MAn irgi labai patiko ir spalvytės.
Aš noriu numegzti megztinį savo vyresnėliui, noriu su ornamentais... net nežinau ar aiškiai parašiau, na, tokios būna snaigės, elniai ir tt. tokie siluetai, bet nerandu. Gal turite kokią nuorodą kur ga;lėčiau rasti ???
QUOTE(Viliuteee @ 2008 09 11, 07:11)
tikrai išeis ir nereikia niekada savęs nuvertinti ,o svrbiausia,kad tai bus mamos darbas
ačiū už padrąsinimą
bandysiu tikrai
jei gausis tai pasirodysiu
dar noriu paklaust kokius siūlus geriausia naudot krikšto rūbeliui...man labai gražu iš moheros, bet ar nebus persudėtinga?
QUOTE(Lina @ 2008 09 11, 11:52)
Aš noriu numegzti megztinį savo vyresnėliui, noriu su ornamentais... net nežinau ar aiškiai parašiau, na, tokios būna snaigės, elniai ir tt. tokie siluetai, bet nerandu. Gal turite kokią nuorodą kur ga;lėčiau rasti ???
Gal tu savo emeila parašyk, aš tai atsiųsčiau keletą pvz, nes iš tos programos nemoku įkelt
Ačiū už pagyrimus
čia kiek vaikiškų grožybių http://smg.photobuck.....tskie modeli/
Oi mamytės kokius jus grožius kuriate.atėjus kiek dauk idėju pamatau tik kad to laiko vis trūksta.Jūs tikros darbštuolės.ZUIKULIS PAPALIKE ir visos kitos - labai gražu.Na o aš vienakarta mačiau įdėta į supermamas tokia idomia įdėja kaip atnaujinti kelnias tai pabandžiau ir pati atnaujinti dukrytei.Jei ne i tą tema idėjau tai atsiprašau
QUOTE(zavin @ 2008 09 12, 19:39)
Oi mamytės kokius jus grožius kuriate.atėjus kiek dauk idėju pamatau tik kad to laiko vis trūksta.Jūs tikros darbštuolės.ZUIKULIS PAPALIKE ir visos kitos - labai gražu.Na o aš vienakarta mačiau įdėta į supermamas tokia idomia įdėja kaip atnaujinti kelnias tai pabandžiau ir pati atnaujinti dukrytei.Jei ne i tą tema idėjau tai atsiprašau
labai gražu ir manau, kad į temą.
*zuikulis* gražiai sūnuką papuošiai
zavin labai linksmai ir gražiai atrodo
zavin labai linksmai ir gražiai atrodo
Iš ties, kokia originali mintis Labai labai gražu
QUOTE(zavin @ 2008 09 12, 19:39)