Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

Sveikos mergonos! Nupirkau ir as tas taures. Masazuoju jau dvi dienas, tiksliau man mano vyras masazuoja. Didziausia problema pas mane tai pilvas ir sonas, ant koju beveik to celiulito nera. gal kas zino kaip teisingai masazuoti pilva ir sonus?
Atsakyti
Sveikutes,
prisiskaiciau visokiu nuomoniu ivairiose temose. Tad nutariau geriau pas jus uzsiregistruoti i bureli. Nezinau kaip sureaguosim i mano si pasisakyma, bet vienas zmogus darantis vakuuminius masazus man pasake, kad ta pati veiksma galima tiesiog atlikti su namudine taure (taip taip su tom tauremis, kurias stato ant nugaros), as juokiausi ir netikejau, sako pamegink tada pasakysi. Gal kas esate bandziusios, nes mastau ar pirkti ar isbandyt su minetomis. Sake skauda, bet grozis reikalauja auku.
P.S Gal gali pasakyt jei kas naudojat, kur galima nusipirkt krema VITEK, nes neradau, kad kas butu parase kur isigyti Vilniuje.
Is anksto dekoju.
Atsakyti
Galima, bet silikoninės taurės tiesiog patogesnės naudojimui.
Atsakyti
sveikutes, norejau pasiteirauti, o ar tu tauriu vaistinese nera? nes mano mieste tokiu parduotuveliu ar kioskeliu nera.Aciu uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(akirew @ 2009 01 17, 14:24)
sveikutes, norejau pasiteirauti, o ar tu tauriu vaistinese nera? nes mano mieste tokiu parduotuveliu ar kioskeliu nera.Aciu uz atsakyma

Nėra.
Atsakyti
QUOTE(akirew @ 2009 01 17, 15:24)

ne,vaistinese ju nera smile.gif bet jei nera Jusu miestelyje kur pirkti tai galite paprasyti kurios nors merginos,Jums nupirktu ir atsiustu smile.gif
Atsakyti
Aš irgi buvau susigundžiusi šiuo daiktu, masažavau gal tris savaites, šiek tiek padėjo (o celiulito turiu tikrai daug..), bet pastebėjau vieną labai neigiamą dalyką: pradėjo daug stipriau plėstis venos, ant šlaunų dar nieko nebuvo, o kai panaudojau, tai pamačiau, kad ir ant šlaunų pradeda... Taigi, kurios skundžiasi išsiplėtusiomis venomis, arba turi polinkį, geriau nenaudoti...
Atsakyti
o gal galite parasyti kur butu galima ju siauliuose nusipirkt? (nes kita savaite ten teks apsilankyti).
Atsakyti
o gal tikrai kuri galetu man nupirkti ir atsiusti pastu? mokeciau 20 lt uz 2, na aisku plius uz siuntimo islaidas. buciau begalo dekinga, nes pagalvojau kas is to kad ir butu siauliuose pirkt, as nevietine ten ir tikrai butu problemu rast man ju.buciau begalo dekinga smile.gif
Atsakyti
Celiulitą neskausmingai ir gana maloniai galite šalintis ir limfodrenažiniais masažais ir vyniojimais. Celiulitas yra limfos problema.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 01 17, 17:39)
Celiulitą neskausmingai ir gana maloniai galite šalintis ir limfodrenažiniais masažais ir vyniojimais. Celiulitas yra limfos problema.

Prie to pridėjus dar savimasažą su taurėmis- pagražėjimas garantuotas smile.gif
Atsakyti
As reguliariai lankausi pas masaziste.Siuo metu metu svori ir masaziste pasiule daryti masaza silikonine taure,nes taip labai gerai isjudinami poodiniai riebalai.Taciau darant si masaza reikia zinoti ne maziau nei apie bet kuri kita.Koju masazuoti silikoninemis tauremis NEGALIMA! Ant koku ura daug venu ir kraujagysliu,kurios nuo tokio tampymo trukineja ir atsiranda kraujosruvos,bei gali nepataisomai susibjauroti oda,bei sveikata.Su siomis tauremis,taip pat negalima masazuoti plauciu zonoje.Labai tinka masazuoti pilva-zarnyno kryptimi sukamas ratas palei laikrodzio rodykle.Sprandas,sedmenys,klubai masazuojami sukamaisiais judesiais.Dar tokiam geram masazui reikalingas geras aliejukas,kurio reikia naudoti tiek,kad taure lengvai vazinetusi kunu.Vienu zodziu,as tai labai graziai jauciu sio masazo pokycius,nes riebaliukai tikrai labai graziai skirstosi.Ir dar,kadangi ilgai maitinau dukryte krutimi,tai ant sprando man buvo susidariusi kuprele.Sio,bei iprastinio masazo pagalba,jos beveik nebeliko. mirksiukas.gif
Atsakyti