Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(Lera @ 2010 03 22, 15:09)
tai kad rekomenduoja tik viena menesį kad oda neišsitampytu ..

ir kaip rezultatai? yra kokie nors? bigsmile.gif

Tai as ne kasdien ax.gif . Pora sykiu per savaite masaziste pamasazuoja liposaza+taures, nesakysiu kokia, kad nebutu reklama, nes nemazai jos post'u cia irgi yra lotuliukas.gif tongue.gif . Ir porasyk per savaite pati. Oda pasidare laaaabai svelni ir minsta, kaip leliuko lotuliukas.gif ir siaip jau to brudo ant slaunu dienos sviesoj nelabai ir matos, prie dirbtines sviesos tai dar sviecia, apimtys po 2,5 cm sumazejo slaunu. Lengviausiai mazeja slaunu apacioj, kuo auksciau, tuo sunkiau jis man naikinasi
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 03 22, 17:58)
Tai as ne kasdien  ax.gif .  Pora sykiu per savaite masaziste pamasazuoja liposaza+taures, nesakysiu kokia, kad nebutu reklama, nes nemazai jos post'u cia irgi yra  lotuliukas.gif  tongue.gif . Ir porasyk per savaite pati. Oda pasidare laaaabai svelni ir minsta, kaip leliuko  lotuliukas.gif  ir siaip jau to brudo ant slaunu dienos sviesoj nelabai ir matos, prie dirbtines sviesos tai dar sviecia, apimtys po 2,5 cm sumazejo slaunu. Lengviausiai mazeja slaunu apacioj, kuo auksciau, tuo sunkiau jis man naikinasi

čia per kiek laiko tiek cm pamažėjo?

aš ką tik po dušo padariau , nu nežinau itraukiau kiek įmanoma daugiau maximum taip sakant , bet skausmo nulis , visai niekur nei kojose neskauda nei ant pilvo nei ant užpakalio VISAI , kiba sakau mazohiste esu? g.gif db tai dega viskas biggrin.gif bet aliejukas nelabai koks todėl puse bonkutes tėko sunaudot kad normaliai slidinėtu blink.gif tai pirksiu db mačiau "babuška agafja" masažinis aliejus nuo celiulito girdėjau neblogas rolleyes.gif

bet kaip nepatogu man kaire puse masažuot doh.gif ir pilva lb nepatogu nes taure nuolat atšoka kažkodėl , o va leškos ir užpakalis super kai prisisiurbia tai prisisiurbia biggrin.gif

beja masažavausi 1h , ir taip darysiu iekviena dieną visa menėsį pažiūrėsim kas gausis ax.gif
Atsakyti
blyn užpakalis jau valanda dega biggrin.gif čia taip gali būt?
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 03 22, 22:30)
blyn užpakalis jau  valanda dega biggrin.gif čia taip gali būt?

Man max 10 minuciu dega po masazo, beje, kuo stipriau masazuota, tuo labiau kaista doh.gif
Pilva masazuojant ir man atsoka taure pastoviai, tai kazkaip nervina, kad vel lipdyt ir atrodo, kad ne taip veiksminga. Nors kai su aparatu masazuodavo irgi dazniau atsokdavo taure nuo pilvo, nei nuo kitu vietu...
O vidine slaunu puse ar masazavai? ax.gif
Tiesa, liuks, kad neskauda, turbut celiulito mazai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2010 03 22, 22:10)
Man max 10 minuciu dega po masazo, beje, kuo stipriau masazuota, tuo labiau kaista doh.gif
Pilva masazuojant ir man atsoka taure pastoviai, tai kazkaip nervina, kad vel lipdyt ir atrodo, kad ne taip veiksminga. Nors kai su aparatu masazuodavo irgi dazniau atsokdavo taure nuo pilvo, nei nuo kitu vietu...
O vidine slaunu puse ar masazavai? ax.gif
Tiesa, liuks, kad neskauda, turbut celiulito mazai bigsmile.gif

mano oda matyt šoką gavo tai ir kaista biggrin.gif

nežinau sakau aš megstu kai mane stipriau maigo tai man net smagu biggrin.gif o melynių jau yra g.gif

