na ar atsiras galinciu mums patarti?
QUOTE(ingira @ 2009 11 12, 18:59)
jau turiu ir as taures, tokios grazios, geltonos
pirma karta darantis sunkiai ejosi, daznai atsokdavo ir labai skaudejo nors as darau daug itrauksi odos, kitaip man nesijaucia, atrodo efekto nera. trecia karta pasimasazavau gana lengvai ir su 2 taurem iskarto o ir nebeskauda tiek.
vat man irgi idomu, kokiu greiciu masazuojates, ar daug itraukiat, ar vos vos, kad tik priliptu?
pirma karta darantis sunkiai ejosi, daznai atsokdavo ir labai skaudejo nors as darau daug itrauksi odos, kitaip man nesijaucia, atrodo efekto nera. trecia karta pasimasazavau gana lengvai ir su 2 taurem iskarto o ir nebeskauda tiek.
vat man irgi idomu, kokiu greiciu masazuojates, ar daug itraukiat, ar vos vos, kad tik priliptu?
Nieko cia negalima patart, viskas labai individualu. Kai kurioms klientems negalima greit daryt ir daug itraukt, nes paprasciausiai labai skauda. O kitoms isvis negalima net silpniausio vakuumo daryt, nes irgi labai skauda. Kitoms galima daryt stipriau. Sekite savo pojucius.
Bet merginos, jeigu pastebite pavirsinius kapiliarus, tai atsisakykite vakuuminio masazo, nuosirdziai patariu
Jungiuosi ir as prie jusu, sian nusipirkau taures, aliejaus ir pirma karta masazavausi
As igi katik po tauriu Jungiuosi prie jusu dabar pasizadejau kad kiekviena diena darysiu tik su dviem niekaip neismokstu daryti
QUOTE(matrica_2 @ 2009 11 18, 00:20)
As igi katik po tauriu Jungiuosi prie jusu dabar pasizadejau kad kiekviena diena darysiu tik su dviem niekaip neismokstu daryti
O kam butinai su dviem? Galima ir su viena.
QUOTE(susidomejus @ 2009 11 14, 19:31)
Nieko cia negalima patart, viskas labai individualu. Kai kurioms klientems negalima greit daryt ir daug itraukt, nes paprasciausiai labai skauda. O kitoms isvis negalima net silpniausio vakuumo daryt, nes irgi labai skauda. Kitoms galima daryt stipriau. Sekite savo pojucius.
Bet merginos, jeigu pastebite pavirsinius kapiliarus, tai atsisakykite vakuuminio masazo, nuosirdziai patariu
oioioi,o kas gali atsitikti jei jie yra? tai kaip ada celiulita naikint?
QUOTE(žariene @ 2009 11 24, 21:46)
oioioi,o kas gali atsitikti jei jie yra? tai kaip ada celiulita naikint?
Kapiliarai? Atsiras daugiau.
Yra ir kitu masazu, kurie mazina celiulita, ne tik vakuuminis.
QUOTE(susidomejus @ 2009 11 24, 21:48)
Kapiliarai? Atsiras daugiau.
o gal galima tas vietas kur ju nera,nes siaip tai tikrai tos taures man padeda,bet tie kapiliarai ir man nerima kele vis galvojau ar nieko tokio,aciu labai gad perspejot
galima juos apeit, bet kokia prasme, jeigu jai polinkis yra, tai atsirast gali kur nebuvo...
ot tai ssss....visada viskas lengvai nesigauna
Labukas sakykit, o kiek laiko reikia buti isivyniojus po masazo tauremis?
Na ka jus manote... Nuvaziavau i stoties turgu (kaune), visa laiminga, galvojau jau nuo siandien eisiu vel grazaus sedimojo link, ir nera Sako jau neturiu tai mano grazejimas oficialiai atkeliamas arciausiai iki sestadienio