QUOTE(Jolituska @ 2008 11 27, 18:01)
Sveikos visos. Klausima turiu galbut netradicini, bet gal atsiras, kuri zinos kaip issisukt is padeties. Zodziu sumasciau paeksperimentuoti su molekuline gastronomija. Jei neteko kam girdet tai maisto gamyba itin mazomis, bet labai originaliomis porcijomis, koncentruojant patiekalo skoni i viena maza kasneli. Na ir remiantis receptais reikia naudoti chemines medziagas, o va cia ir prasidejo vargas. Gal galit kas nors patarti, kur galeciau nuspirkti:
Kalcio chlorido milteliais;
Agaro;
Natrio alginato.
Is anksto dekoju visoms, labai laukiu jusu patarimu!
Bandyk senukuose ar ermitaze pasiklausineti, na bent jau del kalcio chlorido
o siaip jau tai yra chemines medziagos, todel ju galima isigyti per cheminemis laboratorinemis medziagomis prekiaujancias firmas. arba uzsisakyti internetu tiesiai is gamintojo.