Įkraunama...
Įkraunama...

Joga II

QUOTE(xxl @ 2010 04 20, 13:25)
ir ka, liaudis lanko visa ta brieda su rusiska popsa ir ir lankstymais? kaip jie galejo visa tai uzvadinti joga? matyt organizatorius turi labai gera humoro jausma ir visai neturi sazines, o lankantys prarado paskutini prota.

RJM Nr1. turi "dievo tautos" gebejima is s isspaust vaska. Kiek supratau si praktika paremta senoves Egipto misterijomis, aisku isimant kai kurias Nr1. nereikalingas dalis. Nr1 pakeite tas dalis savosomis ir tie pokyciai nesa jam materialia nauda... Kaskur skaiciau kad gali buti kaip kazkas cia paminejo naudojamos saugumo is rytu praktikos. Kaip ten bekalbetume suprantam mes tai ar ne galutinis rezultatas. 100 tujkstanciu paimtu "jodais". O tuom ir viskas pasakyta.
Atsakyti
QUOTE(Sha man @ 2010 04 20, 13:49)
RJM Nr1. turi "dievo tautos" gebejima is s isspaust vaska. Kiek supratau si praktika paremta senoves Egipto misterijomis, aisku isimant kai kurias Nr1. nereikalingas dalis. Nr1 pakeite tas dalis savosomis ir tie pokyciai nesa jam materialia nauda... Kaskur skaiciau kad gali buti kaip kazkas cia paminejo naudojamos saugumo is rytu praktikos. Kaip ten bekalbetume suprantam mes tai ar ne galutinis rezultatas. 100 tujkstanciu paimtu "jodais". O tuom ir viskas pasakyta.

joooo vaizdelis ne koks blink.gif
O tai paveikt gali visus? kazkaip pas mane yra įgimtas skepsis - nu va netikiu ir viskas... įdomu, ar visus veikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arkete @ 2010 04 21, 13:34)
joooo vaizdelis ne koks  blink.gif
O tai paveikt gali visus? kazkaip pas mane yra įgimtas skepsis - nu va netikiu ir viskas... įdomu, ar visus veikia  g.gif

Zmones ten ateina kaip vaikai pirma karta i mokykla su optimizmu ir ziniu siekiu. Tik skirtumas kad kai kurie pilnai atsiduoda ir priima pilnai vadinamus "mokslus". Yra ir tokiu kurie turi savo prizmes ir kaip ten bebutu mato ir supranta skirtumus tarp to apie ka snekama ir to kas daroma... Beda tame kad pilnai priimt mokyma turi buti teisingai isirinkes mokykla. Siaip labai graziai raso apie tai Tibetieciu gyvenimo ir mirties knyga. Kad mokyklos vadovas turi buti mokinys vieno ar keliu mokytoju. O vat RJM "mokytojas" apie savo mokytojus neraso, tik is nuogirdu galim suprast kad buvo susitikes su vienu ar kitu musu laiku mokytoju. Man tai idomiai atrodo rekcijos zmoniu is RJM kai pradedi sneket apie savo abejones, tai zmones bet kokiais budais stengias nutrauk uzvesta tema, isvadina abejojanti ligoniu, o jai vistiek laikais savo, puola i isterija smile.gif Tokis pojutis kad analitinio proto neblike smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sha man @ 2010 04 21, 14:03)
Zmones ten ateina kaip vaikai pirma karta i mokykla su optimizmu ir ziniu siekiu. Tik skirtumas kad kai kurie pilnai atsiduoda ir priima pilnai vadinamus "mokslus". Yra ir tokiu kurie turi savo prizmes ir kaip ten bebutu mato ir supranta skirtumus tarp to apie ka snekama ir to kas daroma... Beda tame kad pilnai priimt mokyma turi buti teisingai isirinkes mokykla. Siaip labai graziai raso apie tai Tibetieciu gyvenimo ir mirties knyga. Kad mokyklos vadovas turi buti mokinys vieno ar keliu mokytoju. O vat RJM "mokytojas" apie savo mokytojus neraso, tik is nuogirdu galim suprast kad buvo susitikes su vienu ar kitu musu laiku mokytoju. Man tai idomiai atrodo rekcijos zmoniu is RJM kai pradedi sneket apie savo abejones, tai zmones bet kokiais budais stengias nutrauk uzvesta tema, isvadina abejojanti ligoniu, o jai vistiek laikais savo, puola i  isterija smile.gif Tokis pojutis kad analitinio proto neblike smile.gif

