dukriukui liemene
mes irgi pasirodysim. Ui ui kiek vargau kol pagavau ja nufotografuoti lakste kaip pasiutusi, venge fotoparato
is nugaros
ir is priekio
ir kepuriukas musu greitai numegstas, nes atsalo orai, o senos kepurytes visos isaugtos. radau siulu likuciu ir per diena sunarpliojau
is nugaros
ir is priekio
ir kepuriukas musu greitai numegstas, nes atsalo orai, o senos kepurytes visos isaugtos. radau siulu likuciu ir per diena sunarpliojau
jurgita112 - labai gražu, matosi labai kruopštus darbelis- kokiu raštu megzta? tik kapišonas ar ne didokas?
airara* neringata labai gražios liemenės man tas medis
Ligvita- koks modelis
airara* neringata labai gražios liemenės man tas medis
Ligvita- koks modelis
Ligvita, Airara*, Jurgita112 labai gražūs rūbeliai, tas rožinis kostiumėlis toks išbaigtas
Ačiū mergaitės už dėmesį maniškei liemenei
Ačiū mergaitės už dėmesį maniškei liemenei
Na jau kokie grožiai visų,visoms po šaunuolės
QUOTE(Pookelis @ 2008 09 11, 14:40)
Aciu mergaites uz pagalba iskant megztuko schemos O radau va cia (savaitgali neatidare sios nuorodos )
QUOTE(jurgita112 @ 2008 10 14, 16:00)
Labai grazus darbeliai. O gal galetum schemutes to komplektelio ideti?
Aciu visoms uz pagyrimus. Tiesa kapisonas kiek didokas gavosi, bet nebesinorejo ardyti, gerai ir toks Mezgiau pagal iskarpas, tai ten toks nurodytas dydis buvo. Rastelis ten labai paprastas
1eile: visos akys geros
2eile visos isvirkscios
3eile 1geroji, 3isvirkscios
4eile 1isvirkscioji, 3geros ir t.t.
O del schemu, tai mezgiau as ir tokios senovines mezginiu knygos(mamos palikimas ) ten aprasyta to kostiumelio darbo eiga ir shemos atskirai mezgamu daliu yra. Nu bet neturiu as skanerio, nebent gal fotografuoti iseitu, net nezinau.
labai didelis aciu jkniaz uz paltuko chema, butinai narpliosiu man labai grazu, jos numegztas grazesnis nei zurnale
1eile: visos akys geros
2eile visos isvirkscios
3eile 1geroji, 3isvirkscios
4eile 1isvirkscioji, 3geros ir t.t.
O del schemu, tai mezgiau as ir tokios senovines mezginiu knygos(mamos palikimas ) ten aprasyta to kostiumelio darbo eiga ir shemos atskirai mezgamu daliu yra. Nu bet neturiu as skanerio, nebent gal fotografuoti iseitu, net nezinau.
labai didelis aciu jkniaz uz paltuko chema, butinai narpliosiu man labai grazu, jos numegztas grazesnis nei zurnale
QUOTE(Ligvita @ 2008 10 13, 22:09)
o jau koks gražutis pupsikas
QUOTE(airara* @ 2008 10 14, 15:58)
ryškumėlis gražumėlis
QUOTE(jurgita112 @ 2008 10 14, 17:00)
labai labai dailus kostiumėlis
ir kepuriukas dailutis mane jis labai domina. gal gali aprašyt kaip mezgei ir nuotraukytę iš arčiau ačiū
QUOTE(jurgita112 @ 2008 10 14, 15:00)
mes irgi pasirodysim. Ui ui kiek vargau kol pagavau ja nufotografuoti lakste kaip pasiutusi, venge fotoparato
is nugaros
is nugaros
o kaip miela matyti šį kostiumėlį,labai garžiai gavosi aš pernai saviškei raudonai juodą tokį pat mezgiau, labai nablogas variantas atšalusiems orams, vis mąstau ir šiemet tokį numegst
QUOTE(airara* @ 2008 10 14, 14:58)
dukriukui liemene
QUOTE(jurgita112 @ 2008 10 14, 16:00)
is nugaros
is nugaros
Vajetau, kaip grazu, susigundziau ir as megzti, leksiu siulu pirkti.