Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

Nu ir as su klausimu g.gif O kada tada krema nuo visokiu celiulitu tept g.gif Jei masazuojam su aliejum... tai pries? Ar po? Nes dar ir vidury dienos istaikyt proga uodega apsinuoginus issitrint jau butu sudetinga g.gif biggrin.gif
Atsakyti
belaukiant atsakymo sau bandysiu atsakyt tau it's not me, aš tai ryte atsikeliu greit pasitepu , tada vakarė su taurėm , o po poros valandų tada vėl su kremų biggrin.gif kitaip niekaip ax.gif
Atsakyti
per mmm jokie masazai nedaromi.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 03 25, 21:26)
per mmm jokie masazai nedaromi.

oho ti tokia ilga pertrauka? sad.gif o ką galima daryt? tokį lengva su ežiukų pabružint nors galima?
Atsakyti
QUOTE(it's not me @ 2010 03 25, 19:38)
Nu ir as su klausimu  g.gif  O kada tada krema nuo visokiu celiulitu tept  g.gif  Jei masazuojam su aliejum... tai pries? Ar po? Nes dar ir vidury dienos istaikyt proga uodega apsinuoginus issitrint jau butu sudetinga  g.gif  biggrin.gif

esu susiplanavus taip: taurintis pries dusa, tada po jo anticeliulitini kremuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 25, 22:28)
esu susiplanavus taip: taurintis pries dusa, tada po jo anticeliulitini kremuka  ax.gif

o aš taurinuosi po dušo biggrin.gif kažin kaip teisingiau? duše dar medaus kavos pilingas , paskui ežiukų masažas o tik tada taurės , vakar kokį kaifą apturėjau , turėjau natūralaus nakvišu aliejaus pabandžiau su juo masažiuotis jetau kaip faina kaip gerai slysta skausmo nulis nu geeeeris wub.gif nepalyginus su tuo kur pirkau kur buteliuko užteks trims kartams nes reikia ištisai purkšt doh.gif bet jau po 4 kartu odyte tiesiog žvilga wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 26 kovo 2010 - 07:31
Aciu uz nuomones biggrin.gif As kazkaip manau, kad ievvvaos varijantas priimtinesnis ax.gif Nes... nu tiesiog labai patogu. Jau kai apnuoginai savo grozi, ismasazavai, isprausei, tai ir issitepei biggrin.gif Po dvieju valanu ir dar vakare... bent jau mano uodega liktu netepta blush2.gif Nu tikrai jau patingeciau blush2.gif Nes kokias pirmas 3 dienas isigijus nauja krema labai pilna intuziazmo bunu, o paskui jau nebe kiekviena vakara pasitepu, paskui, jau ziurek ir ryte nebespeju, pasizadu vakare patept. Bet aisku, kaip tycia tai buna butent tas "nekiekvienas" vakaras doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 03 26, 07:29)
vakar kokį kaifą apturėjau , turėjau natūralaus nakvišu aliejaus pabandžiau su juo masažiuotis jetau kaip faina kaip geri slyst skausmo nulis nu geeeeris  wub.gif  nepalyginus su tuo kur pirkau kur buteliuko užteks trims kartams nes reikia ištisai purkšt  doh.gif bet jau po 4 kartu odyte tiesiog žvilga  wub.gif

bigsmile.gif Nu nu. bigsmile.gif Prasom placiau... O kur ta nakvisu alieju isigijote? Gal buna kokioj vaistinej ar parduotuvej? Ir mazdaug kaina, jei galima ax.gif 4u.gif
Ir dabar nevisai supratau nuo kurio odyte zvilga? Nuo to kuri rodet anksciau, kartu su taurem pirkto?
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 03 26, 07:29)
o aš taurinuosi po dušo biggrin.gif kažin kaip teisingiau? duše dar medaus kavos pilingas , paskui ežiukų masažas o tik tada taurės , vakar kokį kaifą apturėjau , turėjau natūralaus nakvišu aliejaus pabandžiau su juo masažiuotis jetau kaip faina kaip gerai slysta skausmo nulis nu geeeeris  wub.gif  nepalyginus su tuo kur pirkau kur buteliuko užteks trims kartams nes reikia ištisai purkšt  doh.gif bet jau po 4 kartu odyte tiesiog žvilga  wub.gif

as pries dusa del to, kad noriu ta alieju nuplauti, aliejus mano is Rituals kosmetikos, spes masazams, bet nelb jis isigeria, arba as per daug jo uztepu unsure.gif tada tokia svari, grazi jauciuosi biggrin.gif
eisiu va tuoj taurintis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 26 kovo 2010 - 11:44
QUOTE(it's not me @ 2010 03 26, 07:33)
bigsmile.gif  Nu nu. bigsmile.gif  Prasom placiau... O kur ta nakvisu alieju isigijote? Gal buna kokioj vaistinej ar parduotuvej? Ir mazdaug kaina, jei galima  ax.gif  4u.gif
Ir dabar nevisai supratau nuo kurio odyte zvilga? Nuo to kuri rodet anksciau, kartu su taurem pirkto?

nemanau kad čia būtent tas nakvišu kažkokį stebuklą padarė odytei, man atrodo nuo taurių blizga nes gavo deguonies wub.gif tiesiog ką norėjau pasakyti kad kai geras tirštas aliejus ir efektas ir masažas visai kitoks . aš jo nepirkau man draugytė padovanojo plaukams ( čia varnalėšų turėjo būt biggrin.gif ) netyčia ne ta nupirko tai va pritaikiau . o visokių aliejų yra pirkt čiA
aš dabar labai labai noriu ir žadu nusipirkti kanapių aliejaus , tik dar kainos nežinau manau nebus labai pigus.. beja jei jautri kvapams tai natūralus nakvišų aliejus labai smirda biggrin.gif
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 26, 11:44)
as pries dusa del to, kad noriu ta alieju nuplauti, aliejus mano is Rituals kosmetikos, spes masazams, bet nelb jis isigeria, arba as per daug jo uztepu unsure.gif  tada tokia svari, grazi jauciuosi  biggrin.gif
eisiu va tuoj taurintis  ax.gif

o aš kur ta iš saforos su taurėm ale spec masažini nupirkau tai visą mėlyną buvau doh.gif sakau nemaniau kad gali būt šitoks kaifas su tom taurėm kai pasitepi normalių aliejum wub.gif
Atsakyti
Nusipirkau kazkokios babunios alieju masazui, nuo celiulito ir t.t. is eurokos ir prismasazavau, tik pasistaciau atsukta ant vonios krasto ir besimasazuodama nuspyriau zemen doh.gif Nu... bet puse dar liko biggrin.gif Siaip gerai labai slydo taure, bet kremo jauciu nebetepsiu nes net ir nusiprausus tokia riebi jauciuosi lotuliukas.gif daugiau palygint nelabai su kuo turiu, nes anksciau su kremu vargdavau doh.gif
Atsakyti
o tau po tos babuskos nedegina visko? ten juk su pipirais biggrin.gif aš rytoj irgi ji žadu nupirkt smile.gif o dėl išpylimo nuolat išpilu ką nors vonioj biggrin.gif
Atsakyti