QUOTE(susidomejus @ 2010 03 28, 11:04)
pasidarai kosele, issiteplioji, susivynioji, pabuni siltai, nusiplauni, pasitepi anticeliulitiniu kremu ir viskas
ačiū, bandysiu o kas kiek kartu daryt ir po kiek laiko laikyt?
QUOTE(it's not me @ 2010 03 28, 11:12)
Mat kaip... O tas ribotas tai kiek? gal kazkur viso to kazkoks aprasymas yra? nu.. kaip, kiek daryt? Nes cia tai ivairiai raso, vienos kelis metus, kitos kelias savaites masazuojasi
As tik pamenu, kad kai dariausi kabinete vakumini masaza, masaziste minejo, kad reiki daryt horizontalius ir vertikalius judesius, nemakaluot visokiu ratuku. Tik pilva ratu masazavo. Tai, aisku cia daug silpniau, bet manau vistiek kazkas panasaus, tai taip ir darau. Tik va kazkaip neuzstrigo, trikme viso to reikalo
aš skaičiau ir darysiu kiekvieną dieną visa mėnesį ( esu mačius rezultatus tokio kurso mane įkvepe todėl darysiu būtent taip) kaip teisingai nežinau , čia lankosi masažistes gal jos labiau kažką pakomentuos
o judėsius darau pagal šios paveiksliukus :
nežinau kiek teisingai bet darau taip . o dabar pagalvojau apatines pilvo dalies gal irgi negalima masažuoti?
beja jei moki rusiškai pasiskaityk , labai daug info yra ten ir masažistai ir praktikuotuojai labai mielai dalijasi patarimais bei praktika , nes saldu skaityti būna
Всю жизнь я страшно боюсь глупых. Особенно баб. Никогда не знаешь, как с ними разговаривать, не скатываясь на их уровень