Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

Aš bandžiau taures irgi, pilvui, užpakaliui ir kojoms. Dariausi dar tik tris kartus, bet mėlynių buvo, kaip jau čia buvo rašyta, ten, kur celiulito daugiausiai. Nežinau, kaip galiu pakenkti vidinei šlaunų pusei, bet masažavau ir ten, nes tikrai matau, kad reikia. Pilvo ir man neskauda, bet galvojau, gal dėl to, kad esu masažavusis su aparatu g.gif

Lera, atrodo, klausė, ar galima ten, kur strijos, tai vat aš ir masažuojuosi būtent, kad strijos taptų ne taip matomos.

Aš dar prie taurių stengiuosi derinti vyniojimus purvu, tik daug teplionės ir man su dviems pypliais namie sunku ištaikyt blush2.gif
Atsakyti
man sakė galima po masažo apsivyniot tiesiog maistine plėvele irgi gerai , aš db bandžiau ant vienos leškos tai man kažko ji labai atšoką nors gana smarkiai prisiurbiu g.gif neskauda praktiškai visai na aš megstu kai mane stipriau maigo tai man nebaisu biggrin.gif na po dušo ir apšilimo bandysiu normaliai kaip priklauso daryt vienai vietai žadu skirt 10min pradžiai ...
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2010 03 21, 14:49)
Aš dar prie taurių stengiuosi derinti vyniojimus purvu, tik daug teplionės ir man su dviems pypliais namie sunku ištaikyt blush2.gif

Isivyniokite purvu, apsukite visa ta dali maistine plevele, uzsimaukite kelnes ir gali dukti su savo pypliais, o po valandos nusiplaukite ir taip sutaupysite laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
tik nepykit, neskaitysiu visu temu, bet noriu paklausti: ar melynes garantuotos? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 21 kovo 2010 - 23:00
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 22, 00:00)
tik nepykit, neskaitysiu visu temu, bet noriu paklausti: ar melynes garantuotos?  unsure.gif

Tikrai ne. mirksiukas.gif Suzinok, kaip tiksliai reikia masazuoti, kiek laiko, kokia kryptimi ir nepamirsk pries tai apsildyti kojas, o po to patepti aliejumi ir masazintis taure wink.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 03 21, 23:25)
Tikrai ne.  mirksiukas.gif  Suzinok, kaip tiksliai reikia masazuoti, kiek laiko, kokia kryptimi ir nepamirsk pries tai apsildyti kojas, o po to patepti aliejumi ir masazintis taure wink.gif

kur parašyta kiek laiko? kiek ieškojau neradau .. kad mėnesį tai radau bet kiek laiko turi vykt kasdieninis masažas ne .
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 21, 23:00)
tik nepykit, neskaitysiu visu temu, bet noriu paklausti: ar melynes garantuotos?  unsure.gif

Kad neliktu melyniu, taure, su vakumu prilipinus prie kuno, reiktu ne spausti, o traukti.O melyniu tikrai reiktu pasisaugot, juk tai poodinis kraujo issiliejimas. Lengviausia mokantis naudotis taure priekineje slaunies puseje,butinai daug aliejaus ir stipriai vakumo pradzioje nedarykit, nes tikrai liks melynes. Kai ismoksit, tada ir stipruma galima pareguliuoti. Bandyti, bandyti ir iseis smile.gif sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ditax @ 2010 03 22, 01:50)
o virtuveje, kur naudoji?

taurinausi 10 min siand blush2.gif pilvo srity tai skausminga sakyciau, o "uzpakaline dali" tai gerai mamucinau bigsmile.gif tikiuosi bus rezultatas...gal tikrai ne pro sali foto pries ir po pasidaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 22, 09:55)
taurinausi 10 min siand  blush2.gif  pilvo srity tai skausminga sakyciau, o "uzpakaline dali" tai gerai mamucinau  bigsmile.gif tikiuosi bus rezultatas...gal tikrai ne pro sali foto pries ir po pasidaryt  g.gif

tik prieš tai reikia gerai tas vietas išmaigyt arba su kitu kokiu masažuokliu pavažinėt , aš nusipirkau droge tokį ežiuką tai pradžioj su juo darysiu , už valandžiukes ir aš jau bandysiu pilna procedūra parašysiu atsiliepimą smile.gif kol kas mes kaip suprantu tik tryse darbuojames? nejau neprisijungs daugiau merginu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 03 22, 13:37)
tik prieš tai reikia gerai tas vietas išmaigyt arba su kitu kokiu masažuokliu pavažinėt , aš nusipirkau droge tokį ežiuką tai pradžioj su juo darysiu , už valandžiukes ir aš jau bandysiu pilna procedūra parašysiu atsiliepimą  smile.gif  kol kas mes kaip suprantu tik tryse darbuojames? nejau neprisijungs daugiau merginu?  bigsmile.gif

yra ir daugiau, as jau gal virs menesio darbuojuos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga654: 22 kovo 2010 - 12:59
QUOTE(Inga654 @ 2010 03 22, 12:59)
yra ir daugiau, as jau gal virs menesio darbuojuos  rolleyes.gif

tai kad rekomenduoja tik viena menesį kad oda neišsitampytu ..

ir kaip rezultatai? yra kokie nors? bigsmile.gif
Atsakyti
Jei paziuret i anticeliulitini masaza rimciau, tai profesionalai rekomenduoja pries tai atlikt 4-5 limfodrenazinio masazo proceduras, kad "isvaikyt" susikaupusius skyscius.
O jei iskart pradesite bruzint su taurem, tai kazin ar tos naudos tiek bus, kiek tikites.
Atsakyti