Sveikos, merginos
Turiu klausimeli. Masazuojuosi tomis tauremis. Kas antra diena kiekviena slauni po 10min. AR tiek uztenka norint rezultato? Po kiek laiko galima daryti pertaruka ir kike ji turetu trukti?
Ir dar del melyniu. Nu nervuoja jos mane Maniau, kad oda pripras ir jau ju neatsiras. Bet kaip atsiranda tai atsiranda. Vietom net kelios vienoj vietoj - kaip gerai primusta atrodau
Tai ar gali man kas pasakyt, ar verta toliau kankintis? AR tas masazas duoda efekta???? Jei kuri pasakysit, kad po tu masazu celiulitas sumazejo iki minimumo tai dar pakentesiu tuos melynymus
Mano sumažėjo. Bet po trijų mėnesių kasdieninio darbo. Mėlynių nebuvo išvis. Dabar tik retkarčiais pasimasažuoju, bet maudydamasi kojas kiekvieną kartą gerai išsitrinu šiurkščia kempine.
QUOTE(tetukas-masažistas @ 2008 11 28, 11:36)
Labutis, mamytės
O apie mėlynes yra sakoma: mėlynės po masažo - nevykusio masažisto parašas... Nežalokit savęs!!!
O apie mėlynes yra sakoma: mėlynės po masažo - nevykusio masažisto parašas... Nežalokit savęs!!!
tai taip iseina, kad as masazuoju neteisingai , nes pasmane irgi tsiranda melynes (tokios labai smulkioskaip taskiukai), bet jei masazuoju taip kad melyniu nebutu, gaunasi labai silpnas masazas. ar efektas bus jei taip silpnai masazuosiu? cia kazkas minejo kad no vakuminio masazo issikele kraujagysles i pavirsiu, ar taip gali nutikti?
Gal visgi vertėtų savo kojas parodyti masažuotojai, turinčiai medicininį išsilavinimą?
o man melynes gaunasi tik tada kai per smarkiai pamasazuoju, tai po to tenka pertraukele daryt.
QUOTE(emiliuxas @ 2008 11 29, 12:10)
tai taip iseina, kad as masazuoju neteisingai , nes pasmane irgi tsiranda melynes (tokios labai smulkioskaip taskiukai), bet jei masazuoju taip kad melyniu nebutu, gaunasi labai silpnas masazas. ar efektas bus jei taip silpnai masazuosiu? cia kazkas minejo kad no vakuminio masazo issikele kraujagysles i pavirsiu, ar taip gali nutikti?
kad melyniu neatsirastu o masazuot butu galima intensyviau naudoju aliejiuka specialu, apelsinmedzio
Melynes atsiranda nuo neteisingos metodikos, o aliejai neisgelbes. Apelsinmedzio eterini alieju zinau, o siaip masazinio aliejaus tokio nemaciau... Galima puikiai padaryti vakuumini masaza su paprastu geros kokybes aliejumi.
o as susiradau zmogaus raumenu paveiksliuka ir stengiuos masazuot pagal tai, kaip issideste raumenys, ir dabar nebeuzsidirbu ne vienos melynes
O kaip, Jusu supratimu, neteisingai masazuojama kai atsiranda melynes?
na neturiu as to supratimo pakankamai, bet speju kad melynes atsiranda nuo per stipraus masazo neapsilus ir galbut nuo neteisingos krypties.nes as kazkaip varydavau nuo kelio isorines puses tiesiai visu slaunies sonu, vat tada gaudavosi melynes, po to paziurejus i raumenu issidestyma, pastebejau kad soniniai isoriniai slaunies raumenys ne visai tiesiai eina.tai ir as pradejau taure sioki toki lankeli daryt ir is tikruju jauciasi, kad kazkiek geriau na nepeikit uz nemoksiskuma ar neismanyma,juk ne visos profesionales esam
mėlynės dar priklauso ir nuo organizmo, vienom vos kas ir mėlynė, o kt. nieko. Aš masažuojuosi, nors ir skauda bet mėlynių nebūna, o vyras kai pavaro rėkiu kiek galiu, irgi nieko
QUOTE(almantė_k @ 2008 12 05, 00:52)
na neturiu as to supratimo pakankamai, bet speju kad melynes atsiranda nuo per stipraus masazo neapsilus ir galbut nuo neteisingos krypties.nes as kazkaip varydavau nuo kelio isorines puses tiesiai visu slaunies sonu, vat tada gaudavosi melynes, po to paziurejus i raumenu issidestyma, pastebejau kad soniniai isoriniai slaunies raumenys ne visai tiesiai eina.tai ir as pradejau taure sioki toki lankeli daryt ir is tikruju jauciasi, kad kazkiek geriau na nepeikit uz nemoksiskuma ar neismanyma,juk ne visos profesionales esam
Nieko nepeikiu, tik idomu kitu nuomone. Cia vienoj temoj paklausiau kazko, tai kiti suprato, kad to neismanau, kad klausiu. O as tik domiuosi, gilinuosi. Sekmes kovojant su celiulitu