Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

sveikos, nu prisikaiciau daug gero apie tas taures tai ir as siandien nusprendziau uzsisakyti tas taures, kovosiu su celiulitu. po septyniu dienu kazkur tureciau jas gauti, tada parasysiu kaip sekesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 03 29, 08:23)
Labai svarbu i kuria puse. Juk reikia masazinti pagal limfos tekejimo krypti, o ne pries ja  mirksiukas.gif Kojos kylant nuo apacios i virsu, pilvas nuo desines i kaire .

aciu labai 4u.gif
Atsakyti
na kaip sėkasi vakumuotis? rezultatais pasidžiaugt niekas nenorit? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 03 31, 20:55)
na kaip sėkasi vakumuotis? rezultatais pasidžiaugt niekas nenorit? biggrin.gif

primink kiek laiko pati masazuojies 4u.gif as dar tik antra savaite, bet ganetinai saziningai- kas 2 diena tai tiksliai blush2.gif tik jokiu anticeliulitiniu specialiu kremu ar alieju nenaudoju...nera jis pas mane issikerojes, matosi tik kai suraukiu, atsiprasau, uzpakali , bet vis tiek yra doh.gif
Atsakyti
aš tiek kiek ir tu ir mano rezultatai stulbinami blink.gif nebūčiau nei už ką patikėjus ...oda nereali , vaizdas nerealus ..o kas bus dar po dvejų? iškart ant podiomo lotuliukas.gif vnž aš labai labai patenkinta , o tu kiek laiko skyri šiaip ritualui?
Atsakyti
laba

norejau paklaust, kaip jus ta limfos kryptim masazuojat? Kaskart atitraukdamos taure ir vel is naujo prisiurbdamos ar visgi griztat su prisiurbta taure? tikiuosi, aiskiai paklausiau ax.gif ir kaip ta taure laikyt ar ka, kad ji neatsisiurbtu, nu man keliems judesiams tik islaiko doh.gif

siandien tik pradejau, ziuresim kas cia bus rolleyes.gif
Atsakyti
nu jau ne ,kitaip kantrybes neužtektu brūžinu jei koja aukštis žemyn ir viskas smile.gif o man atšoka tik kai kairė puse masažuoju , tiesiog judėsis netikslus ir atšoka , paskui bus daugiau įgūdžiu neatšokinės taip ..

man va įdomu kaip merginos pilvą masažuojat? man reikėtu pašalint virš šonkauliu na beveik po krūtine nžn kaip ta vieta paaiškinti , kai kurias sankaupas kažin galima? g.gif
Atsakyti
Lera, tai matyt tu ir mityba prisiziuri, ir gal dar sportuoji? 4u.gif dziugu, kad sekasi. As dar, tiesa pasakius, nelb ziurejau, ar pakito kas biggrin.gif bet oda tai tikrai grazesne, man lb matosi, nes turiu vienoj vietoj zasies oda verysad.gif
o tai tau gal dar apimtys sumazejo? bigsmile.gif
as lb neilgai bruzinu- kokia 10-15 min blush2.gif o tu kiek pamenu apie valanda? ar ne? 4u.gif
o mano pilvas yra toks kad pati apacia truputi atsikisus, bet cia manau paveldima, kad ir kiek laiko nebuciau valgius, vis tiek toks gauburiukas, nepatinka jis man lb, tai as ji kankinu su taurem vazonedama zemyn, skauda toj vietoj, dar su rankom 'pasukioju' biggrin.gif aj, tiesa, as ir slaunis su rankom pamasazuoju, kai taurinuosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 01 balandžio 2010 - 08:09
jaazau kaip kinkos dreba biggrin.gif taip pasitaurinau gerai, dar padariau pratimu kojoms, as zvaigzde biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 04 01, 08:04)
Lera, tai matyt tu ir mityba prisiziuri, ir gal dar sportuoji? 

aha prisižiūriu - nevalgau biggrin.gif ta prasmė tik du kartus dienoj pusryčiai pietus vakare kartais bananą bet dažniausiai jogurčiuką su selenom .

nesportuoju db nėra laiko ax.gif bet va po taurių kurso sportuosiu , bet ką pasekiau su taurėm per nepilnas 2sav su sportu nebūčiau pasiekus ir per 2 mėnesius cool.gif

jo aš taurinuosi po valanda laiko neįsivaizduoju kaip galima trumpiau man neišeina , laikas paskirstytas maždaug taip , viena šlaunį 10 min , viena užpakalio puse 10min , viena šoną 10 min , ir ta pati su kita puse smile.gif

vnž man tai tikrai panacėja wub.gif
Atsakyti
vnž man tai tikrai panacėja wub.gif
[/quote]

Oo, aš taip pat užsimaniau bigsmile.gif , mergaitės, gal žinote kur Klaipėdoje šių stebuklingų taurių galima įsigyt ir kokia jų kaina??? vaistinėse būna? ax.gif , celiulito uzuomazgom bus amen gun_rifle.gif mega_shok.gif yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nesė: 01 balandžio 2010 - 12:40
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 04 01, 08:04)
Lera, tai matyt tu ir mityba prisiziuri, ir gal dar sportuoji?  4u.gif dziugu, kad sekasi. As dar, tiesa pasakius, nelb ziurejau, ar pakito kas  biggrin.gif bet oda tai tikrai grazesne, man lb matosi, nes turiu vienoj vietoj zasies oda  verysad.gif
o tai tau gal dar apimtys sumazejo?  bigsmile.gif
as lb neilgai bruzinu- kokia 10-15 min  blush2.gif  o tu kiek pamenu apie valanda? ar ne?  4u.gif
o mano pilvas yra toks kad pati apacia truputi atsikisus, bet cia manau paveldima, kad ir kiek laiko nebuciau valgius, vis tiek toks gauburiukas, nepatinka jis man lb, tai as ji kankinu su taurem vazonedama zemyn, skauda toj vietoj, dar su rankom 'pasukioju'  biggrin.gif  aj, tiesa, as ir slaunis su rankom pamasazuoju, kai taurinuosi  smile.gif

nebandet pratimu presui stiprinti daryt, pilvas sumazetu

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 04 01, 10:59)
jaazau kaip kinkos dreba  biggrin.gif  taip pasitaurinau gerai, dar padariau pratimu kojoms, as zvaigzde  biggrin.gif  biggrin.gif

tikrai kinkos dreba? g.gif Keista
Atsakyti