O as galiu atsipalaiduoti, viena karta is viso vos neuzmigau nu aisku ir pavargusi labai buvau. Bet siaip ne visada taip buna. Nezinau nuo ko tai priklauso, bet kartais skauda kartais ne, nors masaziste sako, kad daro vienodu stiprumu.
Tai vat,ne visoms vienodai Nes aš ne tik klientėms darau,bet ir pati pas koleges vaikštau ir man asmeniškai patinka aišku kartais būna,kad skaudžiau,bet nepasakyčiau,kad kaip kitos rašo, TAIP SKAUDA,KAD VOS NERĖKIA
Na iš tikro nesutikau nė vienos, kuriai anticeliulitinis vakuuminis masažas patiktų nesvarbu, kokiu būdu jį darėsi. Visos darosi tik iš reikalo, nes nori būti gražesnės. Mielai darytųsi kitokius masažus.
O aš sutikau ir ne vieną ... tai ką man dabar daryti...
Papildyta:
Čia šitą diskusiją galima tęsti ir tęsti,bet čia yra kiekvieno asmeninis reikalas,kiekvieno asmeninė nuomonė,taip kad...
Papildyta:
Čia šitą diskusiją galima tęsti ir tęsti,bet čia yra kiekvieno asmeninis reikalas,kiekvieno asmeninė nuomonė,taip kad...
QUOTE(jolantina @ 2008 11 15, 21:51)
O aš sutikau ir ne vieną ... tai ką man dabar daryti...
Papildyta:
Papildyta:
Jeigu gyveni Vilniuje, galėčiau ateiti išbandyti
Deja kaune
QUOTE(jolantina @ 2008 11 16, 12:11)
Deja kaune
Gaila. Dabar vaikščioju pas kolegę nugaros masažuotis.
Pas tave ateina vyrų masažuotis?
Pas mane tai ateina,bet per klaidą.Padarau masažą,o tada klausia "O erotinio nedarote" .
Nors aš iš anksto sakau,kad tokių nemoku ir nadarau,bet vistiek prašo ,žinutes rašo...
Papildyta:
Normalių tai tik vienas kitas ateina...Kas čia su jais...
Pas mane tai ateina,bet per klaidą.Padarau masažą,o tada klausia "O erotinio nedarote" .
Nors aš iš anksto sakau,kad tokių nemoku ir nadarau,bet vistiek prašo ,žinutes rašo...
Papildyta:
Normalių tai tik vienas kitas ateina...Kas čia su jais...
[quote=jolantina,2008 11 16, 12:54]
Telefonu du kartus pasakau, kad nedarau tokių masažų, nes, jei pasakau vieną kartą, neišgirsta. Tokie jau jie. Bet pas mane dažniausiai atvažiuoja masažuotis žmonų ar draugių užrašyti vyrai. Tai su jais jokių problemų.
Grįžtant prie temos- labai mielai klientam su taure nugarą pamasažuoju, ypač apkūnesniems. Man pačiai labai patinka- ir malonu, ir neskauda...
Telefonu du kartus pasakau, kad nedarau tokių masažų, nes, jei pasakau vieną kartą, neišgirsta. Tokie jau jie. Bet pas mane dažniausiai atvažiuoja masažuotis žmonų ar draugių užrašyti vyrai. Tai su jais jokių problemų.
Grįžtant prie temos- labai mielai klientam su taure nugarą pamasažuoju, ypač apkūnesniems. Man pačiai labai patinka- ir malonu, ir neskauda...
Aišku tada,dėkuj už atsakymą!Nes šiaip įdomu kaip kitoms sekasi
As irgi radau tas taureles Panevezy pasimasazavau ir visa patiko skauda, bet as pakanti skasmui
ziuresiu ar pades, nes po gimdymo kojos TRAGISKOS pasidare!!!!!!!!!
QUOTE(akvadigi @ 2008 11 18, 11:49)
As irgi radau tas taureles Panevezy pasimasazavau ir visa patiko skauda, bet as pakanti skasmui
Jeigu dar maitini, nesitikėk jokių rezultatų kol kas...Bet masažas visada gerai.