Geras palyginimas apie žmonės kaip vaikai - priima viską už gryną pinigą. Taip lengviau gyventi manau, kai kažkas daro sprendimus už tave, o kai kas labai išmoningai tuo naudojasi.. tai gali būti ir krizės pasėkmės - daug neužtikrintumo gyvenime, va ir ieškom - to tikrojo - o užsiraunam ant šarlatanų...
Atsakyti
Ka as galiu pasakyti .
Tame ka sako shamanas yra tiesos. JO TIESOS. Redara irgi TEISI . Ir visi teisus ir kurie peikia ir kurie lanko.
Parasysiu ir as savo tiesa.
Jogos tikslas (kaip man atrodo) yra susiliejimas ir /arba nusvitimas. Ivairiuosie saltiniuose ir tradicijose (shamanizme taip pat) tai buna pavadinama ir pakitusia samones busena, samones prapletimu ir pan.
Nusvitimui pasiekti reikia praktikuotis. RJM siulo tokias praktikas kaip asnas, pranajama ir pagrindine ju praktika - latihana. Apie latihana tikrai mazai informacijos internete ar kur kitur. Youtubej galima rasti keleta vaizdeliu Subudo latihano . Tik vienoj rimtoj knygoje radau paaiskinima kad latihanas tai stipriausia is samones prapletimo praktika.
O zmoniskai kalbant latihanas - tai dinamine meditacija, kai medituojama o kunas juda taip kaip nori. Panasios praktikos turbut buvo pas Gurdzhijeva.
Del raisciu. Siaip siuloma medituojant (latihanoje) uzsimerkti. O kadangi zmones smalsus ir nori paziureti kaip kiti medituoja , tam sugalvoti raisciai. Siaip instruktorei ir padejejoms reikia sekti situacija (na maza kas apalptu) todel jos negali nestebeti.

O del juodu buhalteriju ar panasiai bei svetimu pinigu skaiciavimo- tai taip zema smile.gif .
Atsakyti
O cia visiems smalsuciams, kas vyksta seminaruose

http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Jie ir liepia pamirsti viska, ka zinojot, ka skaitet ir priimti tik tai, ka duoda jie smile.gif O jei zmogus iki tol nieko nezinojo ir neskaite, labai patogu pusti savus arabus. As irgi ten neslepiau savo neigiamu emociju, tai buvau tikinama, kad turiu problemu gyvenime, o surasti jas jie pades, tik reikia lankytis.
Kas del mano vyro, tai jis tikrai pasidare nepavydus (per 4 men!), bet stiklinem akim nevaiksto... Laukiu, kada pasibaigs tas bazinis kursas, ir jis is ten iseis. Bijau, kad "pagiriosis" po to dar ilgai. Dar ilgai busiu jam priesas N.1.
Ir apsidziaugiau vienu dalyku - isrutuliojau tikrai skaudzia problema. Is pradziu galvojau, kad as esu paranoike ir neleidziu savo vyrui dvasiskai tobuleti. Dabar gal tai pades isvengti problemu del sito kitiems. Ir rimtai reiketu pagalvoti apie vaiku teises seminaruose. Tik nelabai isivaizduoju, kaip tas turetu vykti - kur kreiptis?
Atsakyti
QUOTE(redara @ 2010 04 21, 19:50)
Ir rimtai reiketu pagalvoti apie vaiku teises seminaruose. Tik nelabai isivaizduoju, kaip tas turetu vykti - kur kreiptis?

Ar kazkas atsitiko su jusu vaikais? Manau pirmiausia jus pati turetumete juos apginti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azu: 21 balandžio 2010 - 19:15
QUOTE(Azu @ 2010 04 21, 19:26)
O del juodu buhalteriju ar panasiai bei svetimu pinigu skaiciavimo- tai taip zema smile.gif .

