Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

g.gif nu... kol kas uodega nesvyla biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(it's not me @ 2010 03 26, 20:43)
g.gif  nu... kol kas uodega nesvyla  biggrin.gif

tada gerai perku ir š , nes labai nemėgstu kaitinančio efekto schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 03 26, 12:59)
o visokių aliejų yra pirkt čiA
aš dabar labai labai noriu ir žadu nusipirkti kanapių aliejaus , tik dar kainos nežinau manau nebus labai pigus.. beja jei jautri kvapams tai natūralus nakvišų aliejus labai smirda  biggrin.gif

Nera brangus kanapiu aliejus as is delona.lt perku, tai 15,90 lt. kainuoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga654: 26 kovo 2010 - 22:10
QUOTE(Inga654 @ 2010 03 26, 22:09)
Nera brangus kanapiu aliejus as is delona.lt perku, tai 15,90 lt. kainuoja

už kiek ml tokia kaina?

beja pastebėjau man masažuotis daug maloniau po dušo nei prieš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 03 26, 23:09)
beja pastebėjau man masažuotis daug maloniau po dušo nei prieš  smile.gif

Va ir man kazkaip labiau priimtina svaria oda tept. Bet paskui vel tenka list i dusa biggrin.gif Bet gal as tiesiog padauginau to aliejaus g.gif Bet kremui tada vel vietos nebelieka biggrin.gif Ai, ji paliksiu toms dienoms, kai... nu labai jau tingesis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 03 27, 00:09)
už kiek ml tokia kaina?

beja pastebėjau man masažuotis daug maloniau po dušo nei prieš  smile.gif

ml tai neparasyta ant buteliuko, bet 170 g.
Atsakyti
Inga dėkui už atsk.

na va aš kaip visada po pilingo ir masažo , pabandžiau pilvą apvyniot po masažo su maistine plevelė ale po kurio laiko nemaloniai kaist pradėjo kažkodėl tai nuėmiau , bet ir db dar kaista , daugiau nevyniosiu turbūt g.gif

o kur gaut tu dumblių vyniojimui? kas žino? ir kiek kainuoja?
Atsakyti
4u.gif sveikos...žadu ir aš jungtis prie jūsų...tik taurę va nusiperku ryt mirksiukas.gif biggrin.gif ar labai skauda? ar mėlynių lieka? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 03 27, 22:12)
Inga dėkui už atsk.

na va aš kaip visada po pilingo ir masažo , pabandžiau pilvą apvyniot po masažo su maistine plevelė ale po kurio laiko nemaloniai kaist pradėjo kažkodėl tai nuėmiau , bet ir db dar kaista , daugiau nevyniosiu turbūt g.gif

o kur gaut tu dumblių vyniojimui? kas žino? ir kiek kainuoja?

http://www.benexere.lt/?id=11 mane tai su sitais vynioja, bet jie nepigus, bijau sumeluot kaina, tai nesakysiu, bet kad virs 200 lt. tai tikrai. Gali pabandyt kokioj Eurokos paziuret, ten gal butu kazkas panasaus ir pigiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga654: 28 kovo 2010 - 08:47
Labas rytas. dar vienas klausimas biggrin.gif O masazuojat ir ryte ir vakare, ar viena kart per diena?
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 03 28, 08:46)
http://www.benexere.lt/?id=11 mane tai su sitais vynioja, bet jie nepigus, bijau sumeluot kaina, tai nesakysiu, bet kad virs 200 lt. tai tikrai. Gali pabandyt kokioj Eurokos paziuret, ten gal butu kazkas panasaus ir pigiau  g.gif

eurokoj yra tokie rusiski melynojo molio pokeliai, irgi galima su jais vyniotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Favorites @ 2010 03 27, 23:30)
4u.gif  sveikos...žadu ir aš jungtis prie jūsų...tik taurę va nusiperku ryt  mirksiukas.gif  biggrin.gif  ar labai skauda? ar mėlynių lieka?  g.gif  biggrin.gif

man neskauda visiškai , mėlynių lieka pas mane daug smile.gif
QUOTE(Inga654 @ 2010 03 28, 08:46)
bijau sumeluot kaina, tai nesakysiu, bet kad virs 200 lt. tai tikrai.

Žagt. ačiū ne , man ką nors pigesnio biggrin.gif

QUOTE(it's not me @ 2010 03 28, 09:28)
Labas rytas. dar vienas klausimas  biggrin.gif  O masazuojat ir ryte ir vakare, ar viena kart per diena?

manau vieno pilnai pakanka , juk ir kursas ribotas kad oda neišsitampytu . paskui tik palaikomoji terapiją gali būt atrodo karta ar du į savaite ..

QUOTE(susidomejus @ 2010 03 28, 09:52)
eurokoj yra tokie rusiski melynojo molio pokeliai, irgi galima su jais vyniotis smile.gif

hm...kažka akis atrodo ir mate , ten spec kūnui? viskas kaip naudot ant poko surašyta būna?
Atsakyti