QUOTE(Moniux @ 2010 07 14, 14:59)
Kaikas visai gerai jauciasi ten eidami ir taip piktai ir tulzingai nekalba ir nei vieno pries RJM pasisakancio nesmeizia.
Eh, eisiu kur kitur pasiskaitineti apie joga
Chi chi, kaip pirštu į akį.
O dėl visokių smegenų plovimo, tai, manau, perdėta. Smegenis išplauna tiems, kurie ir taip yra silpni, dėl vienokių ar kitokių priežasčių. Savo pažintį su joga taipogi pradėjau nuo RJM, ir kažkaip sveika gyva palikau
Iš mano grupės fanatiškai užsikabino tik vienas veikėjas, bet pastebėjau, kad į fanatiškumą palinkimą jis turėjo apskritai - pavyzdžiui, perskaitęs knygiūkštę kaip vienuolis pirko ferrari, taip ja susižavėjo, kad net atmintinai cituodavo. Tik nežinau, ar tai jam labai padėjo. O kitų grupės narių gyvenimas, manau, nelabai pasikeitė.
Vienu žodžiu, išvada tokia - durną ir bažnyčioj muša. Ką gali žinot, jei neužsikabins už jogos, gal visvien užsikabins už Jehovistų, TVShop reklamos ar išvažiuos kur pas Sibiro pranašus?
Dabar sėkmingai lankau jogą kitur, ir galiu daug ką palyginti. Aš, asmeniškai, RJM radau ko ieškojau - susipažinau su pagrindinėmis jogos praktikomis - asana, pranajama. Visa kitą priėmiau kaip žaidimą. Tik man visada nepatiko per daug akcentuojamas ir skatinamas a la `stebuklingų pojūčių` ieškojimas ir mokytojo autoritetas. Vis dėlto, bet kur reikia išsifiltruoti tai, kas tau reikalinga ir teisinga. Kaip vienas mano draugas visada sako: aš tau sakau tai, bet tu visada tikrink, tikrink, tikrink pati, ar tai veikia.
Hau!