Kodel zema? Ant pinigu ten dedama kad jie nereikalingi (teoriskai) bet patys juos ima (praktiskai). As sneku apie tai kad vedama juoda buxalterija, renkami didziuliai pinigu kiekiai, papirkinejami zmones. Mokami atlyginimai juodais. Tai yra kriminaline struktura kuri plauna pinigus. Sakote zema kai is seimu niekam nezinant tie pinigai atiduodami kazkokiam "dievo isrinktajam"? Kai gyvenama kitu saskaita?
Atsakyti
QUOTE(redara @ 2010 04 21, 19:50)
Jie ir liepia pamirsti viska, ka zinojot, ka skaitet ir priimti tik tai, ka duoda jie smile.gif O jei zmogus iki tol nieko nezinojo ir neskaite, labai patogu pusti savus arabus. As irgi ten neslepiau savo neigiamu emociju, tai buvau tikinama, kad turiu problemu gyvenime, o surasti jas jie pades, tik reikia lankytis.
Kas del mano vyro, tai jis tikrai pasidare nepavydus (per 4 men!), bet stiklinem akim nevaiksto... Laukiu, kada pasibaigs tas bazinis kursas, ir jis is ten iseis. Bijau, kad "pagiriosis" po to dar ilgai. Dar ilgai busiu jam priesas N.1.
Ir apsidziaugiau vienu dalyku - isrutuliojau tikrai skaudzia problema. Is pradziu galvojau, kad as esu paranoike ir neleidziu savo vyrui dvasiskai tobuleti. Dabar gal tai pades isvengti problemu del sito kitiems. Ir rimtai reiketu pagalvoti apie vaiku teises seminaruose. Tik nelabai isivaizduoju, kaip tas turetu vykti - kur kreiptis?

Manau kad reikia jogos neuzmirsti, bet taip pat neuzmirst kad yra ir kitu jogos mokyklu. Yra net tokiu kurios praktikas veda tyloje be muzikos. Reik rast mokykla i kuria butu galima eiti su visiems ir be didesniu problemu. Jogos principas yra ramybe o ne kazkoks pagreitintas variantas "dvasiskai tobuleti". Cituoju tibetieciu gyvuju ir mirusiuju knyga "kad nera veiksmo be atoveiksmio". Isvada tokia kad norintiems pagreitinto savo dvasinio tobuleljimo, teks susidurti su pagreitintu problemu ir sunkumu sprendimu, t.y problemu ir sunkumu kiekis bus tiesiogiai proporcingas dvasinio tobulejimo laipsniui.
Atsakyti
QUOTE(Sha man @ 2010 04 22, 08:35)
As sneku apie tai kad vedama juoda buxalterija, renkami didziuliai pinigu kiekiai, papirkinejami zmones. Mokami atlyginimai juodais. Tai yra kriminaline struktura kuri plauna pinigus. Sakote zema kai is seimu niekam nezinant tie pinigai atiduodami kazkokiam "dievo isrinktajam"? Kai gyvenama kitu saskaita?

labai baisu,
ar čia kalbama apie Respublikinę jogos mokyklą?

aukščiau buvo paminėta užsiėmimų kaina, 175 lt už du mėnesius,
Sha man, jeigu negavote kasos pajamų orderio, reikėjo paprašyti administratorės, juk žmogus tik vienas, o mokinių daug, ir visiems reikia išrašyti ir dar užsiėmimą pravesti,

seminaro kaina: ilgieji - 2 savaitės ~350 lt + pragyvenimo bendrabutyje išlaidos, trumpieji - 4 dienos - 125 lt+bendrabutis,
ne, maisto, tikrai neduoda, kaip kažkas klausė, reikia atsivežti savo,

kiek žmonių dalyvauja seminare gerai matyti įraše,

kriminalinė pinigų plovimo struktūra? Shaman, RJM tamsta labai gerai prisimena, du metus vaikčiojote ir reikalaudavote daug daug dėmesio, ir iš instruktorių ir iš kitų mokinių, ir žmonės mielai to dėmesio jums skyrė, bet vis buvo mažai ir mažai,
kol vieną dieną buvote paprašytas nebeiti į užsiėmimus,
Jus taip ir nepapasakojote kaip gi išsiplėšete iš baisios "sektos" gniaužtų? rolleyes.gif ir dabar pilate savo nepasitenkinimą kur tik galite ir kuriate kriminalines pasakas, nurimkite gi pagaliau, su tokiu pykčiu labai sunku gyventi schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2010 04 21, 19:48)
O cia visiems smalsuciams, kas vyksta seminaruose

