Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(solitude @ 2009 07 25, 18:15)
sveikos 4u.gif įsigijau aš irgi šias taures, tris kartus jau masažavausi ir esu nustebusi, kad iškart oda lygesnė thumbup.gif aišku, skausmas masažuojantis nerealus, bet ko tik dėl grožio nepadarysi ax.gif

Manau siek tiek skaudeti turi, bet skaudeti nerealiai tai manau neturetu..... g.gif Gal per smarkiai itraukiat?...
Atsakyti
QUOTE(samsam @ 2009 07 26, 18:53)
Manau siek tiek skaudeti turi, bet skaudeti nerealiai tai manau neturetu..... g.gif Gal per smarkiai itraukiat?...

masažuoja mane mama, tai sakė, kad netraukia stipriai rolleyes.gif ir šiaip skausmingos šlaunys blush2.gif
Atsakyti
labas vakaras labai noriu siu tauriu kur jas gauti.kur perkate. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(evitele @ 2009 08 14, 22:42)
labas vakaras labai noriu siu tauriu kur jas gauti.kur perkate. verysad.gif

Kokiam mieste gyveni?
Atsakyti
alytuje ax.gif
Atsakyti
Oj, teko ir man tauremis masazuotis, neiskenciau, nes tikrai skauda, ypac masazuojant slaunu sonus...brrr, dabar net nupurto prisiminus ta jausma biggrin.gif perleidau draugei taures, nes nusprendziau kad jau geriau busiu su siokiu tokiu celiulitu, bet tokiu skausmu nekentesiu...tiesa, ten, kur labiausiai skaudejo masazuojant t.y slaunu sonuose, isryskejo kapiliarai kai kur, sutrukinejo... tai buvo dar viena priezastis atsisakyti tauriu masazo smile.gif
Atsakyti
As jau gal kokius 5 kartus dariausi masaziuka tai nepasakyciau kad jau labai skauda bet buna tokiu vietu kai nori su taurele greiciau pro ta vieta praeit ir negryst lotuliukas.gif Ai koki aliejuka nebrangu galit parekomenduoti ? g.gif nes pas mane toks spiritinis tai greit isigeria blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 08 15, 10:52)
As jau gal kokius 5 kartus dariausi masaziuka tai nepasakyciau kad jau labai skauda bet buna tokiu vietu kai nori su taurele greiciau pro ta vieta praeit ir negryst lotuliukas.gif  Ai koki aliejuka nebrangu galit parekomenduoti ?  g.gif  nes pas mane toks spiritinis tai greit isigeria blush2.gif

Aš pirkau "Alterra" anticeliulitinį aliejuką "Droge", gal už 12Lt ax.gif
Atsakyti
Taures kazkas rase, galima internetu nusipirkt.
Atsakyti
Mergaites, siaip labai atsargiai su tom taurem. Kai pradejau naudoti girdejau perspejimu, kad gali buti pasekmes ne tokios, kokiu laukiu. Atrodo ir dariau viska kaip reikia, bet truko raumuo slaunies, tai dabar koja atrodo tikrai baisiai...
Atsakyti
Tai tau darant masaza jis truko? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(samsam @ 2009 07 26, 18:53)

Skaiciau,kad skausmas gali buti tose zonose didesnis,kur celiulitas stipriau isreikstas smile.gif O kur jo nera,ten ir neskauda,pvz. man skauda vidine slaunu puse jei masazuociau,bet ne del celiulito(jo ten apskritai nera),o kad oda plona,bet va is isorines puses tai skauda,o ten ir celiulito yra. nors pas mane nedaug,bet vistiek man skauda,ypac jei stipriau paspaudus.
Atsakyti