yra pakankamai to brudo ir pas mane ale neskauda tik kaista db viskas atrodo g.gif
Atsakyti
Lera saunuole bigsmile.gif tada jauciu per silpnai sau dariauis- niekas nekaitino g.gif veeelnias, o buvau tokia patenkinta, tokia gerai padirbejusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 22, 22:28)
Lera saunuole  bigsmile.gif tada jauciu per silpnai sau dariauis- niekas nekaitino  g.gif veeelnias, o buvau tokia patenkinta, tokia gerai padirbejusi  biggrin.gif

aišku šaunuole biggrin.gif

sakau gal čia tik mano oda labai jautri dėl to degu ? biggrin.gif oo rytoj jaučiu bus saldu per mėlynės ir tt varyt tai cypsiu turbūt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 22, 22:28)
Lera saunuole  bigsmile.gif tada jauciu per silpnai sau dariauis- niekas nekaitino  g.gif veeelnias, o buvau tokia patenkinta, tokia gerai padirbejusi  biggrin.gif

man irgi nekaisdavo, bet skausmelis masažo metu tai ojojoj doh.gif blush2.gif
reikia vėl imtis taurių, tik man pačiai sau kaip ir nelabai patogu darytis, geriau, kai yra kas pakankina biggrin.gif
Atsakyti
nepatogu ir man pačia bet savęs nors negaila , kai kitas daro tai būtu skaudžiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 03 22, 21:20)
čia per kiek laiko tiek cm pamažėjo?

aš ką tik po dušo padariau , nu nežinau itraukiau kiek įmanoma daugiau maximum taip sakant , bet skausmo nulis , visai niekur nei kojose neskauda nei ant pilvo nei ant užpakalio VISAI , kiba sakau mazohiste esu?  g.gif  db tai dega viskas biggrin.gif  bet aliejukas nelabai koks todėl puse bonkutes tėko sunaudot kad normaliai slidinėtu  blink.gif  tai pirksiu db mačiau "babuška agafja" masažinis aliejus nuo celiulito girdėjau neblogas  rolleyes.gif

bet kaip nepatogu man kaire puse masažuot  doh.gif  ir pilva lb nepatogu nes taure nuolat atšoka kažkodėl , o va leškos ir užpakalis super kai prisisiurbia tai prisisiurbia  biggrin.gif

beja masažavausi 1h , ir taip darysiu iekviena dieną visa menėsį pažiūrėsim kas gausis  ax.gif

Tai sakau per menesi mazdaug. Man tai irgi neskauda - kuo stipriau tuo smagiau, net liposaza darant nieko nejauciu lotuliukas.gif ir melyniu beveik nebelieka, tik kelios zirnio didumo porai dienu.
O del aliejaus, tai siulyciau koki nerafinuota nusipirkt paprasta, jojobos ar alyvuogiu ar kokosu...ir isilasint pvz. cinamono eterinio aliejaus, tai uztenka potos arbatiniu sauksteliu kojai ismasazuot - puikiai slysta ir dar plius labai gerai drekina oda
Atsakyti
Sveikutes.Kiek laiko panasiai masazuojate?
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 03 23, 08:33)
Tai sakau per menesi mazdaug. Man tai irgi neskauda - kuo stipriau tuo smagiau, net liposaza darant nieko nejauciu lotuliukas.gif ir melyniu beveik nebelieka, tik kelios zirnio didumo porai dienu.
O del aliejaus, tai siulyciau koki nerafinuota nusipirkt paprasta, jojobos ar alyvuogiu ar kokosu...ir isilasint pvz. cinamono eterinio aliejaus, tai uztenka potos arbatiniu sauksteliu kojai ismasazuot - puikiai slysta ir dar plius labai gerai drekina oda

jiooo aliejų tai keisiu čia faktas , bet dar su šio pasikankinsiu vis dėl to pinigas moketas biggrin.gif

ryte atsikeliu toks jausmas vakar gerokai susparde kažkas mane bigsmile.gif jegele , ot vakare cypsiu kai per tas mėlyne varysiu wub.gif per kančias į žvaigždes ir nekitaip biggrin.gif
Atsakyti