QUOTE(Inga654 @ 2010 03 22, 17:58)
Tai as ne kasdien
. Pora sykiu per savaite masaziste pamasazuoja liposaza+taures, nesakysiu kokia, kad nebutu reklama, nes nemazai jos post'u cia irgi yra
. Ir porasyk per savaite pati. Oda pasidare laaaabai svelni ir minsta, kaip leliuko
ir siaip jau to brudo ant slaunu dienos sviesoj nelabai ir matos, prie dirbtines sviesos tai dar sviecia, apimtys po 2,5 cm sumazejo slaunu. Lengviausiai mazeja slaunu apacioj, kuo auksciau, tuo sunkiau jis man naikinasi
čia per kiek laiko tiek cm pamažėjo?
aš ką tik po dušo padariau , nu nežinau itraukiau kiek įmanoma daugiau maximum taip sakant , bet skausmo nulis , visai niekur nei kojose neskauda nei ant pilvo nei ant užpakalio VISAI , kiba sakau mazohiste esu?
db tai dega viskas
bet aliejukas nelabai koks todėl puse bonkutes tėko sunaudot kad normaliai slidinėtu
tai pirksiu db mačiau "babuška agafja" masažinis aliejus nuo celiulito girdėjau neblogas
bet kaip nepatogu man kaire puse masažuot
ir pilva lb nepatogu nes taure nuolat atšoka kažkodėl , o va leškos ir užpakalis super kai prisisiurbia tai prisisiurbia
beja masažavausi 1h , ir taip darysiu iekviena dieną visa menėsį pažiūrėsim kas gausis
Всю жизнь я страшно боюсь глупых. Особенно баб. Никогда не знаешь, как с ними разговаривать, не скатываясь на их уровень