Įkraunama...
Įkraunama...

Kur pirkti?

QUOTE(yerena @ 2013 03 25, 10:38)
Aglėja, jei Jūs vilnietė- užsukite į Deloną, 100g-4,9 Lt

Oi ne,Vilniuje aš retai lankausi blush2.gif

QUOTE(Dantiste @ 2013 03 25, 12:14)
Kaune radau Mole, Tiger parduotuvėj, bent jau anksčiau jie prieskonių stendą turėjo smile.gif

Va,Kaune tinka labiau blush2.gif o gal Akropolyje taip pat būtų? Tikriausiai kokioj prieskonių/arbatų parduotuvėje g.gif
Atsakyti
QUOTE(u.n.o. @ 2013 02 25, 21:43)
Sveiki,

atsiprasau, jei apie tai jau buvo kalbeta, nes temeles visos neskaiciau, bet jau kokie metai ar pora kaip neberandu niekur tikrosios skaniosios kakavos. Visu, kurias dabar esu pirkusi skonis kazkoks sintetinis doh.gif . Cia kazkokie nauji reikalavimai kakavai kalti ar senaja jau nebeleidzia prekiauti? ar yra dar kokia priezastis kodel ji isnyko? ir ar imanoma dar kur nors jos isigyti?  nes sita naujoji visus kepinius sugadina doh.gif

Sveiki,

tamsios tikros konditerines kakavos galite rasti Kaune Girstupio turguje, ten kur sultis toks vyras spaudzia. Man kai reikejo, tai pirkau, ten nemazas skyrius visko yra. Tikrai gera kakava. Galit nueit jei dar reikia. KAina berods apie 4,00/100g.
Atsakyti
QUOTE(Aglėja @ 2013 03 25, 13:18)
Oi ne,Vilniuje aš retai lankausi  blush2.gif
Va,Kaune tinka labiau blush2.gif o gal Akropolyje taip pat būtų? Tikriausiai kokioj prieskonių/arbatų parduotuvėje  g.gif

Buvau Mole, tai Tiger turi, bet apie 6,2lt 100g, šįkart pirkau tam pačiam Mole, bet tokioj prieskonių parduotuvėj 4,6lt 100g smile.gif Akropoly nežinau, seniai lankiausi, bet jei yra kokia prieskonių parduotuvė, tai manau turėtų ir ten būt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2013 03 29, 15:51)
Buvau Mole, tai Tiger turi, bet apie 6,2lt 100g, šįkart pirkau tam pačiam Mole, bet tokioj prieskonių parduotuvėj 4,6lt 100g smile.gif Akropoly nežinau, seniai lankiausi, bet jei yra kokia prieskonių parduotuvė, tai manau turėtų ir ten būt 4u.gif

drinks_cheers.gif mačiau Maximos lankstinuke pavasariniam,kad turi ir ten būt jau rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas žino kur klaipėdoj didžiausias torto 'lopetėlių' pasirinkimas? g.gif
Atsakyti
Nežinau ar čia turiu klausti, bet gal kur užmatėte pirkti padėkliuką lėkštei metalinį, kur galima žvakutę įstatyti, kad maistas taip greit neatauštų (kinų restoranuose dažnai ant tokių patiekia maistą)? Ieškau jau kuris laikas, niekur nėra tokių.
Atsakyti
QUOTE(body @ 2013 05 01, 15:22)
Nežinau ar čia turiu klausti, bet gal kur užmatėte pirkti padėkliuką lėkštei metalinį, kur galima žvakutę įstatyti, kad maistas taip greit neatauštų (kinų restoranuose dažnai ant tokių patiekia maistą)? Ieškau jau kuris laikas, niekur nėra tokių.

Thomas philipps praeita savaite maciau smile.gif
Atsakyti
Ateinu ir as pas jus paklausti, kur pirkti:
konservuotu avinzirniu,
konservuotu lesiu?

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2013 05 02, 20:48)
konservuotu avinzirniu,
konservuotu lesiu?

4u.gif

Bent jau Šiauliuose akropolio maximoje tikrai yra ekologiškų produktų skyrelyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2013 05 02, 21:48)
konservuotu avinzirniu,
konservuotu lesiu?

4u.gif

Jei Jūs vilnietė- turkiškoje parduotuvėlėje Eastambul mačiau avinžirnius (Ibrahim pasažas).
Atsakyti
QUOTE(picco @ 2013 05 03, 09:20)
Bent jau Šiauliuose akropolio maximoje tikrai yra ekologiškų produktų skyrelyje smile.gif

QUOTE(yerena @ 2013 05 03, 14:28)
Jei Jūs vilnietė- turkiškoje parduotuvėlėje Eastambul mačiau avinžirnius (Ibrahim pasažas).

Laaabai jums aciu! 4u.gif

O Ibrahim pasazas, cia tas, kur yra didele sankryza Konstitucijos pr. ir Kalvariju g.?
Atsakyti
Gal zinote, kur Kaune galeciau nusipirkti migdolu miltu ir maltu kmynu?
Atsakyti