Sirdelle, Soni, Valentinuke, Saulxx, labai visi drabužiukai nuostabūs. O tos gėlytės ypač gera mintis
Ačiū mergaitės už pagyras baiginėju dukrytei suknytę, tai gal ryt įmesiu kas gavosi iš siūlų likučių
visom kas mano darbeli pagyre
QUOTE(Valionaa @ 2008 10 08, 21:12)
Vajeeeee, dabar dar ir Soni tokių grožybių pridėjo!! Kaip jau man gražu tie prisiūti gėliukai
saulxx, gal tu turi to mielo šuniuko schemutę?
saulxx, gal tu turi to mielo šuniuko schemutę?
as pati ji issiuvinejau is galvos o ausytes nuneriau ir prisiuvau, tai schemutes neturiu.
Sveikutes,
Laukiuosi savo pirmagimio ir labai noriu kombinzoniuka numegzti, is rusisku puslapiu prisikopijavau schemu, bet nelabai kazkaip sekasi suprasti, tai pagalvojau, kad jei nors viena lietuviu kalba gauciau aprasyma su schemute, tai lengviau gal ir rusiskame butu susigaudyti.
Prasau padekit gaut lietuviska kombinzoniuko mezgimo aprasyma
Dekoju is karto.
Laukiuosi savo pirmagimio ir labai noriu kombinzoniuka numegzti, is rusisku puslapiu prisikopijavau schemu, bet nelabai kazkaip sekasi suprasti, tai pagalvojau, kad jei nors viena lietuviu kalba gauciau aprasyma su schemute, tai lengviau gal ir rusiskame butu susigaudyti.
Prasau padekit gaut lietuviska kombinzoniuko mezgimo aprasyma
Dekoju is karto.
QUOTE(Soni @ 2008 10 08, 10:40)
MAN LABAI GRAŽU aš tik dar diržiuką numegsčiau
Sakai? Dar galiukas siūlų liko gal "damušt", bet ar bus kam raišiot jį lopšiuky
QUOTE(polo @ 2008 10 08, 11:15)
Angelux, batareika, Marti , Alacka33, labai gražūs, mieli, šilti darbeliai
Dėkui dėkui
QUOTE(ai-and-ai @ 2008 10 08, 12:29)
Nu labai faina liemenė,o kad ilga tai tik geriau- ir šilčiau, ir ilgiau užteks
Peržiūrėjau tavo visus mezginius - .
Norėjau paklaust, antras modeliukas, toks baltas paltukas, gak galėtum schemutę su rašteliu įmest, labai jau fainas.
Peržiūrėjau tavo visus mezginius - .
Norėjau paklaust, antras modeliukas, toks baltas paltukas, gak galėtum schemutę su rašteliu įmest, labai jau fainas.
Malonu, kad patiko. Tas paltukas megztas prieš keletą metų krikštadukrai, tai vat nebuvau mezgus ir nežinojau kaip daryt. Viską iš galvos dariau tai raštukų neturiu, bet ten labai paprasti, pažiūrėjau visai gerai ant foto matosi. Jei nesiseka iš foto kurios vietos "atkurti" tai galiu padėt. Ten siūlės net šonuos yra, jau dabar tikrai taip nebedaryčiau
QUOTE(saulxx @ 2008 10 09, 09:37)
as pati ji issiuvinejau is galvos o ausytes nuneriau ir prisiuvau, tai schemutes neturiu.
Sugalvojai tikrai labai laaaaaabai mielą šuniuką, aš vis atsižiūrėti į jį negaliu
Malonu, kad patiko. Tas paltukas megztas prieš keletą metų krikštadukrai, tai vat nebuvau mezgus ir nežinojau kaip daryt. Viską iš galvos dariau tai raštukų neturiu, bet ten labai paprasti, pažiūrėjau visai gerai ant foto matosi. Jei nesiseka iš foto kurios vietos "atkurti" tai galiu padėt. Ten siūlės net šonuos yra, jau dabar tikrai taip nebedaryčiau
[/quote]
Na bandysiu, kaip nors. Jeigu nesigaus, tai kreipsiuos tada
[/quote]
Na bandysiu, kaip nors. Jeigu nesigaus, tai kreipsiuos tada
QUOTE(Valionaa @ 2008 10 09, 12:21)
Sugalvojai tikrai labai laaaaaabai mielą šuniuką, aš vis atsižiūrėti į jį negaliu
o mano vyras sake kad ne i suniuka cia panasu o i ziuki
suknele iskepti pavyko gerai