Įkraunama...
Įkraunama...

Joga II

QUOTE(nicorrette @ 2010 04 23, 14:28)
unsure.gif  koks siaubas,
o čia galima net pasiklausyti tokią smegenų plovimo paskaitą reikalavimas adeptams atiduoti saldumynus 

Nekiskit cia savo "pusdievuko" pasaku ir iliuziju dvasines mokyklos, sitos institucijos veikla ne ka geresne uz kriminalines strukturos, dar sitas ir saldainius atims. Tiesa kelinta milijona nesat jam? Kiek dar "seminaru" suplanuota iki kokio 10mln. Ar daug "dievo isrinktos tautos" vazineja uz jus bapkes i "seminara"?
Atsakyti
QUOTE(Sha man @ 2010 04 23, 13:55)
Nekiskit cia savo "pusdievuko" pasaku ir iliuziju dvasines mokyklos, sitos institucijos veikla ne ka geresne uz kriminalines strukturos, dar sitas ir saldainius atims. Tiesa kelinta milijona nesat jam? Kiek dar "seminaru" suplanuota iki kokio 10mln. Ar daug "dievo isrinktos tautos" vazineja uz jus bapkes i "seminara"?

Kazkaip cia negraziai gavos. Nicorrette tik papilde Jusu posta imesdama toki pati "plaunanti" linka. Jokio priestaravimo lyg ir nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Sha man @ 2010 04 22, 11:04)
mirksiukas.gif "niekas jų neverčia dalyvauti... " verst nevercia, bet padetis tikrai nepatogi kai jie gali spaust kita dalyvaut "seminare". Zinoma kad nekenkia tik pinigu kainuoja o dar jeigu galima "juodais". Zinoma nekenkia kai grystama i seimas tam kad jas sugriaut, kad zemint kita seimos nari del jo nuomones? Kad skaldyt seimas ir taip pritraukt daugiau "problematisku" i situos "pritonus"? Jeigu zmogui reikia? O kaip jo seima? Moterys jus isleistumet vyrus i toki "pritona"?

Nezinau, kas iššaukė jums tokią priešpriešą, bet manau jokio vyro neišsaugosi, jei jam atsirado poreikis, pasitrint su kitomis moterimis sad.gif
O dėl dalyvavimo - vadinasi tiems žmonėms to reikia, gal tai paskutinė galimybė, kad "nenučiuožtu stogas"? Jums to nereikia, man irgi - aš kol kas susitvarkau su savim pati, bet kai kuriems reikia paramos iš šalies - manau kad tai kaip psichoterapija, o ji brangiai kainuoja.. na ir čia nedykai kaip supratau.
Manau kartais mums trūksta tolerancijos.
Atsakyti
Manau kalba eina ne apie tolerancija. Ir patikekit manim ten tikrai ne terapijos seansai. Tada ir reiktu pasivadinti ne Respublikine Jogos Mokykla, o kt. pavadinimu, kad neklaidinti zmoniu. Nes jogos ten is tiesu nerasta. verysad.gif
Atsakyti
Oho.... pasižiūrėjau filmukus apie RJM žiemos stovyklą......
Kažkaip įsivaizdavau, kad tokie dalykiukai vyko ankstyvaisiais postsovietiniais metais (tada atsirado visokie Tikėjimo žodžiai, ateitininkai, krišnaitai ir dar visokių visokiausių sektinių judėjimų). Maniau, kad dabar iš tokių smegenų plovimų jau neuždirbsi g.gif

Bet matau, kad klystu doh.gif

Jau po pirmojo filmuko viskas man aišku buvo, kas ten yra. Bet pažiūrėjau visus tris - nes negalėjau patikėt savo akimis, galvojau mažu klystu rolleyes.gif
Atsakyti
idekit nuoroda i tuos filmukus?
Atsakyti
Ir is tiesu kas yra joga? Kaip mes vakarieciai ja suprantame? Ar tai asanos, pranajama, statines meditacijos ar kas? Dion Fortune savo knygoje "Mistine kabala" rase kad jos nuomone joga is viso netinka vakarieciams. Ir kabala vadino vakarietiskaja joga.
Pries susidemedama joga , as ir turejau kazkoki isivaizdavima kad tai fiziniai pratimai, bet dabar as nebesu tuo tikra kadangi tu jogu yra tukstanciai - radza joga, karma joga, krija joga, tantra joga, mantra joga, agni joga smadhi joga ir t.t. ir pan. , Kai kurios is siu jogu nekalba apie jokias asanas. Asana tai dalis Hatha jogos.
Vienoje Uspenskio knygu skaiciau kad kazko (vystymosi dvasine prasme) pasiekti galima tik mokykloje. Ka galima padaryti mokykloje, darant vienam paciam reiktu 100 kartu daugiau laiko .
Atsakyti
Tu Azu:
Labai puikiai aprasete jogos kelia. Mano nuomone reiketu pradeti nuo pradziu - hatha jogos, jos pasekoje, atsiras poreikis savaime ir. kt. jogos rusim.
Atsakyti
QUOTE(Keli Mutu @ 2010 04 24, 16:11)
Oho.... pasižiūrėjau filmukus apie RJM žiemos stovyklą......
Kažkaip įsivaizdavau, kad tokie dalykiukai vyko ankstyvaisiais postsovietiniais metais (tada atsirado visokie Tikėjimo žodžiai, ateitininkai, krišnaitai ir dar visokių visokiausių sektinių judėjimų). Maniau, kad dabar iš tokių smegenų plovimų jau neuždirbsi g.gif

