Sveikutes, gal kuri zinot kur butu galima Kaune nusipirkti duonytes Pitos kebabams daryt?
Sveikos gal kas zino, kur butu galima isigyti (ir ar apskritai galima kur nors isigyti) migdolo riesutu drozliu? Taip norisi ant kokio pyrago pabert, o pati nei labai moku ju paruost, nei kantrybes turiu....
QUOTE(mama_Greta @ 2008 10 25, 14:09)
Sveikos gal kas zino, kur butu galima isigyti (ir ar apskritai galima kur nors isigyti) migdolo riesutu drozliu? Taip norisi ant kokio pyrago pabert, o pati nei labai moku ju paruost, nei kantrybes turiu....
Kaune bazėse yra. Kažkur skaičiau, kad Rimi kartais būna
QUOTE(Cinside @ 2008 10 25, 15:12)
Ka gi, teks keliaut iki HyperRimi ir isknisti kiekviena lentyna
QUOTE(mistikaa @ 2008 10 27, 15:34)
kazkas klause apie metu ekstraktus: ''zaliuju metu sirupa'' galite rast maximoj, man atrodo kazkur alkoholio skyriuje, vyras prie kokteiliams su romu pirko
Oooo, puiku !!! o gal gali patikslint kurioj maximoj? nes kiek ziurejau, neradau.. nesinori po visa miesta varinet
QUOTE(Cinside @ 2008 10 25, 15:12)
Tikrai yra drožlių,didesnėse maximuose,kur visokie pabarstukai IR 100proc yra LA chef pardėje Pilies g.prie Signatarų namų
QUOTE(ingriduska @ 2008 10 29, 13:21)
Tikrai yra drožlių,didesnėse maximuose,kur visokie pabarstukai IR 100proc yra LA chef pardėje Pilies g.prie Signatarų namų
Aciu uz pagalba jau planuoju, koki cia migdolini pyragiuksti issikepus
beje, ilgai ieskoto "ko nors metinio" radau parduotuveje CONTACTO, is MONIN sirupu serijos na, ne ekstraktas, bet vis tik metinis
Mielosios,gal galite patarti,kur nusipirkti galima avinžirnių?
Gal tik specialiose parduotuvėse?
QUOTE(regna @ 2008 10 31, 22:41)
Mielosios,gal galite patarti,kur nusipirkti galima avinžirnių?
Jaugi rašyta šitoj temoj
Yra didesnėse Maximose prie pupų, lęšių visokių. Akropolyje ar kokioj hyper maximoj tikrai rasi
Man labai reikia kokosų aliejaus, kuris kvepėtų kokosais. Parsivežiau iš Indijos butelką, nu nerealiai skanus tas aliejus visokiems patiekalams, labai skaniai kvepia namai su juo gaminant, o Lt. niekur nerandu Bandžiauieškoti ir int. parduotuvėse, bet kaip suprantu ten rafinuotas ir be kvapo
Papildyta:
Vilniue rodos IKI parduotuvėje esu mačiusi prie duonos apačioje sudėta pokelias tas bandeles maišelyje. O kebabus galima ir su labašu daryti
O pitą gi išsikepti nesudėtinga
http://mideastfood.a...breadrecipe.htm
Papildyta:
QUOTE(donabraskita @ 2008 10 16, 20:24)
Sveikutes, gal kuri zinot kur butu galima Kaune nusipirkti duonytes Pitos kebabams daryt?
Vilniue rodos IKI parduotuvėje esu mačiusi prie duonos apačioje sudėta pokelias tas bandeles maišelyje. O kebabus galima ir su labašu daryti
O pitą gi išsikepti nesudėtinga
http://mideastfood.a...breadrecipe.htm