Įkraunama...
Įkraunama...

Taisyklinga laikysena

QUOTE(Karklas @ 2007 09 07, 19:19)
Taisyklingai laikysenai geriausia sporto šaka yra plaukimas  4u.gif

šitą žinau, o ką daryt jei plaukt nemoki? blush2.gif ir tikriaus niekad neišmoksi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2007 09 22, 15:52)
šitą žinau, o ką daryt jei plaukt nemoki? blush2.gif ir tikriaus niekad neišmoksi verysad.gif

O kodėl jau taip niekada neišmoksi? Pabandyk lankyti baseiną, gal išmoksi.Plaukiojimas vienas iš maloniausių užsiėmimų taisyklingai laikysenai išlaikyti. Dar galima daryti nuobodžius pratimus showoff.gif , tik labai sunku prisiversti.Bent jau man.
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2007 09 22, 18:12)
O kodėl jau taip niekada neišmoksi? Pabandyk lankyti baseiną, gal išmoksi.Plaukiojimas vienas iš maloniausių užsiėmimų taisyklingai laikysenai išlaikyti. Dar galima daryti nuobodžius pratimus showoff.gif , tik labai sunku prisiversti.Bent jau man.

As irgi esu baisi tingine blush2.gif man sunku prisiversti ka nors nuosekliai daryti. O cia paskaiciau - tai kelis pratimus pabandysiu. Pvz.: itempti pilva kai tik prisimeni, ryte atsikelusi istiesiu rankas i sonus ir sulenkus kojas kelius tempsiu po 5 kartus i kaire ir desine, poto persiversiu ant pilvo ir kojas kilosiu i virsu po 30 kartu. Stebuklo nesitikiu, bet bus matyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2007 09 07, 20:19)
Taisyklingai laikysenai geriausia sporto šaka yra plaukimas  4u.gif

na tas plaukima sturi neig.aspekta - plateja peciai...paplaukiot truputi naudinga, sveika, bet si sporto saka schmoll.gif moterys tik suvyriskeja,deja g.gif o vat sokiai thumbup.gif eisena lengva, nugaryte tiesi mirksiukas.gif cia jau nauda nispasakyta - ismoksti sokti, vaikstai lengvai, gracingai, plius dar numeti kelis kg.PATIKRINTAS VARIANTAS tongue.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mandolina @ 2007 11 07, 10:06)
na tas plaukima sturi neig.aspekta - plateja peciai...paplaukiot truputi naudinga, sveika, bet si sporto saka schmoll.gif  moterys tik suvyriskeja,deja g.gif  o vat sokiai thumbup.gif  eisena lengva, nugaryte tiesi mirksiukas.gif  cia jau nauda nispasakyta - ismoksti sokti, vaikstai lengvai, gracingai, plius dar numeti kelis kg.PATIKRINTAS VARIANTAS tongue.gif  ax.gif

Čia kam kas labiau patinka.Šokiai taip pat labai šaunu thumbup.gif .O plaukiojant tik dėl formos palaikymo pečiai tikrai neišplatės smile.gif Tam reikia didelių krūvių, intensyvaus sportavimo.
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2007 11 07, 17:47)
Čia kam kas labiau patinka.Šokiai taip pat labai šaunu  thumbup.gif .O plaukiojant tik dėl formos palaikymo pečiai tikrai neišplatės  smile.gif Tam  reikia didelių krūvių, intensyvaus sportavimo.

tai taip.paplaukiojus kelis sykius per savaite ar men, tai tikrai neatrodysim kaip prof. sportininkes mirksiukas.gif bet dar mergaitiskas pastebejimas - tas chlor. vanduo..as tepu oda viskuo, kuo galiu, bet man blogai po to buna..sausa odyte verysad.gif taigi..
Atsakyti
QUOTE(mandolina @ 2007 11 07, 10:06)
na tas plaukima sturi neig.aspekta - plateja peciai...paplaukiot truputi naudinga, sveika, bet si sporto saka schmoll.gif  moterys tik suvyriskeja,deja g.gif  o vat sokiai thumbup.gif  eisena lengva, nugaryte tiesi mirksiukas.gif  cia jau nauda nispasakyta - ismoksti sokti, vaikstai lengvai, gracingai, plius dar numeti kelis kg.PATIKRINTAS VARIANTAS tongue.gif  ax.gif

bet manau, kad reikia skirti- plaukimas kaip sportas ir plaukimas, kai nueini 2 kartus per savaitę po kokias 2 val paplaukioti, nemanau, kad dėl tų 4 val tie pečiai paplatės....

man atrodo, kad tie platūs pečiai šiaip sau neatsiranda- tai yra nuolatinio ir intensyvaus darbo vaisius mirksiukas.gif žinau, ką sakau biggrin.gif

p.s dėl antro paryškinto punkto lotuliukas.gif drįsčiau nesutikti...pažįstu daug plaukikių, kurios tikrai yra moteriškos, gražios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ankstikėlė: 09 lapkričio 2007 - 11:53
kazkada vaiksciodavau i tango ir salsa sokiu pamokeles, nors ne reguliariai, tiesiog nueidavau, kai laiko turedavau ar gera nuotaika budavo(ar kaip tik kai jos nebudavo:D nes ten po salsos lb pakileja ji...biggrin.gif)...tai galiu pasakyt, kad sokiai turbut geriausia, jei nori taisyklingos laikysenos...na aplamai sokant nori nenori turi kazkaip issitiesti..na tada ir laikysena, ir eisena pagrazeja kazkaip...smile.gif
tik gaila, kad seniai jau ten tebuvau sad.gif
Atsakyti
Aš irgi turiu šią problemą, atsimenu, kai lankiau šokius, laikysena buvo superinė thumbup.gif O dabar pagaunu save besikūprinančią, tai kai išsitiesiu, net skauda viską, lyg suragėjus būčiau doh.gif
Atsakyti
Aš už jogą;D
Atsakyti
O as uz pilates. Nes po pirmu uzsiemimu suzinojau turinti tokiu raumenu ant nugaros, apie kuriu buvima ne nesapnavau lotuliukas.gif
O siaip tai tiesa nugara ir laikysena pagrinde palaiko net ne nugaros raumenys, o pilvo.
Tame strapsnyje ilgame (nepamenu kieno postas) labai labai daug tiesos. Vasara padirbejau parduotuvej, kur visa diena ant koju reikejo buti, jokiu sedejimu ir panasiai, tai kai i mokslus grizau labai jau taisyklingu linkiu ta mano nugaryte buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(karadanlu @ 2008 01 03, 20:23)
O as uz pilates.

Gal lankei Vilniuje? Ieškau gerų pilates užsiėmimų šiek tiek pažengusiems ax.gif
Atsakyti