Įkraunama...
Įkraunama...

Ar mėgstate kramtomąją gumą?

QUOTE(Fatimaallaa @ 2008 09 08, 15:21)
O as jau kramtomos gumos i burna neimu kokius metus. Buvo toks atsitikimas man praeitais metais. Skubejau pas gydytoja ir galvoju, kad uzsitikrinti gaivu burnos kvapa pakramtysiu kramtuke. Ir ka jus sau manote, nespejau pora kartu sucepseti kaip priekinis dantis isluzo!!!!!!!!!! Vat del tos pacios kramtomos dar ir kuri laika sypsotis ir kalbeti normaliai negalejau kol nauja danti isistaciau. O tai pasirodo uztrunka jau ne taip ir trumpai. Taip kad nuo to karto geriau nereikia smile.gif

kaip baisu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sutė @ 2008 09 09, 14:14)
kaip baisu  doh.gif

baisu doh.gif del to ir nesinori gumos i burna imti, juk yra begales kitu budu tureti gaivu burnos kvapa biggrin.gif
Atsakyti
Orbit baltą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2008 09 09, 19:02)
baisu  doh.gif  del to ir nesinori gumos i burna imti, juk yra begales kitu budu tureti gaivu burnos kvapa biggrin.gif

na taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pastoviai pas mane rankinėje yra kramtomosios gumos, dažniausiai perku dirol žalia smile.gif
Atsakyti
Oj retai ją kramtau, man labiau patinka visokie Orbit, Dirol čiulpinukai.
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 09 08, 15:13)
taip.mėgstu mėgstu.pati pačiausia orbit balta.kuri pakeitė pakuotę į šviesiai melsvą turbūt g.gif  smile.gif

QUOTE(Makalius @ 2008 09 09, 18:04)
Orbit baltą ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
kažkodėl senai jos jau nebeperku g.gif
Atsakyti
megstu, bet breketai ne visada leidzia kramtyt... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2008 09 09, 22:15)
megstu, bet breketai ne visada leidzia kramtyt... doh.gif

Aš tai kramtydavau topsecret.gif Ne per dažniausiai, bet nieko blogo nenutiko smile.gif
Atsakyti
Taip jau yra, kad darbe, noredama palaikyti gaivu burnos kvapa, nuolat kramtau guma doh.gif kartais net visa pakeli per diena sukramtau. Manau, kad dantukams tai nera gerai, bet ledinukai, saldainiukai man nepatinka, nes guma geriau nuvalo danties pavirsiu.
O perku visas is eiles, ir visos jau yra nusibodusios doh.gif
Atsakyti
šiaip mėgstu ir kramtau dažnai
Atsakyti