo kaip baigtas, labai labai dailus thumbup.gif . O kieno čia dizainas ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diudas: 10 rugsėjo 2008 - 13:06
QUOTE(etaeta @ 2008 09 10, 13:46)

QUOTE(giedress @ 2008 09 10, 13:51)
kaip gražu wub.gif

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 09 10, 13:54)
ačiū. smile.gif
Sveika prisijungus 4u.gif Matosi, kad bus kažkas gražaus. ax.gif Būtinai pasirodyk kai pabaigsi. rolleyes.gif

čia jau pabaigtas darbelis

QUOTE(paukščiukas @ 2008 09 10, 13:59)
gida gražu, suptilu  wub.gif

AČIŪ už šiltus žodžius,tikrai nesitikėjau... laukiau kritikos...
Atsakyti
o kaip jus jieškot schemučių per interneta? blush2.gif
Atsakyti
Gida superinis darbas, koks fainas sakes wub.gif wub.gif wub.gif noriu paklausti o nat kokios medzegytes siuvinejai - tokia faina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2008 09 10, 13:05)
zuikiniauskiene, labai labai gražus paveiksliukas, ką su juo darysi, rėminsi ar kitur naudosi ? Ir išvis LHN dizainai, tokie paprastučiai, nesudėtingi, bet tokie mieli  wub.gif

rėminsiu. Ieškau tinkamo balto rėmelio dabar. Man labai patinka LHN dizainai.

QUOTE(gida @ 2008 09 10, 13:06)
čia jau pabaigtas darbelis

oi, maniau, kad dar siuvinėsi. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2008 09 10, 14:05)
zuikiniauskiene, labai labai gražus paveiksliukas, ką su juo darysi, rėminsi ar kitur naudosi ? Ir išvis LHN dizainai, tokie paprastučiau, bet tokie mieli  wub.gif

gida, nuostabus darbas, o čia jau baigtas ar dar siuvinėjamas, nes jei dar tik siuvinėjamas, jis man vistiek atrodo kaip baigtas, labai labai dailus  thumbup.gif . O kieno čia dizainas ?

baigtas čia. net neišsivaizduoju kieno dizainas blush2.gif ,iš interneto platybių parsisiųstas be pavadinimo
Papildyta:
QUOTE(Rne @ 2008 09 10, 14:09)
Gida superinis darbas, koks fainas sakes wub.gif  wub.gif  wub.gif noriu paklausti o nat kokios medzegytes siuvinejai - tokia faina wub.gif

medžiaga - DMC AIDA 14.tikriausiai jos būna įvairių atspalvių,tik mano mieste ši vienintelė buvo
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 09 10, 12:59)
Little House Needlework 'Home Sweet Home'
[

labai gražu

QUOTE(gida @ 2008 09 10, 13:45)
Laba,
seku temą tylėdama,gaudydama pamokas  smile.gif
nusprendžiau pasirodyti:

wub.gif kaip subtilu wub.gif
o medžiaga tokio atspalvio ir buvo, ar pati dažei? blush2.gif panašu kaip su arbata dažant blush2.gif

užsisakiau vakar ir aš lino ir siūlų, laukiu užsakymo ir kibsiu į Nimue fejukes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gida @ 2008 09 10, 14:45)
Laba,
seku temą tylėdama,gaudydama pamokas  smile.gif
nusprendžiau pasirodyti:
user posted image

labai grazi gelyte, saunuole, dazniau uzsuk pasirodyti savo darbeliais, o medziagyte lb idomi, tokia nematyta lyg demeta rolleyes.gif daziai ar cia tokia pirkai? rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
Gida, labai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2008 09 10, 14:27)
labai gražu
wub.gif kaip subtilu wub.gif
o medžiaga tokio atspalvio ir buvo, ar pati dažei? blush2.gif panašu kaip su arbata dažant blush2.gif

tokia medžiaga.
dar kart AČIŪ už pagyrimus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(asarele54 @ 2008 09 10, 14:08)
o kaip jus jieškot schemučių per interneta? blush2.gif

SM tiek daug siuvinėjimo temų,ir mergaitės įdeda labai daug nuorodų su schemutėm,ten ir randu smile.gif

dar vienas darbelis,ant tokios pačios medžiagos:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gida: 10 rugsėjo 2008 - 13:55
Gida tavo darbeliai man labai gražūs wub.gif

Dar tokių schemučių neteko matyti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alatėja: 10 rugsėjo 2008 - 14:26
Margos aidos yra įvairių atspalvių
http://www.kasiulai...._...t=2a&page=2

Mažiukas darbukas, dovanėlė jauniesiem.Pagalvės užvalkaliukai

user posted image