Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

O as galiu atsipalaiduoti, viena karta is viso vos neuzmigau biggrin.gif nu aisku ir pavargusi labai buvau. Bet siaip ne visada taip buna. Nezinau nuo ko tai priklauso, bet kartais skauda kartais ne, nors masaziste sako, kad daro vienodu stiprumu.
Atsakyti
Tai vat,ne visoms vienodai smile.gif Nes aš ne tik klientėms darau,bet ir pati pas koleges vaikštau ir man asmeniškai patinka thumbup.gif aišku kartais būna,kad skaudžiau,bet nepasakyčiau,kad kaip kitos rašo, TAIP SKAUDA,KAD VOS NERĖKIA biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantina: 15 lapkričio 2008 - 19:52
Na iš tikro nesutikau nė vienos, kuriai anticeliulitinis vakuuminis masažas patiktų nesvarbu, kokiu būdu jį darėsi. Visos darosi tik iš reikalo, nes nori būti gražesnės. Mielai darytųsi kitokius masažus.
Atsakyti
O aš sutikau ir ne vieną ... tai ką man dabar daryti... lotuliukas.gif
Papildyta:
Čia šitą diskusiją galima tęsti ir tęsti,bet čia yra kiekvieno asmeninis reikalas,kiekvieno asmeninė nuomonė,taip kad... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantina @ 2008 11 15, 21:51)
O aš sutikau ir ne vieną ... tai ką man dabar daryti... lotuliukas.gif
Papildyta:
Čia šitą diskusiją galima tęsti ir tęsti,bet čia yra kiekvieno asmeninis reikalas,kiekvieno asmeninė nuomonė,taip kad... tongue.gif

Jeigu gyveni Vilniuje, galėčiau ateiti išbandyti smile.gif
Atsakyti
Deja kaune biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantina: 16 lapkričio 2008 - 12:13
QUOTE(jolantina @ 2008 11 16, 12:11)
Deja kaune  biggrin.gif

Gaila. Dabar vaikščioju pas kolegę nugaros masažuotis.
Atsakyti
Pas tave ateina vyrų masažuotis?
Pas mane tai ateina,bet per klaidą.Padarau masažą,o tada klausia "O erotinio nedarote" . lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nors aš iš anksto sakau,kad tokių nemoku ir nadarau,bet vistiek prašo ,žinutes rašo... lotuliukas.gif
Papildyta:
Normalių tai tik vienas kitas ateina...Kas čia su jais... lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=jolantina,2008 11 16, 12:54]
Pas tave ateina vyrų masažuotis?

Telefonu du kartus pasakau, kad nedarau tokių masažų, nes, jei pasakau vieną kartą, neišgirsta. Tokie jau jie. Bet pas mane dažniausiai atvažiuoja masažuotis žmonų ar draugių užrašyti vyrai. Tai su jais jokių problemų.
Grįžtant prie temos- labai mielai klientam su taure nugarą pamasažuoju, ypač apkūnesniems. Man pačiai labai patinka- ir malonu, ir neskauda...
Atsakyti
Aišku tada,dėkuj už atsakymą!Nes šiaip įdomu kaip kitoms sekasi smile.gif
Atsakyti
As irgi radau tas taureles Panevezy ax.gif pasimasazavau ir visa patiko tongue.gif skauda, bet as pakanti skasmui ax.gif

ziuresiu ar pades, nes po gimdymo kojos TRAGISKOS pasidare!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(akvadigi @ 2008 11 18, 11:49)
As irgi radau tas taureles Panevezy  ax.gif pasimasazavau ir visa patiko  tongue.gif skauda, bet as pakanti skasmui  ax.gif

ziuresiu ar pades, nes po gimdymo kojos TRAGISKOS pasidare!!!!!!!!!

Jeigu dar maitini, nesitikėk jokių rezultatų kol kas...Bet masažas visada gerai.
Atsakyti