Įkraunama...
Įkraunama...

Kur pirkti?

QUOTE(aisvyde @ 2008 09 09, 12:47)
O aš ieškau produkto iš praeities, gal prisimenate mokyklų valgyklose ir ne tik, būdavo tokie pyragaičiai, na, pagrindas toks miltinis krepšelis, dar atrodo viduj truputį džemo būdavo, o viršus iš balto kremo, toks kalniukas (na, ir vaizdžiai pasakoju), gal kur nors matėt tokių pirkti, labai noriu prisiminti tą skonį biggrin.gif

Jei Vilniuj gyvenate ar busite galit uzsukt i kavinaite Pinavija, Vilniaus gatvej. Pas juos tokiu buna, jei neisperka. Skanumelis. Bet kaina ne prekybos centro - apie 6lt.
Atsakyti
Sveiki,

atsiprasau, jei apie tai jau buvo kalbeta, nes temeles visos neskaiciau, bet jau kokie metai ar pora kaip neberandu niekur tikrosios skaniosios kakavos. Visu, kurias dabar esu pirkusi skonis kazkoks sintetinis doh.gif . Cia kazkokie nauji reikalavimai kakavai kalti ar senaja jau nebeleidzia prekiauti? ar yra dar kokia priezastis kodel ji isnyko? ir ar imanoma dar kur nors jos isigyti? nes sita naujoji visus kepinius sugadina doh.gif

Atsakyti
QUOTE(u.n.o. @ 2013 02 25, 20:43)
Sveiki,

Sveiki,
jei kalbate apie karciaja kakava, tai as perku is Delonos, man tinka. Arba yra "Klingai" kakava taip pat gera ir labai tamsi, tinka kepiniams. O gal Delona ta pacia ir parduoda. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 25 vasario 2013 - 21:09
QUOTE(u.n.o. @ 2013 02 25, 21:43)
Sveiki,

atsiprasau, jei apie tai jau buvo kalbeta, nes temeles visos neskaiciau, bet jau kokie metai ar pora kaip neberandu niekur tikrosios skaniosios kakavos. Visu, kurias dabar esu pirkusi skonis kazkoks sintetinis doh.gif . Cia kazkokie nauji reikalavimai kakavai kalti ar senaja jau nebeleidzia prekiauti? ar yra dar kokia priezastis kodel ji isnyko? ir ar imanoma dar kur nors jos isigyti?  nes sita naujoji visus kepinius sugadina doh.gif

as naudoju stai sia, perku maximoje, man tinka ax.gif
https://www.k-ruokak...10676230001.jpg
Atsakyti
Aš irgi perku Fazer kakavą, man pati geriausia thumbup.gif
Dar iš bėdos sueina kakava iš IKI, pavadinimo nepamenu, bet iš Fair trade serijos
Atsakyti
Sveiki. Gal kas žino, kur pirkti citrinos sulčių Vilniuje?
BIG'e yra tik laimo sulčių. Assorti.lt prekiauja MONIN firmos sirupais, tačiau MONIN citrinos sulčių neturi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheburaska1 @ 2013 03 24, 16:41)
BIG'e yra tik laimo sulčių. Assorti.lt prekiauja MONIN firmos sirupais, tačiau MONIN citrinos sulčių neturi. doh.gif

Prismoje esu mačiusi tikrai tokiam citrinos formos buteliuke geltonam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheburaska1 @ 2013 03 24, 17:41)

Nu kad vienu metu limmi firmos sulčių mačiau kiekvienam prekybcentry, net ir norfoj būdavo g.gif aš paskutinįkart pirkau kažkokias lietuviškas minsko IKI.
Atsakyti
Nu joa. Man kažko tokio ir reikia. Reiks važiuot į prismą, pasidairyti.

http://eko-as.lt/ima...tys-800x800.jpg

Labai noriu Granita pasidaryt. biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif sakykit kur randat pirkti rūkytos paprikos miltelių? Didžiuosiuose PC? Man kažkaip nepavyksta rasti biggrin.gif
Atsakyti
Aglėja, jei Jūs vilnietė- užsukite į Deloną, 100g-4,9 Lt
Atsakyti
QUOTE(Aglėja @ 2013 03 25, 01:04)
Sveiki  4u.gif sakykit kur randat pirkti rūkytos paprikos miltelių? Didžiuosiuose PC? Man kažkaip nepavyksta rasti  biggrin.gif

Kaune radau Mole, Tiger parduotuvėj, bent jau anksčiau jie prieskonių stendą turėjo smile.gif
Atsakyti