QUOTE(Briliantas @ 2008 09 29, 10:09)
nu labai grazu
bet man 'stojas" klausimas kokie cia siulai? ar jie gerai vaikui? nes as pvz saviskei su pukeliu nemezgu... o aukstas kaklas vaikui taipogi gali but nepatogu...
bet siaip labai grazu, ir spalvyte miela...
Papildyta:
QUOTE(*zuikulis* @ 2008 09 28, 11:52)
vaje kiek grozybiu,saunuoles mamytes mano panele nuejo i mokykla su megztu kostiumeliu ir is jos klasioke pasisaipe,kad dabar nemadinga eiti su tokiu megztiniu sakau gal vietoj sagu uztrauktuka idet
o man grazu, cia viskas priklauso manau nuo vaiko mastymo ir nuteikimo drabuziui mano dama gavo kelnes dovanu is Vok parveze, ale medziaga panasi i kareivisku nu kazkas irgi matyt kazka pasake, nebenesioja.
o dl megztuko, ideja permegzti aisku neloga, bet jei jau neiseina kitaip, manau tiesiog salikelis po kaklu ir turetu labai grazu but kai vaikas nemoka apsigint tai sunku...
patarimas jusu dukrai: paklausi tos kitos "kritikes" ka ji nesioja, turginius megztukus, kuriu turi bent 20 paneliu o ji yra isskirtine, ji vienintele turi tai kas grazu...
cia psichologija reikia junkt
Papildyta:
parodysiu ir tai ka savo damai numezgiau, tik suku galva del kaklo, galvoju kelias eilutes apmegzt, kad nemaisytu vaikui...