Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(Lera @ 2010 03 23, 11:48)
jiooo aliejų tai keisiu čia faktas , bet dar su šio pasikankinsiu vis dėl to pinigas moketas biggrin.gif

ryte atsikeliu toks jausmas vakar gerokai susparde kažkas mane  bigsmile.gif jegele , ot vakare cypsiu kai per tas mėlyne varysiu  wub.gif per kančias į žvaigždes ir nekitaip  biggrin.gif

O man beja ir melynes greiciau nyksta kai su taurem pamasazuoju (nes as siaip atsitrenkiu visur kur imanoma atsitrenkti ir visad bunu ''melyniuota''), nezinau kas ten issijudina, bet vietoj to kad menesi neisnyktu, dingsta per savaite gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 03 23, 11:32)
O man beja ir melynes greiciau nyksta kai su taurem pamasazuoju (nes as siaip atsitrenkiu visur kur imanoma atsitrenkti ir visad bunu ''melyniuota''), nezinau kas ten issijudina, bet vietoj to kad menesi neisnyktu, dingsta per savaite gera smile.gif

tai todėl kad išmasažuoji tas mėlynes tai ir dingsta greičiau , beto skaičiau kad po tokio masažo jos ir taip greičiau nei įprastos praeina.. bandau psichologiškai nusiteik antram kartui biggrin.gif vėl bandysiu kavos pilingas , dušas, masažuoklis ir tada taures .. bet jau šiandien žinau nebus taip linksma kaip vakar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 03 23, 14:15)
tai todėl kad išmasažuoji tas mėlynes tai ir dingsta greičiau , beto skaičiau kad po tokio masažo jos ir taip greičiau nei įprastos praeina.. bandau psichologiškai nusiteik antram kartui biggrin.gif vėl bandysiu kavos pilingas , dušas, masažuoklis ir tada taures .. bet jau šiandien žinau nebus taip linksma kaip vakar  biggrin.gif

Dar po to kelios minutes tempimo pratimu kojoms ir isvis butu gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 03 23, 13:25)
Dar po to kelios minutes tempimo pratimu kojoms ir isvis butu gerai mirksiukas.gif

tampausi aš jau ir taip , va tuoj biški dar šūdai išdžius lauke , eisiu bėgiot į stadioną cool.gif ale ir sportininke patapsiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 03 21, 13:24)
va i rman teko skaityt kad daugumai kažkodėl pilvo neskauda ... net nžn nuo ko čia priklauso ...

na ir kaip pojūčiai?  mėlynių yra? su kuo masažavaisi? ta prasmė aliejukas kremas?

Melyniu nera,nors pas mano sese tokios nezymios yra,gal as per mazai odos suimu?bet laaabai jau skauda.Masazuoju su paprastu alyvuogiu aliejum,bet sakau tam tikslui reikes gal koki pigesni isigyt.Dar procedurinuosi neseniai ir ne kasdien,tai rezultatu greitu nesitikiu,o va drauge daro kasdiena,kiekvienai kojai po 20min skiria,jau 2sav,tai rezultatai akivaizdus!tikrai nustebau.Oda zymiai lygesne,ne drebutis:-)
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 03 23, 14:44)
tampausi aš jau ir taip , va tuoj biški dar šūdai išdžius lauke , eisiu bėgiot į stadioną  cool.gif  ale ir sportininke patapsiu  wub.gif

bėgiojant tai raumenukai tvirtėja mirksiukas.gif , o su celiulitu kovojant napamainomi gilūs tempimo pratimai. dar tik kokius penkis sykius dariau tuos pratimus, o jau daug lanstesnė pasidariau, tikiuosi ir tam bjaurybei pakenkiau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga654: 23 kovo 2010 - 15:40
QUOTE(Inga654 @ 2010 03 23, 16:40)
bėgiojant tai raumenukai tvirtėja  mirksiukas.gif , o su celiulitu kovojant napamainomi gilūs tempimo pratimai. dar tik kokius penkis sykius dariau tuos pratimus, o jau daug lanstesnė pasidariau, tikiuosi ir tam bjaurybei pakenkiau  cool.gif

O kokius tempimo pratimus darai?
Atsakyti
QUOTE(aramelle @ 2010 03 23, 15:50)

pasakysiu as viena thumbup.gif po jo laikykis lietuva kaip skauda uzpakali thumbup.gif zodzu taip: desine ranka iskeli i virsu, kita ranka laisva arba ant klubo, zengi (su priesinga koja nei laikai ranka iskelus-siuo atveju-kaire koja) i prieki, sudarai statu kampa su keliuku, 2 sekundes uzlaikai, tada iskart kita koja zengi, ir jau tada kita ranka iskeli, ir taip pavaikstai kokius 8 ejimus po 5 itupstus. na jei namie tai nebus ten tunelis kambary kad eitum ir nesustotum, todel sakau, kad gaunasi kazkur po 5-6 itupstus, apsisuki ir vel eini. Garantuotai padeda thumbup.gif
Atsakyti
Ti kgal nereikeytu tuos pratimus vadinti "tempimo", ten visai kita fizika. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aramelle @ 2010 03 23, 16:50)

Atsiprasau kad ne i tema apie tuos tempimus, bet paskutine zinute mirksiukas.gif . Vat situos padarau http://www.dieta.lt/...i/grizti_i/288/ ir dar is kalanetikos koki 10 pratimu esu atsirinkus ir darau
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 03 23, 18:24)
Atsiprasau kad ne i tema apie tuos tempimus, bet paskutine zinute mirksiukas.gif . Vat situos padarau http://www.dieta.lt/...i/grizti_i/288/ ir dar is kalanetikos koki 10 pratimu esu atsirinkus ir darau

Reikes pabandyt tuos pratimus+taures
Atsakyti
na ką dublis du biggrin.gif

atlaikiau kažkaip , šiandien buvau žiauriai žiauriai nusikalus guliu ir mąstau juk reiki padaryt pertraukėle gal viena dieną? ax.gif ale ne susiėmiau ir vėl visa valandą darbavausi cool.gif vnž pradžioj kai variau per mėlynes skaudėjo tikrai , bet tik pora minučių paskui pripratau iš sėkmingai pabaigiau seansą biggrin.gif tik db jaučiuosi dar labiau pavargusi , rankos atkrenta atrodo doh.gif et išradau nuostabu būdą pilvui masažuot , tiesiog atsigullu ir varau tada taurė ne taip atšoka žodžių malonuuuumas wub.gif

ačiū už pratimukų nuoroda bandysim cool.gif
Atsakyti