Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

db pažiūrėjau ant kojų gyvos vietos nėra visos mėlynos blink.gif
Atsakyti
Vakuuminis masazas vienai zonai daromas apie 10 min iki paraudimo. Reikia pradeti nuo silpnesnio vakuumo. Kasdiena nedaromas, nes poveikis tesiasi ir kita diena. Daromas ant didelio aliejaus kiekio judinant taure ivairiomis kryptimis. Galima kartu naudoti aromaterapija. Su kaitinanciais kremais nesivyniojama.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 03 23, 21:49)
Vakuuminis masazas vienai zonai daromas apie 10 min iki paraudimo. Reikia pradeti nuo silpnesnio vakuumo. Kasdiena nedaromas, nes poveikis tesiasi ir kita diena. Daromas ant didelio aliejaus kiekio judinant taure ivairiomis kryptimis. Galima kartu naudoti aromaterapija. Su kaitinanciais kremais nesivyniojama.

o aš skaičiau ( veliau paieškosiu kur) kad kiekviena diena visa menesį reikia daryt , paskui tik palaikomoji terapija du kart į savaite g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 03 23, 21:56)
o aš skaičiau ( veliau paieškosiu kur) kad kiekviena diena visa menesį reikia daryt , paskui tik palaikomoji terapija du kart į savaite  g.gif

parasykit, kur skaitet, ir man idomu.
Palikomoji terapija 1-2 k men.
O kursas daromas 2-3 k /sav.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 03 23, 21:57)
parasykit, kur skaitet, ir man idomu.
Palikomoji terapija 1-2 k men.
O kursas daromas 2-3 k /sav.

ieškau db ieškau ...
Atsakyti
Cia tikras kuno siaubas - kasdien, visa menesi blink.gif Vargses kojytes, del to ir pamelynuoja.
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2010 03 23, 22:00)
Cia tikras kuno siaubas - kasdien, visa menesi  blink.gif  Vargses kojytes, del to ir pamelynuoja.

tai tik antra diena biggrin.gif

man kažkaip neefektyvu atrodo pora kartu į sav g.gif
Atsakyti
Na, tai dabar labai efektas jauciasi kai melynos kojos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2010 03 23, 22:06)
Na, tai dabar labai efektas jauciasi kai melynos kojos  biggrin.gif

nu aš taip noriu galvot , bent matosi kad kažką darau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2010 03 23, 22:00)
Cia tikras kuno siaubas - kasdien, visa menesi  blink.gif  Vargses kojytes, del to ir pamelynuoja.

ne tik vargses, bet vietoj naudos bus zala kraujagyslems ir audiniams
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 03 23, 22:11)
ne tik vargses, bet vietoj naudos bus zala kraujagyslems ir audiniams

vajei.. tai kas antra diena reikėtu daryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 03 23, 22:02)
tai tik antra diena biggrin.gif

man kažkaip neefektyvu atrodo pora kartu į sav  g.gif

celiulitas formuojasi menesiais, o kai kurie nori per savaite ar kelias jo atsikratyt. Nekenkiantis sveikatai celiulito naikinimo kelias gana ilgas. Be to, reikia keisti visus gyvenimo budo aspektus, del kurio celiulitas atsiranda. Ka galima pakeisti, reikia keisti.
Atsakyti