susidomejus o tu nusimanai apie masaza, ane? vat man idomu kaip ten del tu melyniu ir raumenu issidestymo. jau trecia diena kaip varau stipriai, aisku, ne taip kad skaudetu, ir melyniu ne zenklo, as tikrai manau kad itakoja ir tai ar pagal raumenis masazuoji
Itakoja tai, kad masazuojiesi ne pirma karta. Oda daugiau ar maziau pripranta.
aaa nes kazkuri is merginu sake kad jai vis nenyksta melynes as jau apie 2 savaites masazuojuos, tai dar visai neseniai "blyneli" ant liaskutes buvau uzsidejus nors dabar - ne vienos
QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 08, 13:13)
Nesu specė- šio masažo nesimokiau. Taurę naudoju tik savo reikmėms. Užpakalį masažuojuosi įvairiomis kryptimis.
Visada prieš masažuodama taure pirmiausiai stipriai išsimasažuoju rankomis...
Visada prieš masažuodama taure pirmiausiai stipriai išsimasažuoju rankomis...
Galiu tik pridurti, kad gerai pasimasažavus rankomis, ypač "nuspaudžiant", paskui nėra didelio skirtumo kuriom kryptim su taure braukyti, nes limfa prieš tai būna išjudinta rankomis, o taurės veikia konkrečiai celiulitą ir labiau viršutinius odos sluoksnius...
Labas mergaites, norėčiau paprašyti paslaugėlės, reikia man labai tų taurelių masažinių, bet esu Anglijoj o čia radau pirkti jas tik uz 20 svarų, tai gal galėtų kuri nupirkti ir atsiųsti man. Pinigus už viską pervesčiau į saskaitą. Lauksiu pasiūlymų į až. Didelis dėkui.
Sveikos, labai reikia atsakymo. Ar nieko nesat girdejusios apie masaza tauremis ir kontraceptines tabletes? Radau zurnale, kad geriant KT masazuotis tauremis nepatartina del kraujagysliu ir be to rezultatas gali buti atvirkstinis . Ar kas esat su tuo susidures? Ar paieket kakokiu rezultatu ir gerdamos KT, ir masazuodamosi?
QUOTE(PupaUoga. @ 2009 01 13, 03:16)
Sveikos, labai reikia atsakymo. Ar nieko nesat girdejusios apie masaza tauremis ir kontraceptines tabletes? Radau zurnale, kad geriant KT masazuotis tauremis nepatartina del kraujagysliu ir be to rezultatas gali buti atvirkstinis . Ar kas esat su tuo susidures? Ar paieket kakokiu rezultatu ir gerdamos KT, ir masazuodamosi?
Man KT neaktualios - tai geriau patylėsiu
QUOTE(tetukas-masažistas @ 2009 01 14, 03:43)
Man KT neaktualios - tai geriau patylėsiu
Tos, kurios rūpinasi savo kūno sveikata, paprastai nesinuodina KT
QUOTE(PupaUoga. @ 2009 01 14, 13:12)
As ir pati zinau apie ju poveiki (juk ne apie KT klausiu). Ar esat kazka girdeje apie masazo poveiki jas geriant? Ar yra gerianciu ir besimasazuojanciu tauremis? Kokie rezultatai? Is anksto dekoju atsakiusioms i klausima
Susimąsčiau: klausimas išties įdomus Logiškai mąstant, jei geri KT, tavo organizmas yra apgaunamas, kad tu esi nėščia. O nėščiosios gi nesidaro anticeliulitinių masažų
Turėjau klienčių vartojančių KT ir rūkančių. Rezultatai teigiami.
Siaip KT turi itakos celiulitui, tai mano nuomone masazas turetu maziau juntama poveiki.