o jums patogu naudoti taures. Jie slysta is ranku man. Gal kokiu yra kitokiu ne uz 15 litu? Gal didesniu
QUOTE(Blondine uz vairo @ 2009 12 23, 17:40)
o jums patogu naudoti taures. Jie slysta is ranku man. Gal kokiu yra kitokiu ne uz 15 litu? Gal didesniu
Nuvalyk naudodama jas popierine servetele, taip pat rankas, tada islaikysi
Papildyta:
QUOTE(sandra_sandrute @ 2009 12 22, 18:30)
ir kur galima isigyti geru, naturaliu eteriniu alieju?is anksto dekoju
www.kvapunamai.lt (cia kiek brangiau)
www.naujojibarmune.lt
www.aromabalt.lt
Femina bona dar eterinius aliejus parduoda, austriski profesionalus STYX kompanijos.
O masazo taure ir man slysta, nuvalau, bet vistiek reikia tvirtai laikyt. pagrinde nuo to rankos paskausta paskui.
O masazo taure ir man slysta, nuvalau, bet vistiek reikia tvirtai laikyt. pagrinde nuo to rankos paskausta paskui.
QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 08, 12:21)
Daugiau nei metai laiko.
"gudrios"negudri replika
Papildyta:
na ka,gavau tas taures ir as siandien.aliejaus spec neturiu,bet tiks masazinis manau.taigi vakare pameginsiu.jau paskaitinejus cia atbaidanciai atrodo-ir melynes,ir skauda.na ryt parasysiu,kaip man sekesi.prieki gal pati pazulinsiu,uzpakaline dali mb pabruzins:)
as internetu uzsisakiau jas
QUOTE(girene @ 2010 01 14, 19:15)
"gudrios"negudri replika
Papildyta:
na ka,gavau tas taures ir as siandien.aliejaus spec neturiu,bet tiks masazinis manau.taigi vakare pameginsiu.jau paskaitinejus cia atbaidanciai atrodo-ir melynes,ir skauda.na ryt parasysiu,kaip man sekesi.prieki gal pati pazulinsiu,uzpakaline dali mb pabruzins:)
Papildyta:
uz kiek isigijot? labai idomu
QUOTE(girene @ 2010 01 14, 18:15)
"gudrios"negudri replika
Papildyta:
Papildyta:
Nebutinai melynes, bet paprastai visad nors kazkiek arba daug skauda.
QUOTE(Saldzioji18 @ 2010 01 14, 21:34)
25su siuntimo paslauga
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2010 01 14, 22:31)
Nebutinai melynes, bet paprastai visad nors kazkiek arba daug skauda.
ai,na pameginsiu vakare pries miega.labai skaudes,daug netrauksiu bus tai bus,man jos ir taip greit atsiranda.koki alieju naudot geriau.as turiu masazini zoleliu visokiu
QUOTE(girene @ 2010 01 14, 21:46)
25su siuntimo paslauga
Papildyta:
ai,na pameginsiu vakare pries miega.labai skaudes,daug netrauksiu bus tai bus,man jos ir taip greit atsiranda.koki alieju naudot geriau.as turiu masazini zoleliu visokiu
Papildyta:
aliejus geriau kad butu anticeliulitinis koks nors.