Bet matau, kad klystu doh.gif

Jau po pirmojo filmuko viskas man aišku buvo, kas ten yra. Bet pažiūrėjau visus tris - nes negalėjau patikėt savo akimis, galvojau mažu klystu rolleyes.gif

Iš tikrųjų labai primena tuos judėjimus doh.gif kažkaip buvau primiršusi ir manau tokie judėjimai suaktyvėja, kai pablogėja ekonominė padėtis šalyje... kažkas meistriškai pasinaudoja žmonių silpnumu blink.gif
Atsakyti
Labai džiaugiuosi, kad Shamanas paskelbė tokią svarbią informaciją. Nesuprantu, kodėl respublikinė jogos mokykla labiau nereklamuoja to, kad jie žmonėms siūlo tokias unikalias praktikas. Tikrai, maniau, kad Lietuvoje niekas tuo neužsiima. Nors iš kitos pusės, gal Shamasnas ir yra RJM reklamos dalis. Juk rasti dvasinėms praktikoms pasiruošusį mokinį gana sunku. Jei tiesiai šviesiai paskelbsi, kad siūlai unikalias praktikas, gali prieiti tokių, kurie dar nepasiruošę, bet labai labai labai nori, nors net nesupranta, ko jie nori iš tų praktikų. Esu girdėjusi, kad tokios mokyklos specialiai paleidžia savo antireklamą. Tada iš mokyklos labai greitai išeina tie, kurie vis dar mąsto stereotipiškai. Lieka tikri adeptai, kurie turi tikrą žinojimą viduje ir jokia antireklama jų neužkabina, nes jie ŽINO.
Gal Shamanas kaip tik tai ir daro. Nesvarbu, kaip čia iš tikrųjų yra, bet faktas tas, kad tokių unikalių praktikų, kaip jis vadina latihan, moko tik užsienyje, be to už labai didelius pinigus. Jei tos seminaro kainos, kurios buvo nurodytos, yra tikros, tai praktiškai žinios ir mokymai atiduodami už grašius. Man kartą teko mokėti už vieną dieną kelis tūkstančius, o čia... Juokinga.
Pateiksiu kelias nuorodas į latihan panašias praktikas, kurių mokoma kitose ezoterinėse mokyklose. Gal kam pravers, nes lietuviškuose forumuose nelabai ir yra tokios informacijos, nes lietuviai tikrai dar žali šia prasme.
Čia latihan Ošo mokykloje, žinoma ten ta praktika vadinama kitaip:
http://www.oshorajne...endanceblue.htm
http://www.oshorajne...celebration.htm
Čia Zolotovo duodamos praktikos:
http://kostya-kiev.l...com/361179.html
O čia, jei suprantate angliškai arba rusiškai, Ošo kalba apie proto neramybę ir antroje filmuko dalyje stebisi, kad žmonės jo bijo. Čia tiems, kurie išsigando RJM lotuliukas.gif
http://www.oshorajne...ty_conflict.htm
Na o čia, jei skaitote rusiškai, tokia lengva knygelė apie dvasines praktikas. Jos čia tiesiog aprašytos. Žinoma, ne pačios sudėtingiausios praktikos, bet šiek tiek padės sugriauti stereotipinį dvasinių praktikų įsivaizdavimą:
http://www_koob_ru/kandiba/yoga
Ir norėčiau iškviesti į eterį tuos, kurie užsiiminėja panašiomis praktikomis, pasidalinti turimom žiniom, kur galima gauti tokių praktikų. Ir labai dėkinga Shamanui už informaciją. Deja, kaip sužinojau RJM pirma apie metus laiko trunka inkubacinis laikotarpis (užsiiminėja joga ir laaaabai lengvom dvasinėm praktikom), per kurį atkrenta tie, kurie dar nepasiruošę. Aš sutinku, kad tokia sistema apsaugo nuo "nereikalingų" žmonių, bet taip norėtųsi greičiau į tą seminarą...
Atsakyti
QUOTE(Rima11 @ 2010 05 03, 10:29)
