Įkraunama...
Įkraunama...

Joga II

QUOTE(FrostyFrosty @ 2010 08 04, 10:37)
As tai noreciau,kad man parekomenduotu trenerius/mokyklas/treniruotes  g.gif pradedantiesiems  g.gif  Tiesa, as nezinau ar yra skirtumas, ar ne.As orentuota i joga kaip i alternatyva sportui,kuno sportui.Nedomina manes nei meditacija, nei filosofija  4u.gif  kapish  4u.gif

Bet si tema yra religijos ir ezoterikos forume, taigi viskas savo vietoje, o jums reiktu ieskotis sporto forumo.

Net pats terminas joga turi savyje filosofija. Cia tas pats kaip sakyti "noriu ismokti akupunkturos, bet man svarbu tik idurti adatas, man nerupi nei taskai nei meridianai nei jokia teorija@
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2010 08 04, 11:31)
Bet si tema yra religijos ir ezoterikos forume, taigi viskas savo vietoje, o jums reiktu ieskotis sporto forumo.

Net pats terminas joga turi savyje filosofija. Cia tas pats kaip sakyti "noriu ismokti akupunkturos, bet man svarbu tik idurti adatas, man nerupi nei taskai nei meridianai nei jokia teorija@

Gali buti, bet koks skirtumas kaip as ta joga pritaikysiu, tai mano pacios reikalas.O ieskojau aktyvios jogos temos, deja sporto forume ji kiek merdi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Moniux @ 2010 07 14, 14:59)

Kaikas visai gerai jauciasi ten eidami ir taip piktai ir tulzingai nekalba ir nei vieno pries RJM pasisakancio nesmeizia.

Eh, eisiu kur kitur pasiskaitineti apie joga  ax.gif

Chi chi, kaip pirštu į akį.
O dėl visokių smegenų plovimo, tai, manau, perdėta. Smegenis išplauna tiems, kurie ir taip yra silpni, dėl vienokių ar kitokių priežasčių. Savo pažintį su joga taipogi pradėjau nuo RJM, ir kažkaip sveika gyva palikau doh.gif
Iš mano grupės fanatiškai užsikabino tik vienas veikėjas, bet pastebėjau, kad į fanatiškumą palinkimą jis turėjo apskritai - pavyzdžiui, perskaitęs knygiūkštę kaip vienuolis pirko ferrari, taip ja susižavėjo, kad net atmintinai cituodavo. Tik nežinau, ar tai jam labai padėjo. O kitų grupės narių gyvenimas, manau, nelabai pasikeitė.
Vienu žodžiu, išvada tokia - durną ir bažnyčioj muša. Ką gali žinot, jei neužsikabins už jogos, gal visvien užsikabins už Jehovistų, TVShop reklamos ar išvažiuos kur pas Sibiro pranašus?
Dabar sėkmingai lankau jogą kitur, ir galiu daug ką palyginti. Aš, asmeniškai, RJM radau ko ieškojau - susipažinau su pagrindinėmis jogos praktikomis - asana, pranajama. Visa kitą priėmiau kaip žaidimą. Tik man visada nepatiko per daug akcentuojamas ir skatinamas a la `stebuklingų pojūčių` ieškojimas ir mokytojo autoritetas. Vis dėlto, bet kur reikia išsifiltruoti tai, kas tau reikalinga ir teisinga. Kaip vienas mano draugas visada sako: aš tau sakau tai, bet tu visada tikrink, tikrink, tikrink pati, ar tai veikia.
Hau!
Atsakyti
Mūsų,vakariečių mąstymas kitoks...čia viskuo abejojama...rytiečiams Mokytojo žodis šventas...
Man vistik priimtinesnė rytų filosofija,bet kartais nusižengiu tam principui..Kaip Buda sakė;netikėk net manim,tik savo patirtim...Taigi,ką pats praėjau,to mokau ir savo mokinius. doh.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ČAKAS @ 2011 10 22, 18:58)
Mūsų,vakariečių mąstymas kitoks...čia viskuo abejojama...rytiečiams Mokytojo žodis šventas...
Man vistik priimtinesnė rytų filosofija,bet kartais nusižengiu tam principui..Kaip Buda sakė;netikėk net manim,tik savo patirtim...Taigi,ką pats praėjau,to mokau ir savo mokinius. doh.gif  drinks_cheers.gif  wub.gif

tas tai tiesa,mums sunku suprasti tai,su kuo rytieciai gyvena jau nuo vaikystes,o geriausiai mokyti is savo patyrimu,o ne is nezinomu teoriju thumbup.gif ir ne tik mes viskuo abejojame,bet jei jogos centruose nebutu nustatytas mokestis,o pasakyta-paaukokit kiek verta-tai dauguma lietuviu ir visai nieko neduotu doh.gif kitoks musu mastymas ir auklejimas.
Atsakyti
QUOTE(kristuleb @ 2011 12 23, 02:06)
tas tai tiesa,mums sunku suprasti tai,su kuo rytieciai gyvena jau nuo vaikystes,o geriausiai mokyti is savo patyrimu,o ne is nezinomu teoriju  thumbup.gif ir ne tik mes viskuo abejojame,bet jei jogos centruose nebutu nustatytas mokestis,o pasakyta-paaukokit kiek verta-tai dauguma lietuviu ir visai nieko neduotu  doh.gif kitoks musu mastymas ir auklejimas.

Manau,mažai kas mokėtų....tegu Mokytojai už viską moka.Toks mentalitetas. mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Galvoju pradeti lankyti joga, tik negaliu issirinkti kur. Gal kas pagelbetu ir paliktu atsiliepimus apie Soham ir Surya centrus? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2012 03 22, 14:02)
Galvoju pradeti lankyti joga, tik negaliu issirinkti kur. Gal kas pagelbetu ir paliktu atsiliepimus apie Soham ir Surya centrus? Aciu  4u.gif

O į CIGUN nenorite?Labai geras dalykas thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, o kur vyksta RJM užsiėmimai Vilniuje? Jų puslapyje niekaip neradau tokios informacijos. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zarazka @ 2012 06 22, 20:13)
Sveiki, o kur vyksta RJM užsiėmimai Vilniuje? Jų puslapyje niekaip neradau tokios informacijos.  smile.gif  4u.gif

O as lygiai tokios pat informacijos nerandu, tik Kaune smile.gif Tik telefonai yra ideti.
Atsakyti
QUOTE(*Persefonė* @ 2012 06 22, 21:24)
O as lygiai tokios pat informacijos nerandu, tik Kaune  smile.gif  Tik telefonai yra ideti.

Reiktu pasiskambinti ir pasiteirauti .
Atsakyti
QUOTE(Bestiarum @ 2010 08 13, 18:38)
Dabar sėkmingai lankau jogą kitur, ir galiu daug ką palyginti. Aš, asmeniškai, RJM radau ko ieškojau - susipažinau su pagrindinėmis jogos praktikomis - asana, pranajama. Visa kitą priėmiau kaip žaidimą. Tik man visada nepatiko per daug akcentuojamas ir skatinamas a la `stebuklingų pojūčių` ieškojimas ir mokytojo autoritetas. Vis dėlto, bet kur reikia išsifiltruoti tai, kas tau reikalinga ir teisinga. Kaip vienas mano draugas visada sako: aš tau sakau tai, bet tu visada tikrink, tikrink, tikrink pati, ar tai veikia.
Hau!

Galiu paklausti, o kas tau reikalinga is jogos ?
Atsakyti