Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

noreciau suzinoti kas man galetu kaune atlikti anticeliulitini masaza, ivairiose masazu studijose brangoka, o su taurem bijau pati pradeti, nes turiu siek tiek issipletusiu kapiliaru.
Atsakyti
ir kur galima isigyti geru, naturaliu eteriniu alieju?is anksto dekoju smile.gif
Atsakyti
o jums patogu naudoti taures. Jie slysta is ranku man. Gal kokiu yra kitokiu ne uz 15 litu? Gal didesniu
Atsakyti
QUOTE(Blondine uz vairo @ 2009 12 23, 17:40)
o jums patogu naudoti taures. Jie slysta is ranku man. Gal kokiu yra kitokiu ne uz 15 litu? Gal didesniu

Nuvalyk naudodama jas popierine servetele, taip pat rankas, tada islaikysi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sandra_sandrute @ 2009 12 22, 18:30)
ir kur galima isigyti geru, naturaliu eteriniu alieju?is anksto dekoju  smile.gif

www.kvapunamai.lt (cia kiek brangiau)
www.naujojibarmune.lt
www.aromabalt.lt
Atsakyti
Femina bona dar eterinius aliejus parduoda, austriski profesionalus STYX kompanijos.
O masazo taure ir man slysta, nuvalau, bet vistiek reikia tvirtai laikyt. pagrinde nuo to rankos paskausta paskui.
Atsakyti
KUR KLAIPEDOJE GALIMA JU ISIGYTI??? 4u.gif
GAL KURI MAMYTEI NETIPO IR NEPATIKO, NORECIAU PABANDYTI.
Atsakyti
Sveikutės. gal kas turite parduoti masažines taures, taip noriu gražių kojyčių. blush2.gif Niekur jų negaunu. Rašykite į az.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 08, 12:21)
Daugiau nei metai laiko.  ax.gif

"gudrios"negudri replika
Papildyta:
na ka,gavau tas taures ir as siandien.aliejaus spec neturiu,bet tiks masazinis manau.taigi vakare pameginsiu.jau paskaitinejus cia atbaidanciai atrodo-ir melynes,ir skauda.na ryt parasysiu,kaip man sekesi.prieki gal pati pazulinsiu,uzpakaline dali mb pabruzins:)
as internetu uzsisakiau jas
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 01 14, 19:15)
"gudrios"negudri replika
Papildyta:
na ka,gavau tas taures ir as siandien.aliejaus spec neturiu,bet tiks masazinis manau.taigi vakare pameginsiu.jau paskaitinejus cia atbaidanciai atrodo-ir melynes,ir skauda.na ryt parasysiu,kaip man sekesi.prieki gal pati pazulinsiu,uzpakaline dali mb pabruzins:)

uz kiek isigijot? labai idomu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 01 14, 18:15)
"gudrios"negudri replika
Papildyta:

Nebutinai melynes, bet paprastai visad nors kazkiek arba daug skauda.
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2010 01 14, 21:34)
uz kiek isigijot? labai idomu blush2.gif

25su siuntimo paslauga
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2010 01 14, 22:31)
Nebutinai melynes, bet paprastai visad nors kazkiek arba daug skauda.

ai,na pameginsiu vakare pries miega.labai skaudes,daug netrauksiu biggrin.gif bus tai bus,man jos ir taip greit atsiranda.koki alieju naudot geriau.as turiu masazini zoleliu visokiu
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 01 14, 21:46)
25su siuntimo paslauga
Papildyta:

ai,na pameginsiu vakare pries miega.labai skaudes,daug netrauksiu biggrin.gif bus tai bus,man jos ir taip greit atsiranda.koki alieju naudot geriau.as turiu masazini zoleliu visokiu

aliejus geriau kad butu anticeliulitinis koks nors.
Atsakyti