http://www.youtube.c...feature=related

Taip taip paziurekit kas vyksta... Nesibaigianti svente drinks_cheers.gif rusiskos muzikos apsuptyje. Tokia svente galim namie pasidaryt ir kainuos maziau biggrin.gif Po tokios sventes daugeliui tikrai namo nesinori. Grizt i niuria kasdienybe uzdirbt sekancia porcija pinigu ir isleist ja ne savo seimos ar artimuju gerovej, o pasiglamzyt i pasitrint su kitais biggrin.gif Vyras tas kuris su mazu vaiku turi ir kita maza vaika su mama kita. Kuri viso seminaro metu sedejo kampe ir tyliai ziurejo o gal but ir verke. Pastebejot rata kuriame stovi vienas ar kitas asmuo man tai primena kaleima su pavedziot isvestais kaliniais. Taip pat "dievo isrinktaji" kuris kaip bite motinele stovejo ir dziugavo kitu biciu spieciuje. ziurekit ir stebekit pavirsutine svente bet nepamirskit kad yra ir tamsioji sio reikalo puse Tiesa. Gal kas jogos elemntu matet?
Papildyta:
QUOTE(nicorrette @ 2010 04 22, 10:22)
labai baisu,
ar čia kalbama apie Respublikinę jogos mokyklą?

aukščiau buvo paminėta užsiėmimų kaina, 175 lt už du mėnesius,
Sha man, jeigu negavote kasos pajamų orderio, reikėjo paprašyti administratorės, juk žmogus tik vienas, o mokinių daug, ir visiems reikia išrašyti ir dar užsiėmimą pravesti, 

seminaro kaina: ilgieji - 2 savaitės ~350 lt + pragyvenimo bendrabutyje išlaidos, trumpieji - 4 dienos - 125 lt+bendrabutis,
ne, maisto, tikrai neduoda, kaip kažkas klausė, reikia atsivežti savo,

kiek žmonių dalyvauja seminare gerai matyti įraše,

kriminalinė pinigų plovimo struktūra? Shaman, RJM tamsta labai gerai prisimena, du metus vaikčiojote ir reikalaudavote daug daug dėmesio, ir iš instruktorių ir iš kitų mokinių, ir žmonės mielai to dėmesio jums skyrė, bet vis buvo mažai ir mažai,
kol vieną dieną buvote paprašytas nebeiti į užsiėmimus,
Jus taip ir nepapasakojote kaip gi išsiplėšete iš baisios "sektos" gniaužtų?  rolleyes.gif ir dabar pilate savo nepasitenkinimą kur tik galite ir kuriate kriminalines pasakas, nurimkite gi pagaliau, su tokiu pykčiu labai sunku gyventi  schmoll.gif

Sakot demesio biggrin.gif .taip tai buvo jusu demesio nukreipimas nuo tiesu kurias girdit biggrin.gif, kad pamatytumet ir kitas mokyklas ir kitus zmones. Du metus man kale i galva kad "draugai tavo cia", "niekur ait nebreikia". Klausyk moterie jei gyveni sitoj visuomenei tai ir tavo "dvasine mokykla" turi laikytis visu tos visuomenes normu Teisintis kad tokiam kiekiui zmoniu kurie sedi 3-4 dienas negalima israsyt kvituku yra zema. Juolab kad is auksciau pasisakiusiuju supratau kad dar ir stengiamasi islupt nieko nesakius is seimu biudzeto? Kai tenka dar iki siol girdet ir ne is vieno is jusu kad i seminarus nuvaziuoti BUTINA ir tai agituoja visos instruktores, kurios sedi akmeniniais veidais. Nereikia cia pilt kad demesio man truko. Demesio turiu ir dabar man jo uztenka.
Atsakyti