Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

na ką ..perskaičiau visa temą bet klausimu vistiek yra biggrin.gif

beja kas penkta žinutė klausimas kur jų nusipirkt doh.gif nors šimta kartu pasakyta kas saforoj užsakyt galima doh.gif

užsakiau šiandien kartu su aliejumi , lauksiu bandysiu braukyt , tik niekaip normaliai nesupratau kaip pilvą dailint ? ar ratukais tinka vedžiot?

o jei aš ryte niveja goodbye cellulite išmakaluosiu , per pietus taurės, vakarė vėl nivea ne per daug? aj ir plius pilingas su kava , beja ar galima kiekviena dieną pilingą daryt? kiek žinau ne g.gif realiai po kiek laiko jau galima cm matuot? o dėl vidines šlaunų puses kad negalima man nesąmonė, aš noriu viską g.gif o jeigu švelniau tai galima?

kiek skaičiau dar tai tiek tu nesutarimu kaip teisingai daryt, ar tinka viską smulkiais ratukais? o laikas , tai pradžioj po 3min kiekviena koją pakanka? o pilvą kiek laiko? o blauzdas rankas ar dar kažką galima?

kokiom odos ligom sergant negalima?

dėkui už atsakymą jei kas nepasivargins .
į
kai jau man po kelių dienų jas atsius įstosių į jūsų klubą cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 17 kovo 2010 - 23:40
Labas rytas smile.gif

QUOTE(susidomejus @ 2010 01 30, 21:19)
Taures deti ne ant kremo, o ant gana didelio kiekio aliejaus  4u.gif

O gal galite pasakyti, koks aliejus tinkamiausias? 4u.gif
Atsiprasau, kad nepaskaicus visos temos klausiu. Tiap netycia uztikau tema ir labai nosriu suzinot, ir laiko dabar neturiu doh.gif biggrin.gif Grizus pazadu perskaityt viska pioneer.gif As vis ant kremo nuo celiulito braukiau ir man negerai, tai numeciau jas salin doh.gif
Atsakyti
it's not me aš nežinau bet vakar kartu su taurėm užsakiau šita rekomenduojama aliejuką prie taurių , kol kas nenaudojau poveikio nežinau , labai rekomenduot nedrįsčiau bet va kaip galima variantą rodau smile.gif
Atsakyti
Labai, labai aciu 4u.gif manau kazko panasaus gal rasiu toj pacioj parduotuvytej, kur ir taures pirkau. Siaip ten prieskoniu ir alieju parduotuve
Aciu 4u.gif
Atsakyti
radau paveiksliuką kur pavaizduotos limfos tekėjimo kryptis taip ir masažuotis reikėtu turbūt? g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 03 18, 09:46)

man tai tas aliejus kur uzsisaket labai nekoks, nes labai greit susigeria ir jokio slydimo, neina normaliai net taures pajudnt su juo. Man geriau paprastas alyvuogiu aliejus pagerintas apelsinu ar cinamono EA.

O del masazo krypties, tai kojas reikia is apacios i virsu, truputi kreipiant i slaunies isorine puse pvz. nuo kelio i virsu braukt arba vienu tiesiu judesiu arba nedideliais apskritimais (kaip cia paaiskint g.gif ), na kaip spirale tokiais irgi i virsu arba dar galima ir i virsu ir i apacia, bet irgi labai staigiais judesiais mazdaug 5 cm amplitude ir taip bruzinant irgi kilt i virsu slaunimi (tie pastarieji du judesiai - apskritimais ir bruzinimas aukstyn zemyn turi buti labai staigus). Ir dar masazuojantis raumenys turi buti visiskai atpalaiduoti, taigi geriausia masazuotis gulint, nors tai gana sunku (ypac uzpakalinei koju daliai doh.gif )

Ir dar - pries pradedant su tauremis, reiktu visada su kokiu paprastu masazuokliu oda pabruzint po kelias minutes, kad paskui neliktu melyniu baisiu

Vidines slaunu puses masazuoti NEGALIMA, nes labai plona ir jautri oda.

Kiek laiko ir kas kiek laiko masazuoti negaliu patarti nes nezinau...Man pora sykiu per savaite masaziste masazuoja ir dar porasyk pati pasimasazuoju po pusvalanduka cool.gif
Atsakyti
nu bliamba gaila dėl to aliejaus bet jei jau užsakiau turėsiu sunaudot , bet kažkur skaičiau merginom patiko ..matyt kaip kam g.gif: vnž nesulaukiu tu taurių jau padariau foto "prieš" po mėnesio darysiu "po" pasidomėjau juk kursas yra 1 mėnuo , po pertraukos galima bandyt vėl...

tik pergyvenu dėl judesių kad nemokėsiu teisingai padaryt ...

ai o kaip dėl vietų kur yra strijų , galima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 18 kovo 2010 - 11:49
Sveikos merginos, as isbandziau masaza su tauremis, ji derinau su sportu, tai galiu pasakyti, kad atsikraciau 10 kg. Kojos po pirmu masazu buvo nusetos vien melynemis ir melynes buvo ten kur buvo sukaupta daugiausia celiulito. Pirmiausia masaziste ismasazuodavo kojas, sedmenis, tada braukydavo su taurelemis, o tada vel masazuodavo rankomis ir baigusi istepdavo anticeliulitiniu kremu ir ivyniodavo i maistine plevele, kad siltu kojos ir uzpakaliukas su plevele vaiksciodavau namie apie pora valandu. Efektas uztikrintas!!!!!! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linaska @ 2010 03 18, 18:38)
Efektas uztikrintas!!!!!!  lotuliukas.gif

bet ar tikrai? kažin ar būtu toks efektas be sporto? g.gif manu vien taurės be sporto nieko vertos , o gal aš klystu?

ir išvis kur visos besimasažuojančios dingo? blink.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif Aš ir su klausimu, tokiu "blondišku" trupučiuką blush2.gif Bet, kad labai knieti su tomis taurėmis išmokti masažuotis. Kur yra vidinė šlaunų pusė? lotuliukas.gif blink.gif Pavyzdžiui, jei aš masažuojuosi užpakaliuką, tai žemiau jo, galiu ir drąsiai su taurėmis masažuotis ar ten vidinė pusė šlaunų? g.gif biggrin.gif Apšvieskite mane kas nors, su žmogaus anatomija žinių trūksta, kad vidinė šlaunų pusė nežinau kur randasi doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brilliant: 18 kovo 2010 - 20:01
QUOTE(Brilliant @ 2010 03 18, 20:00)
Sveikos mirksiukas.gif  Aš ir su klausimu, tokiu "blondišku" trupučiuką blush2.gif  Bet, kad labai knieti su tomis taurėmis išmokti masažuotis. Kur yra vidinė šlaunų pusė? lotuliukas.gif  blink.gif  Pavyzdžiui, jei aš masažuojuosi užpakaliuką, tai žemiau jo, galiu ir drąsiai su taurėmis masažuotis ar ten vidinė pusė šlaunų? g.gif  biggrin.gif Apšvieskite mane kas nors, su žmogaus anatomija žinių trūksta, kad vidinė šlaunų pusė nežinau kur randasi doh.gif  4u.gif

dabar maudžiausi ir ta pati galvojau o kur gi jau konkrečiai skaitosi biggrin.gif nors ir ne blondine atrodo , ir kaip ir žinau kur bet noriu kad kas patvirtintu kad tikrai ten kur galvoju biggrin.gif
Atsakyti
kaip atrodo tos taures? blush2.gif
Atsakyti