Labai džiaugiuosi, kad Shamanas paskelbė tokią svarbią informaciją. Nesuprantu, kodėl respublikinė jogos mokykla labiau nereklamuoja to, kad jie žmonėms siūlo tokias unikalias praktikas. Tikrai, maniau, kad Lietuvoje niekas tuo neužsiima. Nors iš kitos pusės, gal Shamasnas ir yra RJM reklamos dalis. Juk rasti dvasinėms praktikoms pasiruošusį mokinį gana sunku. Jei tiesiai šviesiai paskelbsi, kad siūlai unikalias praktikas, gali prieiti tokių, kurie dar nepasiruošę, bet labai labai labai nori, nors net nesupranta, ko jie nori iš tų praktikų. Esu girdėjusi, kad tokios mokyklos specialiai paleidžia savo antireklamą. Tada iš mokyklos labai greitai išeina tie, kurie vis dar mąsto stereotipiškai. Lieka tikri adeptai, kurie turi tikrą žinojimą viduje ir jokia antireklama jų neužkabina, nes jie ŽINO.
Gal Shamanas kaip tik tai ir daro. Nesvarbu, kaip čia iš tikrųjų yra, bet faktas tas, kad tokių unikalių praktikų, kaip jis vadina latihan, moko tik užsienyje, be to už labai didelius pinigus. Jei tos seminaro kainos, kurios buvo nurodytos, yra tikros, tai praktiškai žinios ir mokymai atiduodami už grašius. Man kartą teko mokėti už vieną dieną kelis tūkstančius, o čia... Juokinga.
Pateiksiu kelias nuorodas į latihan panašias praktikas, kurių mokoma kitose ezoterinėse mokyklose. Gal kam pravers, nes lietuviškuose forumuose nelabai ir yra tokios informacijos, nes lietuviai tikrai dar žali šia prasme.
Čia latihan Ošo mokykloje, žinoma ten ta praktika vadinama kitaip:
http://www.oshorajne...endanceblue.htm
http://www.oshorajne...celebration.htm
Čia Zolotovo duodamos praktikos:
http://kostya-kiev.l...com/361179.html
O čia, jei suprantate angliškai arba rusiškai, Ošo kalba apie proto neramybę ir antroje filmuko dalyje stebisi, kad žmonės jo bijo. Čia tiems, kurie išsigando RJM  lotuliukas.gif
http://www.oshorajne...ty_conflict.htm
Na o čia, jei skaitote rusiškai, tokia lengva knygelė apie dvasines praktikas. Jos čia tiesiog aprašytos. Žinoma, ne pačios sudėtingiausios praktikos, bet šiek tiek padės sugriauti stereotipinį dvasinių praktikų įsivaizdavimą:
http://www_koob_ru/kandiba/yoga
Ir norėčiau iškviesti į eterį tuos, kurie užsiiminėja panašiomis praktikomis, pasidalinti turimom žiniom, kur galima gauti tokių praktikų. Ir labai dėkinga Shamanui už informaciją. Deja, kaip sužinojau RJM pirma apie metus laiko trunka inkubacinis laikotarpis (užsiiminėja joga ir laaaabai lengvom dvasinėm praktikom), per kurį atkrenta tie, kurie dar nepasiruošę. Aš sutinku, kad tokia sistema apsaugo nuo "nereikalingų" žmonių, bet taip norėtųsi greičiau į tą seminarą...

Ohoho kokie skambus zodziai. Niekas RJM neisigando ir reklamos jiems tikrai nedaro smile.gif Galbut yra toje tamstos zodziuose tiesos kai praktika vedama teisingai. Del pinigu cia kalbama apie tai kaip pinigus jie paima. O ima "juodais". O tamsta galetu papasakot teisingai atliktos praktikos pasekmes? Nes tu praktiku, kas RJM pasekmes buvo auksciau aprasytos. Nereikia cia pasakot kad turi praeit "inkubacinis periodas" per kuri bus sugriautos seimos, isleista kruva pinigu. Nereikia ten metu jei gerai skaitot tai jau po 4 menesiu galima ten pasiblaskyt biggrin.gif Reiketu paciai pastebet zmones RJM kad susidaryt bendra vaizda apie zmones iki praktikos ir po praktikos...
Atsakyti
QUOTE(Sha man @ 2010 05 03, 13:15)
Del pinigu cia kalbama apie tai kaip pinigus jie paima. O ima "juodais".

Klausyk, o tu jau parašei VMI bent jau anoniminį skundą dėl to?
Atsakyti