Taip, visuomet turiu tašiuke Orbit white
Retkarciais pakramtau Orbit balta, bet greit isspjaunu, nes ilgai kramtant pradeda pykinti.
mėgstu mėgstu mėgstu, ragauju įvairią
Siaip megstu, kramtau tol, kol skonis geras jaucias paskui irgi mane pykina, skrandi skauda
As ir megstu O megstamiausios neturiu (na nebent gal metine, nes ji ilgiausiai islaiko skoni), man patinka ragauti vis naujas
labai labai
patinka
labiausiai amerikoniškos-kvepiančios donaldu,
o jei šiaip pakramtyt labai skani orbit kids
labiausiai amerikoniškos-kvepiančios donaldu,
o jei šiaip pakramtyt labai skani orbit kids
as tai anksciau labai daznai kramtydavau, bet paskui paskaiciau truputeli info apie gumos sudeti ir pagalvojau, kad kokio velnio as jos tiek kramtau.
becukres gumos... o ar zinot kad i gumas deda aspartamo kuris yra 160 kartu saldesnis uz cukru ir daug pavojingesnis, didesni kiekiai sukelia vezi.
becukres gumos... o ar zinot kad i gumas deda aspartamo kuris yra 160 kartu saldesnis uz cukru ir daug pavojingesnis, didesni kiekiai sukelia vezi.
manau, kad gumos kramtymas gali tapti priklausomybe, bent jau taip yra man. kramtau guma jau 5 metus KASDIEN, nuo 4 gabaliuku iki pakelio per diena. Kazkam gal but gali pasirodyti juokinga, bet nieko sau negaliu padaryti, neturedama gumos tiesieg negaliu normaliai kalbetis su zmonemis, nors del blogo burnos kvapo niekada nekentejau, bet turiu tam paranoja. suprantu, kad tai zaloja mano skrandi ir siaip nesveika, o ir atrodo ne kaip, bet tam ir yra psichologines priklausomybes, kad nera taip lengva ju atsikratyti...
visada turiu orbit metines, nes ji ilgiausiai islaiko skoni
as nemegstu