Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(Rrasytia @ 2009 12 02, 12:25)
Labukas  4u.gif  sakykit, o kiek laiko reikia buti isivyniojus po masazo tauremis?  ax.gif

Kaip nurodyta ant priemones, dazniausiai 30 min.
Atsakyti
Prisiskaiciusi Jusu patarimu as irgi pradejau tomis tauremis kojas masazuotis, kad oda lygesne butu. Jau pirmus celiulito pozymius aptikau doh.gif tai susigriebiau.

Kiek skaiciau, daug kam pirmom savaitem melynes ar kraujosruvos ant koju atsirasdavo. O man kazkodel nieko nebuvo, nors jau 4 diena, kaip masazuojuosi. Vakuuma tikrai dideli padarau, "blogasias koju vietas", kurias celiulitas jau beveik puosia, labai skauda, nu bet paraudimas greitai isnyksta, ir viskas, daugiau nieko.

Sakykit, gal kazka ne taip darau? g.gif
Atsakyti
Visi zmones yra skirtingi, tik tiek
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif
gal kuri turit parduoti masazines taures?
mano mieste ju nera unsure.gif , o taip norisi kojytes pagrazinti.
reiktu siusti 4u.gif
aciukas is anksto 4u.gif
I AZ
Atsakyti
O sakykit, as skaiciau, kad po gimdymo raumenims atstatyti irgi tinka vakuminis, ar tikrai?
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2009 12 15, 12:24)
O sakykit, as skaiciau, kad po gimdymo raumenims atstatyti irgi tinka vakuminis, ar tikrai?

Po gimdymo 6 men stipresnis pilvo masazas nerekomenduojamas. Galima daryti tik relaksacinius masazus. Vakuuminis yra stiprus.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 12 15, 19:43)
Po gimdymo 6 men stipresnis pilvo masazas nerekomenduojamas. Galima daryti tik relaksacinius masazus. Vakuuminis yra stiprus.

Taip taip, nors vakuumini masaza ir svelniai atlikti galima, jautriu vietu, t.y. krutu, vidines slaunu puses ir pilvuko po gimdymo masazuoti negalima. Turi pilvo raumenys susitvarkyt, kad vakuumas ju nepazeistu, o tada galima ir "lasinius" vakuumuot biggrin.gif

Is viso, toks masazas skirtas daugiausia riebaliniam audiniui ir odai, raumenu jis is viso neturi veikt ir pasiekt. Raumenu skaidulos kitu budu turi buti stimuliuojamos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snuffe: 15 gruodžio 2009 - 22:52
QUOTE(susidomejus @ 2009 12 15, 19:43)

o kazkokiam zurnale (neprisimenu tik kokiam) kaip tik siulo si masaza atlikti ne veliau kaip 5 men po gimdymo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2009 12 16, 13:32)
o kazkokiam zurnale (neprisimenu tik kokiam)  kaip tik siulo si masaza atlikti ne veliau kaip 5 men po gimdymo g.gif

Man taip sake gydytojas, masazu destytojas. Galima klausyt jo, o galima zurnalo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 12 16, 16:55)
Man taip sake gydytojas, masazu destytojas. Galima klausyt jo, o galima zurnalo. ax.gif

as nesiginciju smile.gif tik klausiu nes nieko neismanau. O pas mane riebalu ant pilvo ir taip keliems zmonems uztektu, tai va blush2.gif praejo
3 menesiai o pradejau masazuot ir perskaiciau, kad negalima g.gif gal sakau per lasinius iki raumenu nedaeis man tas vakuumas g.gif
Atsakyti
Mergaites, tai nebutinai iskart taip ziauriai siurbti tuos riebalus su vakuumu po gimdymo arba kitais atvejais, kai negalima daryti intensyvaus masazo. Mylekite savo kuna, koks jis bebutu jums nepatrauklus smile.gif Nes jei intensyviai gramdysite celiulita, kunas priesinsis tokiai ziauriai invazijai ir stengsis kaupti dar daugiau apsaugini riebalu sluoksni smile.gif Galima tiesiog po kiekvieno prausimosi svelniai pasimasazuoti naudojant eterinius aliejus. Arba po tauriu masazo, nuvale ta alieju su issiskyrusiomis nereikalingomis medziagomis, pabaigai pamasazuokite svelniai, nuraminimui sudirginta oda. bet butinai su meile smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2009 12 18, 15:39)
gal sakau per lasinius iki raumenu nedaeis man tas vakuumas g.gif

Kai masazinsit, tai tikrai daeis mirksiukas.gif
Atsakyti