Nu ir as su klausimu O kada tada krema nuo visokiu celiulitu tept Jei masazuojam su aliejum... tai pries? Ar po? Nes dar ir vidury dienos istaikyt proga uodega apsinuoginus issitrint jau butu sudetinga
belaukiant atsakymo sau bandysiu atsakyt tau it's not me, aš tai ryte atsikeliu greit pasitepu , tada vakarė su taurėm , o po poros valandų tada vėl su kremų kitaip niekaip
per mmm jokie masazai nedaromi.
QUOTE(susidomejus @ 2010 03 25, 21:26)
per mmm jokie masazai nedaromi.
oho ti tokia ilga pertrauka? o ką galima daryt? tokį lengva su ežiukų pabružint nors galima?
QUOTE(it's not me @ 2010 03 25, 19:38)
Nu ir as su klausimu O kada tada krema nuo visokiu celiulitu tept Jei masazuojam su aliejum... tai pries? Ar po? Nes dar ir vidury dienos istaikyt proga uodega apsinuoginus issitrint jau butu sudetinga
esu susiplanavus taip: taurintis pries dusa, tada po jo anticeliulitini kremuka
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 25, 22:28)
esu susiplanavus taip: taurintis pries dusa, tada po jo anticeliulitini kremuka
o aš taurinuosi po dušo kažin kaip teisingiau? duše dar medaus kavos pilingas , paskui ežiukų masažas o tik tada taurės , vakar kokį kaifą apturėjau , turėjau natūralaus nakvišu aliejaus pabandžiau su juo masažiuotis jetau kaip faina kaip gerai slysta skausmo nulis nu geeeeris nepalyginus su tuo kur pirkau kur buteliuko užteks trims kartams nes reikia ištisai purkšt bet jau po 4 kartu odyte tiesiog žvilga
Aciu uz nuomones As kazkaip manau, kad ievvvaos varijantas priimtinesnis Nes... nu tiesiog labai patogu. Jau kai apnuoginai savo grozi, ismasazavai, isprausei, tai ir issitepei Po dvieju valanu ir dar vakare... bent jau mano uodega liktu netepta Nu tikrai jau patingeciau Nes kokias pirmas 3 dienas isigijus nauja krema labai pilna intuziazmo bunu, o paskui jau nebe kiekviena vakara pasitepu, paskui, jau ziurek ir ryte nebespeju, pasizadu vakare patept. Bet aisku, kaip tycia tai buna butent tas "nekiekvienas" vakaras
QUOTE(Lera @ 2010 03 26, 07:29)
vakar kokį kaifą apturėjau , turėjau natūralaus nakvišu aliejaus pabandžiau su juo masažiuotis jetau kaip faina kaip geri slyst skausmo nulis nu geeeeris nepalyginus su tuo kur pirkau kur buteliuko užteks trims kartams nes reikia ištisai purkšt bet jau po 4 kartu odyte tiesiog žvilga
Nu nu. Prasom placiau... O kur ta nakvisu alieju isigijote? Gal buna kokioj vaistinej ar parduotuvej? Ir mazdaug kaina, jei galima
Ir dabar nevisai supratau nuo kurio odyte zvilga? Nuo to kuri rodet anksciau, kartu su taurem pirkto?
QUOTE(Lera @ 2010 03 26, 07:29)
o aš taurinuosi po dušo kažin kaip teisingiau? duše dar medaus kavos pilingas , paskui ežiukų masažas o tik tada taurės , vakar kokį kaifą apturėjau , turėjau natūralaus nakvišu aliejaus pabandžiau su juo masažiuotis jetau kaip faina kaip gerai slysta skausmo nulis nu geeeeris nepalyginus su tuo kur pirkau kur buteliuko užteks trims kartams nes reikia ištisai purkšt bet jau po 4 kartu odyte tiesiog žvilga
as pries dusa del to, kad noriu ta alieju nuplauti, aliejus mano is Rituals kosmetikos, spes masazams, bet nelb jis isigeria, arba as per daug jo uztepu tada tokia svari, grazi jauciuosi
eisiu va tuoj taurintis
QUOTE(it's not me @ 2010 03 26, 07:33)
Nu nu. Prasom placiau... O kur ta nakvisu alieju isigijote? Gal buna kokioj vaistinej ar parduotuvej? Ir mazdaug kaina, jei galima
Ir dabar nevisai supratau nuo kurio odyte zvilga? Nuo to kuri rodet anksciau, kartu su taurem pirkto?
nemanau kad čia būtent tas nakvišu kažkokį stebuklą padarė odytei, man atrodo nuo taurių blizga nes gavo deguonies tiesiog ką norėjau pasakyti kad kai geras tirštas aliejus ir efektas ir masažas visai kitoks . aš jo nepirkau man draugytė padovanojo plaukams ( čia varnalėšų turėjo būt ) netyčia ne ta nupirko tai va pritaikiau . o visokių aliejų yra pirkt čiA
aš dabar labai labai noriu ir žadu nusipirkti kanapių aliejaus , tik dar kainos nežinau manau nebus labai pigus.. beja jei jautri kvapams tai natūralus nakvišų aliejus labai smirda
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 26, 11:44)
as pries dusa del to, kad noriu ta alieju nuplauti, aliejus mano is Rituals kosmetikos, spes masazams, bet nelb jis isigeria, arba as per daug jo uztepu tada tokia svari, grazi jauciuosi
eisiu va tuoj taurintis
eisiu va tuoj taurintis
o aš kur ta iš saforos su taurėm ale spec masažini nupirkau tai visą mėlyną buvau sakau nemaniau kad gali būt šitoks kaifas su tom taurėm kai pasitepi normalių aliejum
Nusipirkau kazkokios babunios alieju masazui, nuo celiulito ir t.t. is eurokos ir prismasazavau, tik pasistaciau atsukta ant vonios krasto ir besimasazuodama nuspyriau zemen Nu... bet puse dar liko Siaip gerai labai slydo taure, bet kremo jauciu nebetepsiu nes net ir nusiprausus tokia riebi jauciuosi daugiau palygint nelabai su kuo turiu, nes anksciau su kremu vargdavau
o tau po tos babuskos nedegina visko? ten juk su pipirais aš rytoj irgi ji žadu nupirkt o dėl išpylimo nuolat išpilu ką nors vonioj