QUOTE(saulxx @ 2008 10 15, 14:13)
nuostabi suknele
aciu
saulxx
Labai grazu
Labai grazu
QUOTE(saulxx @ 2008 10 15, 14:13)
as tai ir kitas nuotraukytes perziurejau nu superiniai darbeliai auksaranke tu
QUOTE(saulxx @ 2008 10 15, 12:13)
saulxx gal gali schemute ir rasteli man i az arba emaila, as kazko panasaus savo pilvinukei noreciau numegzt. Turiu baltus ir oranzinius siulelius. Oranziniais su tokiu ilgu plaukuciu, tai man atrodo neblogai gautusi.
Aciukas
QUOTE(mileta4 @ 2008 10 15, 14:14)
Galima ir man schemutes tai nustabiai banguotai suknytei (zalios bangeles) ACIU
saulxx, imesk prasau rastelio schemute ir aprasyma i forumuka, arba nuorodele kokia, nes manau dar ne viena norinti atsiras.
1eil. geros
2eil. geros
3eil. geros
4eil. geros
5eil. geros
6eil. blogos
7eil. 2k 2k 2k 1u 1g 1u 1g 1u 1g 1u 1g 1u 1g 1u 2k 2k 2k
8eil. blogos
paskui nuo 1eil. kartojas
2k - 2kartu sumezgamos gera
1u- 1 uzmetimas
1g - 1gera akis
tikiuosi aiskiai parasiau o rasteli paemiau is rankdarbiu kraites 2004/05 nr
Papildyta:
o spalvas dejau 1234 eiles zalios, 5678eiles geltonos, 1234eil zalios...........
sekmes visoms
2eil. geros
3eil. geros
4eil. geros
5eil. geros
6eil. blogos
7eil. 2k 2k 2k 1u 1g 1u 1g 1u 1g 1u 1g 1u 1g 1u 2k 2k 2k
8eil. blogos
paskui nuo 1eil. kartojas
2k - 2kartu sumezgamos gera
1u- 1 uzmetimas
1g - 1gera akis
tikiuosi aiskiai parasiau o rasteli paemiau is rankdarbiu kraites 2004/05 nr
Papildyta:
o spalvas dejau 1234 eiles zalios, 5678eiles geltonos, 1234eil zalios...........
sekmes visoms
QUOTE(<emigrante> @ 2008 10 15, 16:19)
saulxx, imesk prasau rastelio schemute ir aprasyma i forumuka, arba nuorodele kokia, nes manau dar ne viena norinti atsiras.
aš irgi peržiūrėjau visas nuotraukytes...
man labai patiko tas megztukas su šuniuku. Schemutė šuniuko lyg ir nesudėtinga, bet gal turit ją kur nors? ...
būtų didelis dėkui
ir kepuriukas dailutis mane jis labai domina. gal gali aprašyt kaip mezgei ir nuotraukytę iš arčiau ačiū
[/quote]
megzta cia labai greitai ir labai paprastai. Mezgiau pradzia viena gera, viena bloga(atnariukas cia) po to idejau keturias pyneles, o tarp tu pyneliu 4geros, 2 blogos rasteliu. Niekur nesiaurinau, gavosi toks staciakampis. Po to surinkau akis is virsaus ir numezgiau dvi ausytes (cia keturiais virbalais mezgiu kaip pirstine), o po to bumbuliukai. Greita ir paprasta
[/quote]
megzta cia labai greitai ir labai paprastai. Mezgiau pradzia viena gera, viena bloga(atnariukas cia) po to idejau keturias pyneles, o tarp tu pyneliu 4geros, 2 blogos rasteliu. Niekur nesiaurinau, gavosi toks staciakampis. Po to surinkau akis is virsaus ir numezgiau dvi ausytes (cia keturiais virbalais mezgiu kaip pirstine), o po to bumbuliukai. Greita ir paprasta
QUOTE(dista @ 2008 10 15, 22:51)
aš irgi peržiūrėjau visas nuotraukytes...
man labai patiko tas megztukas su šuniuku. Schemutė šuniuko lyg ir nesudėtinga, bet gal turit ją kur nors? ...
būtų didelis dėkui
būtų didelis dėkui
ne suniuko schemutes neturiu issiuvinejau is galvos o ausytes nuneriau (10 su uzmetimu stulpeliu) ir prisiuvau, o dirziukas pynute su sagute.
Papildyta:
xxx
xxxxxxx
xxxxxxxxx
xxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxx
xxxxoxxxoxxxx
xxxxxxxxxxxxx
xxxxxoooxxxxx
xxxxoooxxxx
xxxxoooxxx
xxxxxxxx