Sketisss stiliukas, ir manekenė labai manekeniška
Renatėle bačiukai
QUOTE(sketisss @ 2008 09 23, 14:35)
nesusilaikau ir aš nepagyrusi ir darbelio ir manekenės
QUOTE(temptress @ 2008 09 23, 16:10)
Sveikos saunuoles, labai dailus visu darbeliai.
Ikelsiu ir as savo kurpta megztuka sunuciui. Tik siulai dar nesukaisioti, nes vaselio niekur nerandu ziurint i foto matau daug minusu, ka galejau kitaip daryti ir butu atrode graziau, bet yra toks, koks yra.
Stai:
Ikelsiu ir as savo kurpta megztuka sunuciui. Tik siulai dar nesukaisioti, nes vaselio niekur nerandu ziurint i foto matau daug minusu, ka galejau kitaip daryti ir butu atrode graziau, bet yra toks, koks yra.
Stai:
oi, mezgėjėlės, jūs visos tokios kritiškos sau. iš šalies niekas nemato jokių trukūmų tik nebaksnokit pačios į juos pirštais ir niekas nepastebės
QUOTE(Briliantas @ 2008 09 23, 20:04)
man patiko raščiuko idėja nusibeždžioniausiu kada
QUOTE(Frigii @ 2008 09 25, 10:20)
Sveikos darbstuoles. Labai jau grazus visu darbeliai.
Norejau pasiteiraut gal kas mezge savo vaikuciams kepures, kurios uzsimauna per galvyte ir kartu gaunasi kaip kalnierius. Buciau labai dekinga jei kas aprasymu imestu
Norejau pasiteiraut gal kas mezge savo vaikuciams kepures, kurios uzsimauna per galvyte ir kartu gaunasi kaip kalnierius. Buciau labai dekinga jei kas aprasymu imestu
Apsilankyk kepurių temose:
http://www.supermama...;#entry20076812
http://www.supermama...;#entry20075582
ten tikrai yra tokių kepurių aprašymų
QUOTE(PYNE @ 2008 09 25, 12:16)
QUOTE(jurgaju @ 2008 09 25, 12:34)
nesusilaikau ir aš nepagyrusi ir darbelio ir manekenės
oi, mezgėjėlės, jūs visos tokios kritiškos sau. iš šalies niekas nemato jokių trukūmų tik nebaksnokit pačios į juos pirštais ir niekas nepastebės
aciu mergaites labai nesitekejom tiek pagyrimu
Saulėgrąža- gražu
BRILIANTAS
SAULEGRAZA
tuokie paprasti ir mieli jusu darbeliai
SAULEGRAZA
tuokie paprasti ir mieli jusu darbeliai
norėjau paklausti, kaip reiktų padaryti skylutes į mesgamas kelnes, kad galima būtų gumą įverti? Galvoju, kad gal dvi akis sumegzti, o paskiau kitoje eilėje vėl pridėti. Ar yra ir kitokių būdų?
QUOTE(dista @ 2008 09 26, 11:07)
norėjau paklausti, kaip reiktų padaryti skylutes į mesgamas kelnes, kad galima būtų gumą įverti? Galvoju, kad gal dvi akis sumegzti, o paskiau kitoje eilėje vėl pridėti. Ar yra ir kitokių būdų?
tam yra specialus rastas, bet dabar vis bandau atgaminti ir neprisimenu niekaip. kazkaip reikia ismegzt kas antra aki, o toliau neprisimenu
QUOTE(temptress @ 2008 09 26, 11:10)
tam yra specialus rastas, bet dabar vis bandau atgaminti ir neprisimenu niekaip. kazkaip reikia ismegzt kas antra aki, o toliau neprisimenu
palauksiu, gal atsiminsit...