Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

na ar atsiras galinciu mums patarti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingira @ 2009 11 12, 18:59)
jau turiu ir as taures, tokios grazios, geltonos biggrin.gif
pirma karta darantis sunkiai ejosi, daznai atsokdavo ir labai skaudejo verysad.gif  nors as darau daug itrauksi odos, kitaip man nesijaucia, atrodo efekto nera. trecia karta pasimasazavau gana lengvai ir su 2 taurem iskarto rolleyes.gif o ir nebeskauda tiek.
vat man irgi idomu, kokiu greiciu masazuojates, ar daug itraukiat, ar vos vos, kad tik priliptu?

Nieko cia negalima patart, viskas labai individualu. Kai kurioms klientems negalima greit daryt ir daug itraukt, nes paprasciausiai labai skauda. O kitoms isvis negalima net silpniausio vakuumo daryt, nes irgi labai skauda. Kitoms galima daryt stipriau. Sekite savo pojucius.
Bet merginos, jeigu pastebite pavirsinius kapiliarus, tai atsisakykite vakuuminio masazo, nuosirdziai patariu 4u.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir as prie jusu, sian nusipirkau taures, aliejaus ir pirma karta masazavausi ax.gif
Atsakyti
As igi katik po tauriu 4u.gif Jungiuosi prie jusu dabar pasizadejau kad kiekviena diena darysiu 4u.gif tik su dviem niekaip neismokstu daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2009 11 18, 00:20)
As igi katik po tauriu  4u.gif  Jungiuosi prie jusu dabar pasizadejau kad kiekviena diena darysiu  4u.gif  tik su dviem niekaip neismokstu daryti  g.gif

O kam butinai su dviem? Galima ir su viena.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 11 14, 19:31)
Nieko cia negalima patart, viskas labai individualu. Kai kurioms klientems negalima greit daryt ir daug itraukt, nes paprasciausiai labai skauda. O kitoms isvis negalima net silpniausio vakuumo daryt, nes irgi labai skauda. Kitoms galima daryt stipriau. Sekite savo pojucius.
Bet merginos, jeigu pastebite pavirsinius kapiliarus, tai atsisakykite vakuuminio masazo, nuosirdziai patariu  4u.gif

oioioi,o kas gali atsitikti jei jie yra? tai kaip ada celiulita naikint? g.gif
Atsakyti
QUOTE(žariene @ 2009 11 24, 21:46)
oioioi,o kas gali atsitikti jei jie yra? tai kaip ada celiulita naikint? g.gif

Kapiliarai? Atsiras daugiau.
Yra ir kitu masazu, kurie mazina celiulita, ne tik vakuuminis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 11 24, 21:48)
Kapiliarai? Atsiras daugiau.
Yra ir kitu masazu, kurie mazina celiulita, ne tik vakuuminis.  smile.gif

o gal galima tas vietas kur ju nera,nes siaip tai tikrai tos taures man padeda,bet tie kapiliarai ir man nerima kele vis galvojau ar nieko tokio,aciu labai gad perspejot 4u.gif
Atsakyti
galima juos apeit, bet kokia prasme, jeigu jai polinkis yra, tai atsirast gali kur nebuvo...
Atsakyti
ot tai ssss....visada viskas lengvai nesigauna doh.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif sakykit, o kiek laiko reikia buti isivyniojus po masazo tauremis? ax.gif
Atsakyti
Na ka jus manote... Nuvaziavau i stoties turgu (kaune), visa laiminga, galvojau jau nuo siandien eisiu vel grazaus sedimojo link, ir nera blink.gif Sako jau neturiu doh.gif tai mano grazejimas oficialiai atkeliamas arciausiai iki sestadienio verysad.gif
Atsakyti