Įkraunama...
Įkraunama...

Nėries darželis Vilniuje

Sveiki
brukstelkit kaip sio darzelio kiemas, grupes stovis, t.y. miegamieji, tualetai, maistas.
aciu 4u.gif
Atsakyti
Sis darzelis neturi kiemo, cia didelis minusas, vaikai eina i Lukiskiu aikste, vasara praktiskai del sios priezasties, darzelis uzdaromas ir nedirba liepos - rugpjucio men.
Maistas gaminamas paciame darzelyje, ragaut neteko, nezinau, bet grizes vaikas nebuna alkanas, dar pabunam kelias valandas kol praalkstam, tai manau yra visai neblogai.
Tualetas, kaip man pasirode, senokai neremontuotas, bet pakankamai tavrkingas, grupe, koridorius atrodo visai graziai, siais metais vasara buvo remontuota virtuvele. Yra atskira sale muzikos uzsiemimams.
Papildomai, jei yra noro, galima lankyti anglu ir keramikos pamokeles.
Kadangi kazko labai super is valstybinio darzelio ir nesitikejom, tai mes visumoje patenkinti, dziaugiames apskritai pateke i darziuka, kolektyvas nedidelis, visi malonus, aukletojos puikios.
Atsakyti
sveikos mamytes, tiksliau noreciau suzinoti, ar galima mums pretenduoti i si darzeli ateinanciam rugsejui, jei maziui balandi sueis 2 m.?
Atsakyti
Sveiki, ar yra lankančių šį darželį? Labai labai ieškau atsiliepimų, dėl sienų, remonto, kiemo problemos viskas kaip ir aišku, bet ar malonios auklėtojos, koks bendravimas su vaikais? Kaip priešmokyklinės grupės pedagogė? 4u.gif
Atsakyti
Lankė vyresnioji apie metus, jei yra galimybė rinktis-nesirinkčiau. Priešmokyklinukų auklėtoja išvis pasirodė labai nemaloni, kai ateidavo vaikas iš ryto ir dar reikėdavo į tą grupę nueiti pabūti, kol ateis sava auklėtoja, tai net nepasisveikindavo, akių praktiškai nepakeldavo... Mažiukų auklėtoja malonesnė, mergytė nesiskundė, bet pasakodavo, kad grupėj dažnai nėra auklėtojų, berniukai mušasi.
Mažoji lanko kitą valstybinį darželį jau savam rajone, tai kaip diena ir naktis skiriasi.

QUOTE(magic3 @ 2017 01 26, 10:07)
Sveiki, ar yra lankančių šį darželį? Labai labai ieškau atsiliepimų, dėl sienų, remonto, kiemo problemos viskas kaip ir aišku, bet ar malonios auklėtojos, koks bendravimas su vaikais? Kaip priešmokyklinės grupės pedagogė?  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(missg @ 2017 01 26, 12:51)
Lankė vyresnioji apie metus

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, šis darželis buvo prijungtas prie Dainorėlių, dabar jų filialas (nerandu forume temos Goštauto filialui).
Gal kas turite šviežesnių atsiliepimų?
Kokios dabar auklėtojos, koks maitinimas, kaip vaikui patinka?
Mes buvome ten apsilankę, tai aplinką kaip ir matėme, bet vaikas beveik iš karto pradėjo tempti už rankos išeiti verysad.gif
Atsakyti