Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(reikli @ 2010 01 20, 11:23)
Na jau tikrai geriau alyvuogiu naudokit,nes jonson tai parafinas -jis visiskai musu odai nenaudingas schmoll.gif

Aha pastebejau, kad Jonson malonus tik kai uzsitepi pvz vakare duse, o ryte, kojos issauseje buna labai blink.gif
Atsakyti
Mane tai beria nuo visu alieju ir baisiai niezti. Bet SM perskaiciau, kad mamos giria aliejuka Babuska Agafija. Nu man labai juokingas pavadinimas biggrin.gif Nuejau i pacia pirma kosmetikos parduotuve ir pacioje zemiausioje lentynoje prie pigiausiu prekiu tos babuskos pilna. Aliejus celiulitui, masaziu, aliejai dar kazkokie, prausikliai. Na visa serija tos babuskos lotuliukas.gif O kainos tik keli litai. Pabandykit gal patiks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samsam: 20 sausio 2010 - 11:10
nusipirkau taures bet nezinau kaip masazuotis
Papildyta:
QUOTE(dinazaure @ 2009 12 18, 15:09)
Mergaites, tai nebutinai iskart taip ziauriai siurbti tuos riebalus su vakuumu po gimdymo arba kitais atvejais, kai negalima daryti intensyvaus masazo. Mylekite savo kuna, koks jis bebutu jums nepatrauklus smile.gif Nes jei intensyviai gramdysite celiulita, kunas priesinsis tokiai ziauriai invazijai ir stengsis  kaupti dar daugiau apsaugini riebalu  sluoksni smile.gif Galima tiesiog po kiekvieno prausimosi svelniai pasimasazuoti naudojant eterinius aliejus. Arba po tauriu masazo, nuvale ta alieju su issiskyrusiomis nereikalingomis medziagomis, pabaigai pamasazuokite svelniai, nuraminimui sudirginta oda. bet butinai su meile smile.gif  4u.gif

o kaip padaryt vakuuma? sos patarimo!!! help.gif help.gif
Papildyta:
QUOTE(Kawa @ 2009 10 29, 15:43)
Ačiū uz nuoradą el. knygai 4u.gif 

Priminimui - taures galima įsigyti http://www.safora.lt/kiti/p,125

Vilniuje jas dar galima įsigyti kosmetikos išparduotuveje, kuri yra prie Žaliojo tilto stoteles
(CUP`o pusėje). Šiandien nusipirkau - kainavo 15.30 Lt smile.gif

as pirkau rusiskos kosmetikos parduotuve traku gatveje. kaina 22lt
Atsakyti
Atejau visa apsipatenkinus pasigirt biggrin.gif Jau apie menesi save vakuuminiu masazu kasdien kankinu, celiulitas vos vos pamazejo, bet mano strijos beveik isnyko!!! thumbup.gif Net MB tai pastebejo. Tos bjaurybes ant mano slaunu sonu gyveno beveik 10 metu. Isvagoti ir sedmenys taip pat kaip slaunys buvo, nuo pat paauglystes, bet ju nemasazavau. Dabar palyginus skirtumas laaabai matosi. Jau pradejau ir subiniuka vakuumuot, kad ir ten strijos susitrauktu.

Tiesa, manau tam itakos turejo ir mano naudojamas aliejukas. Pirkau nesciosioms skirta alieju pries striju atsiradima. Toki issirinkau, nes tada pats pigiausias aliejus Droge buvo blush2.gif Maniau, kad didelio skirtumo nera, juk visi skirti odai strangrint. Bet dabar supratau, kad tokiu budu galiu strijas nepastebimas padaryt.

Tikiuosi, kad sis masazas ir mano celiulilta pradangins, bet siuo metu esu labai laiminga netiketa puiku rezultata gavusi smile.gif
Atsakyti
man kraujagysliu biskeli pasirode,bet dar tik masazuotis pradejus,jau nezinau net,ar testi
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 01 20, 23:47)
man kraujagysliu biskeli pasirode,bet dar tik masazuotis pradejus,jau nezinau net,ar testi

o anksciau nebuvo nei vienos? Pries masaza
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 01 21, 10:42)
o anksciau nebuvo nei vienos? Pries masaza

kelios buvo,bet neissaukianciai.pamaciau nauju g.gif velnias,gal man negerai,iskels i pavirsiu anksciau laiko.pas mama kojos melynos nuo kraujagysliu,kad nebutu paveldas
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 01 21, 19:01)
kelios buvo,bet neissaukianciai.pamaciau nauju g.gif velnias,gal man negerai,iskels i pavirsiu anksciau laiko.pas mama kojos melynos nuo kraujagysliu,kad nebutu paveldas

nedaryt to vakuuminio, celiulitui naikint yra daugybe kitu budu
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 01 21, 20:40)
nedaryt to vakuuminio, celiulitui naikint yra daugybe kitu budu

na minu elipsini namie,valgau pati zinai viska
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2010 01 20, 15:16)
nusipirkau taures bet nezinau kaip masazuotis
Papildyta:

o kaip padaryt vakuuma? sos patarimo!!! help.gif  help.gif

suspaudi taure is sonu, dedi ant odos, isteptos aliejumi ir atleidi, viduje taures matosi odos kauburiukas, jei stipriai taure suspausi pries dedant, tikrai ir pajausi ta vakuuma biggrin.gif
gana paprasta, tik reikia igudziu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 01 21, 00:47)

Matyt negerai masazuojate, arba labai jautri oda. As Jusu vietoje toliau nemasazuociau, sugalvokite kuo kitu pakeisti.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 01 28, 16:25)
Matyt negerai masazuojate, arba labai jautri oda. As Jusu vietoje toliau nemasazuociau, sugalvokite kuo kitu pakeisti.

neturejau bedu del kraujagysliu,viena kita tik yra,bet po keliu masazu atsirado nauju.na tai ir nustojau,negaliu taip zaist.gal jaunom kitaip
Atsakyti