Įkraunama...
Įkraunama...

Kur pirkti?

QUOTE(miskouoga @ 2008 12 08, 10:02)
Galvoju, kad butu galima nesunkiai kavamale susimalti tuos avinzirnius  rolleyes.gif

jei pabandysit ir pavyks, parasykit. speju avinzirniai ne tokie, kieti kaip musu lietuviski zirniai, tai gal ir pavyktu sumalt unsure.gif nes kazkadais, kai bandziau malt musiskus zirnius kavamale, tai nelabai gavos. sudeginau kavamale biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 08 gruodžio 2008 - 20:25
QUOTE(mama_Greta @ 2008 12 08, 20:06)
Itariu, kad peiliukai greit atsiptu..

Riešutus, kruopas, kavą smulkinau, nieko blogo nenutiko kol kas smile.gif
Atsakyti
Ieskau gero alyvuogiu aliejaus, bekvapio ir su labai mazu prieskoniu jo unsure.gif nes man taip visi smirda ir neskanu schmoll.gif Anira tik pripazystu smile.gif
Atsakyti
Dzesika,dėl alyvų aliejaus,jei jie tau dvokia,reik ieškoti šalto pirmo spaudimo.
pvz."Jonis extra Virgin"Reik,žiūrėt,kaip ,jis yra apdorotas."Anira",aš,taip pat negaliu. naudoti,labai mėgstu aliejų,bet esu išbandžiusi įvairių skonių.
Gal,tau reik pabandyti graikinių riešutų,jei negali pernešti jų kvapų.
Antra,jei ,naudoji kepimui aliejus reik žiūrėti,ar jis skirtas kepimui.Kai kurie aliejai kaitinant iki tam tikkros temperatūros ,ją padidnus pradeda rūkti,dvokti.Jis lieka netinkamas naudojimui.Perkant,reik skaityti.

Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 12 07, 21:56)
labai mėgstu kiniečių virtuvę, ypač sriubas. Ir labai noriu tokių bliūdukų (sriubai), gal žinot kur tokius galėčiau įsigyti? g.gif

Atsakyti
QUOTE(regna @ 2008 12 11, 20:08)
Dzesika,dėl alyvų aliejaus,jei  jie tau dvokia,reik ieškoti šalto  pirmo spaudimo.
pvz."Jonis extra Virgin"Reik,žiūrėt,kaip ,jis yra apdorotas."Anira",aš,taip pat negaliu. naudoti,labai mėgstu aliejų,bet esu išbandžiusi įvairių skonių.
Gal,tau reik pabandyti graikinių riešutų,jei negali pernešti jų kvapų.
Antra,jei ,naudoji kepimui aliejus reik žiūrėti,ar jis skirtas kepimui.Kai kurie aliejai kaitinant iki tam tikkros temperatūros ,ją padidnus pradeda rūkti,dvokti.Jis lieka netinkamas naudojimui.Perkant,reik skaityti.

Aciu Jums labai 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba diena,
gal netycia zinote kur butu galima isigyti cili pastos ir anciuviu padazo?
Atsakyti
Rūta26,
Dėl ančiuvių padažo galėčiau parašyti,teko pirkti Maxsimos prekybos centre.0, dėl čili pastos siūlyčiau pasižiūrėt "IKI" PREKYBOS CENTRE.
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2008 12 07, 01:00)
Mielosios,gal kuriai teko kur matyti avinžirnių miltų?būsiu dėkinga.

Kaip jau ir rašė mama Greta, avinžirnių miltų yra pirkti, kur prekiauja Sveiki produktai kaune mačiau irgi yra (Cinside, čia tau wink.gif)
0,5kg ekologiškų ir 1kg paprastų kainuoja beveik tiek pat, t.y. beveik 11 Lt (10,xx) skiriasi kaina gal tik 0,3Lt
Atsakyti
Gal kas zino, kur ieskoti karciuju migdolu?
Atsakyti
QUOTE(Ruta26 @ 2008 12 13, 17:33)
Laba diena,
gal netycia zinote kur butu galima isigyti cili pastos ir anciuviu padazo?

La Chef Pilies gatveje, ten galima isigyti labai daug ivairiu pastu ir kt Lietuvoje retai gaunamu priedu.
Atsakyti
Niekur nerandu paprasčiausių rūkytų slyvų, visur tik džiovintos. Gal kas matėt kur nors? 4u.gif
Atsakyti