nu... kol kas uodega nesvyla
QUOTE(it's not me @ 2010 03 26, 20:43)
nu... kol kas uodega nesvyla
tada gerai perku ir š , nes labai nemėgstu kaitinančio efekto
QUOTE(Lera @ 2010 03 26, 12:59)
o visokių aliejų yra pirkt čiA
aš dabar labai labai noriu ir žadu nusipirkti kanapių aliejaus , tik dar kainos nežinau manau nebus labai pigus.. beja jei jautri kvapams tai natūralus nakvišų aliejus labai smirda
aš dabar labai labai noriu ir žadu nusipirkti kanapių aliejaus , tik dar kainos nežinau manau nebus labai pigus.. beja jei jautri kvapams tai natūralus nakvišų aliejus labai smirda
Nera brangus kanapiu aliejus as is delona.lt perku, tai 15,90 lt. kainuoja
QUOTE(Inga654 @ 2010 03 26, 22:09)
Nera brangus kanapiu aliejus as is delona.lt perku, tai 15,90 lt. kainuoja
už kiek ml tokia kaina?
beja pastebėjau man masažuotis daug maloniau po dušo nei prieš
QUOTE(Lera @ 2010 03 26, 23:09)
Va ir man kazkaip labiau priimtina svaria oda tept. Bet paskui vel tenka list i dusa Bet gal as tiesiog padauginau to aliejaus Bet kremui tada vel vietos nebelieka Ai, ji paliksiu toms dienoms, kai... nu labai jau tingesis
QUOTE(Lera @ 2010 03 27, 00:09)
už kiek ml tokia kaina?
ml tai neparasyta ant buteliuko, bet 170 g.
Inga dėkui už atsk.
na va aš kaip visada po pilingo ir masažo , pabandžiau pilvą apvyniot po masažo su maistine plevelė ale po kurio laiko nemaloniai kaist pradėjo kažkodėl tai nuėmiau , bet ir db dar kaista , daugiau nevyniosiu turbūt
o kur gaut tu dumblių vyniojimui? kas žino? ir kiek kainuoja?
na va aš kaip visada po pilingo ir masažo , pabandžiau pilvą apvyniot po masažo su maistine plevelė ale po kurio laiko nemaloniai kaist pradėjo kažkodėl tai nuėmiau , bet ir db dar kaista , daugiau nevyniosiu turbūt
sveikos...žadu ir aš jungtis prie jūsų...tik taurę va nusiperku ryt ar labai skauda? ar mėlynių lieka?
QUOTE(Lera @ 2010 03 27, 22:12)
Inga dėkui už atsk.
http://www.benexere.lt/?id=11 mane tai su sitais vynioja, bet jie nepigus, bijau sumeluot kaina, tai nesakysiu, bet kad virs 200 lt. tai tikrai. Gali pabandyt kokioj Eurokos paziuret, ten gal butu kazkas panasaus ir pigiau
Labas rytas. dar vienas klausimas O masazuojat ir ryte ir vakare, ar viena kart per diena?
QUOTE(Inga654 @ 2010 03 28, 08:46)
http://www.benexere.lt/?id=11 mane tai su sitais vynioja, bet jie nepigus, bijau sumeluot kaina, tai nesakysiu, bet kad virs 200 lt. tai tikrai. Gali pabandyt kokioj Eurokos paziuret, ten gal butu kazkas panasaus ir pigiau
eurokoj yra tokie rusiski melynojo molio pokeliai, irgi galima su jais vyniotis
QUOTE(Favorites @ 2010 03 27, 23:30)
sveikos...žadu ir aš jungtis prie jūsų...tik taurę va nusiperku ryt ar labai skauda? ar mėlynių lieka?
man neskauda visiškai , mėlynių lieka pas mane daug
QUOTE(Inga654 @ 2010 03 28, 08:46)
bijau sumeluot kaina, tai nesakysiu, bet kad virs 200 lt. tai tikrai.
Žagt. ačiū ne , man ką nors pigesnio
QUOTE(it's not me @ 2010 03 28, 09:28)
Labas rytas. dar vienas klausimas O masazuojat ir ryte ir vakare, ar viena kart per diena?
manau vieno pilnai pakanka , juk ir kursas ribotas kad oda neišsitampytu . paskui tik palaikomoji terapiją gali būt atrodo karta ar du į savaite ..
QUOTE(susidomejus @ 2010 03 28, 09:52)
eurokoj yra tokie rusiski melynojo molio pokeliai, irgi galima su jais vyniotis
hm...kažka akis atrodo ir mate , ten spec kūnui? viskas kaip naudot ant poko surašyta būna?