QUOTE(Azu @ 2010 04 21, 19:48)
O cia visiems smalsuciams, kas vyksta seminaruose
http://www.youtube.c...feature=related
Taip taip paziurekit kas vyksta... Nesibaigianti svente
rusiskos muzikos apsuptyje. Tokia svente galim namie pasidaryt ir kainuos maziau
Po tokios sventes daugeliui tikrai namo nesinori. Grizt i niuria kasdienybe uzdirbt sekancia porcija pinigu ir isleist ja ne savo seimos ar artimuju gerovej, o pasiglamzyt i pasitrint su kitais
Vyras tas kuris su mazu vaiku turi ir kita maza vaika su mama kita. Kuri viso seminaro metu sedejo kampe ir tyliai ziurejo o gal but ir verke. Pastebejot rata kuriame stovi vienas ar kitas asmuo man tai primena kaleima su pavedziot isvestais kaliniais. Taip pat "dievo isrinktaji" kuris kaip bite motinele stovejo ir dziugavo kitu biciu spieciuje.
ziurekit ir stebekit pavirsutine svente bet nepamirskit kad yra ir tamsioji sio reikalo puse Tiesa. Gal kas jogos elemntu matet?
Papildyta:
QUOTE(nicorrette @ 2010 04 22, 10:22)
labai baisu,
ar čia kalbama apie Respublikinę jogos mokyklą?
aukščiau buvo paminėta užsiėmimų kaina, 175 lt už du mėnesius,
Sha man, jeigu negavote kasos pajamų orderio, reikėjo paprašyti administratorės, juk žmogus tik vienas, o mokinių daug, ir visiems reikia išrašyti ir dar užsiėmimą pravesti,
seminaro kaina: ilgieji - 2 savaitės ~350 lt + pragyvenimo bendrabutyje išlaidos, trumpieji - 4 dienos - 125 lt+bendrabutis,
ne, maisto, tikrai neduoda, kaip kažkas klausė, reikia atsivežti savo,
kiek žmonių dalyvauja seminare gerai matyti įraše,
kriminalinė pinigų plovimo struktūra? Shaman, RJM tamsta labai gerai prisimena, du metus vaikčiojote ir reikalaudavote daug daug dėmesio, ir iš instruktorių ir iš kitų mokinių, ir žmonės mielai to dėmesio jums skyrė, bet vis buvo mažai ir mažai,
kol vieną dieną buvote paprašytas nebeiti į užsiėmimus,
Jus taip ir nepapasakojote kaip gi išsiplėšete iš baisios "sektos" gniaužtų?
ir dabar pilate savo nepasitenkinimą kur tik galite ir kuriate kriminalines pasakas, nurimkite gi pagaliau, su tokiu pykčiu labai sunku gyventi
Sakot demesio
.taip tai buvo jusu demesio nukreipimas nuo tiesu kurias girdit
, kad pamatytumet ir kitas mokyklas ir kitus zmones. Du metus man kale i galva kad "draugai tavo cia", "niekur ait nebreikia".
Klausyk moterie jei gyveni sitoj visuomenei tai ir tavo "dvasine mokykla" turi laikytis visu tos visuomenes normu Teisintis kad tokiam kiekiui zmoniu kurie sedi 3-4 dienas negalima israsyt kvituku yra zema. Juolab kad is auksciau pasisakiusiuju supratau kad dar ir stengiamasi islupt nieko nesakius is seimu biudzeto? Kai tenka dar iki siol girdet ir ne is vieno is jusu kad i seminarus nuvaziuoti
BUTINA ir tai agituoja visos instruktores, kurios sedi akmeniniais veidais. Nereikia cia pilt kad demesio man truko. Demesio turiu ir dabar man jo uztenka.