Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

As irgi stoju i jusu kluba thumbup.gif Vakar nusipirkau taures siandien ryte neiskentusi ant vienos kojos pabandziau, tai taip uzkaito, niezteti pradejo ir visai neskauda biggrin.gif Reikes vakare normaliai su abiem kojom padirbeti.
Atsakyti
Pirma karta reiketu masazuotis atsargiau ir trumpiau
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2008 11 22, 23:06)
Palauk pora dieneliu. Siaip tokios melynes dingsta daug greiciau, negu paprastos.

matau, kad jau siandien tos melynes spalva pakeite, nors siaip man melynes gal tik per tris savaites isnyksta biggrin.gif
dar klausimelis, o galima masazuotis ryte? man taip patogiau...ar cia del limfos nutekejimo taip reikia?
Atsakyti
Galima masazuotis ryte, diena, vakare, tik ne velai velai vakare. Kad neuztonizuotu, nes nemiegosit.
Atsakyti
tai pasirodo ir sis masaziukas tonizuoja thumbup.gif siandien padariau ir bodyflexa ir masaza tai dabar kaip ant sparnu, namus siaubiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almantė_k: 24 lapkričio 2008 - 14:44
Letas masazas relaksuoja, greitas - tonizuoja.
Atsakyti
na pas mane nebuvo jis jau toks letas, pradejau nuo tiesiu judesiu, lengvai suspaudus taure o po to kiek greiciau ir stipriau ratukais vazinet pradejau. o galima masazuotis stovint, koja uzsikelus auksciau? mano galva, jei koja bus auksciau nei kirksnies limfmazgiai tai irgi limfa turetu normaliai teket. kaip yra is tikruju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almantė_k: 24 lapkričio 2008 - 22:49
gal kas zinote, kur vilniuje tas taures galima nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(erika_vln @ 2008 11 25, 09:59)
gal kas zinote, kur vilniuje tas taures galima nusipirkti?

Rusiškų papildų kioske Kalvarijų turguje. Kaina pakilo- dabar 15 Lt.
Atsakyti

QUOTE(vaižgantė @ 2008 11 25, 12:30)
Rusiškų papildų kioske Kalvarijų turguje. Kaina pakilo- dabar 15 Lt.

aciukas. bandysim ieskoti to kiosko.... ax.gif o kurioje vietoje, gal tie nauji geltoni tie kioskai? g.gif
Atsakyti
Labutis, mamytės bye1.gif

Skaičiau, kažkas tai jau minėjo, bet kaip supratau, ne visos užfiksavo... Taurės - geras dalykas, bet nepamirškite prieš masažuojantis taurėm kaip reikiant pasimasažuoti rankom ar kokiu masažuokliu!!! Aišku, geriausia būtų jei kas kitas pamasažuotų rankomis (pvz. vyras), bet kiek žinau iš aplinkinių patirties ir pasisakymų forume - nelabai tie vyrai veržiasi šitame fronte žmonoms ir draugėms pagelbėti...
Vidinės rankų pusės ir vidinės šlaunų pusės taurėmis masažuoti NEGALIMA!!! Tose vietose kraujagyslės ir kapiliarai labai negiliai ir šiaip vietos daug jautresnės. Net ir rankomis tose vietose nedaromi aktyvūs judesiai. Dažniausiai tik glostymai ir nuspaudimai (loimfodrenažui).
O apie mėlynes yra sakoma: mėlynės po masažo - nevykusio masažisto parašas... Nežalokit savęs!!!

Jei ką domina klasikinis, segmentinis, atpalaiduojantis, anticeliulitinis hiro ir vakuminis masažai, galiu pagelbėti. Masažuoju Palangoje, namie, arba atvažiuoju (atsivežu masažinį stalą) pas jus į namus Klaipėdoje, Palangoje, Šventojoje, Kretingoje.
Informacijos teiraukitės healing@mail.lt bye1.gif

Sėkmės, ištvermės ir kantrybės savarankiškai kovojant su celiulitu!!!
Tas daiktas "ilgai grojantis" ir per porą savaičių ar net mėnesį neišnyks...
Atsakyti
Taures-tikrai geras dalykas.Lankiausi pas masaziste,tai tikrai apimtys sumazejo,o ir svoris gerokai krito. thumbup.gif Pacioj pradzioj skaudejo ziauriai doh.gif bet poto pripratau ir tiesiog megavausi,mano proceduros truko 2h,pavasari vel planuoju eiti bent 10 kartu.
Tiesa kas liecia melynes,ju turejau ir as,bet jos labai greitai isnyksta drinks_cheers.gif
Nusipirkau ir pti tas tureles,bet nevisada prisiruosiu maszuotis,kantrybes daug reikia 4u.gif
Atsakyti