Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(Lera @ 2010 03 28, 10:30)

hm...kažka akis atrodo ir mate , ten spec kūnui? viskas kaip naudot ant poko surašyta būna?

pasidarai kosele, issiteplioji, susivynioji, pabuni siltai, nusiplauni, pasitepi anticeliulitiniu kremu ir viskas
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 03 28, 11:30)
manau vieno pilnai pakanka , juk ir kursas ribotas kad oda neišsitampytu . paskui tik palaikomoji terapiją gali būt atrodo karta ar du į savaite ..

g.gif Mat kaip... O tas ribotas tai kiek? gal kazkur viso to kazkoks aprasymas yra? nu.. kaip, kiek daryt? Nes cia tai ivairiai raso, vienos kelis metus, kitos kelias savaites masazuojasi g.gif As tik pamenu, kad kai dariausi kabinete vakumini masaza, masaziste minejo, kad reiki daryt horizontalius ir vertikalius judesius, nemakaluot visokiu ratuku. Tik pilva ratu masazavo. Tai, aisku cia daug silpniau, bet manau vistiek kazkas panasaus, tai taip ir darau. Tik va kazkaip neuzstrigo, trikme viso to reikalo g.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 03 28, 11:04)
pasidarai kosele, issiteplioji, susivynioji, pabuni siltai, nusiplauni, pasitepi anticeliulitiniu kremu ir viskas

ačiū, bandysiu o kas kiek kartu daryt ir po kiek laiko laikyt?

QUOTE(it's not me @ 2010 03 28, 11:12)
g.gif  Mat kaip... O tas ribotas tai kiek?  gal kazkur viso to kazkoks aprasymas yra? nu.. kaip, kiek daryt? Nes cia tai ivairiai raso, vienos kelis metus, kitos kelias savaites masazuojasi  g.gif  As tik pamenu, kad kai dariausi kabinete vakumini masaza, masaziste minejo, kad reiki daryt horizontalius ir vertikalius judesius, nemakaluot visokiu ratuku. Tik pilva ratu masazavo. Tai, aisku cia daug silpniau, bet manau vistiek kazkas panasaus, tai taip ir darau. Tik va kazkaip neuzstrigo, trikme viso to reikalo  g.gif

aš skaičiau ir darysiu kiekvieną dieną visa mėnesį ( esu mačius rezultatus tokio kurso mane įkvepe todėl darysiu būtent taip) kaip teisingai nežinau , čia lankosi masažistes gal jos labiau kažką pakomentuos smile.gif

o judėsius darau pagal šios paveiksliukus :
user posted image
user posted image

nežinau kiek teisingai bet darau taip . o dabar pagalvojau apatines pilvo dalies gal irgi negalima masažuoti?

beja jei moki rusiškai pasiskaityk , labai daug info yra ten ir masažistai ir praktikuotuojai labai mielai dalijasi patarimais bei praktika , nes saldu skaityti būna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 28 kovo 2010 - 12:53
QUOTE(Inga654 @ 2010 03 28, 09:46)
http://www.benexere.lt/?id=11 mane tai su sitais vynioja, bet jie nepigus, bijau sumeluot kaina, tai nesakysiu, bet kad virs 200 lt. tai tikrai. Gali pabandyt kokioj Eurokos paziuret, ten gal butu kazkas panasaus ir pigiau  g.gif

pirkau benexere dublius pries pora savaiciu, tai 156 mokejau uz litra, tai tikrai ne virs 200, ten ju parode, kad yra 3 rusiu, siek tiek kainos skiriasi visu bet tik keliais litais.
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 28, 15:56)

ko raudonuoji? biggrin.gif

aš sugalvojau kad viena karta į savaite sekmadieniais nieko nedarysiu tik kremukais ir kelios minutes masažiuko ežiukų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 03 28, 13:52)
o judėsius darau pagal šios paveiksliukus :
user posted image
user posted image

sveikos biggrin.gif

jungiuosi ir as i tauriu masazo buri biggrin.gif
masazuoju slaunis, kasdien po 5 min. nes jos pas mane tokios riebesnes lotuliukas.gif naudoju anticeliulitini krema arba aliejuka. siaip man kosmetologe yra parodzius kokiom kryptim. cia paveksliukuose labai teisingai parodyta.
beje, net ir salona darant si masaza yra galimybe melyniu mazyciu, tai ju bijot labai nereikia. o si masaza geriau atlikt iki vasaros trumpu sijonu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 03 28, 16:59)
ko raudonuoji? biggrin.gif

aš sugalvojau kad viena karta į savaite sekmadieniais nieko nedarysiu tik kremukais ir kelios minutes masažiuko ežiukų  cool.gif

aj biggrin.gif

o tu buvai ikelus foto limfos tekejimo krypciu, kalbejom kad reikia masazuotis pagal tas kryptis, o cia visia kitaip.. g.gif

ar man vaidenasi ar kas, bet pradejus taurintis, celiulitas dar labiau paryskejo, anksciau nebuvo jis toooks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 28, 20:50)
aj  biggrin.gif
o tu buvai ikelus foto limfos tekejimo krypciu, kalbejom kad reikia masazuotis pagal tas kryptis, o cia visia kitaip.. g.gif

ar man vaidenasi ar kas, bet pradejus taurintis, celiulitas dar labiau paryskejo, anksciau nebuvo jis toooks  unsure.gif

taip buna, po kokiu 3 masazu turi pradet dinginet
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 03 28, 21:51)
taip buna, po kokiu 3 masazu turi pradet dinginet

gerai tada, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 28, 23:24)
gerai tada, aciu  4u.gif

as atsiprasau, kad tundra, bet pagal tuos paveiksliukus masazuojant, nesvarbu i virsu ar i apacia?ar svarbu viena kryptim, ar pirmyn -atgal?
Atsakyti
QUOTE(ditax @ 2010 03 28, 23:55)
as atsiprasau, kad tundra, bet pagal tuos paveiksliukus masazuojant, nesvarbu i virsu ar i apacia?ar svarbu viena kryptim, ar pirmyn -atgal?

Labai svarbu i kuria puse. Juk reikia masazinti pagal limfos tekejimo krypti, o ne pries ja mirksiukas.gif Kojos kylant nuo apacios i virsu, pilvas nuo desines i kaire .
Atsakyti
QUOTE(vlasta2 @ 2010 03 29, 16:06)
Išmėginau-geras dalykas.

"labai" išsamus atsakymas biggrin.gif

aš tai dabar masažuoju pagal paskutinius paveiksliukus man jie aiškesni , kojas aukštin žemyn , užpakali į šonus braukiu , pilvą ratu , šonus skersai smile.gif va šiandien diena pasidariau tai vakaras laisvas bus biggrin.gif kaip man sunku nepadaugint kai neskauda tai galima ir prisisiurbt kiek siurbiasi rolleyes.gif bet kuo daugiau aliejaus tuo malonesnis jausmas wub.gif

pastebėjau kad strijos "pasisliepe" bigsmile.gif
Atsakyti