Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(sausainyte @ 2009 05 27, 22:12)
mačiau pas mamą yra panašios taurelės, atsimenu kai dar vaikui kraudavo jas ant nugaros... tai ar tiktų tokiam masažui tokios ?  g.gif  ir dar, kaip ten iš jūsų taurelių išeina oras? tas stiklines, tai pamenu kažkaip pakaitindavo su degančia spirituota vata...  g.gif

cia kalbat apei stiklines taures, masazui yra skirtos patogesnes silikonines taurės 4u.gif Jas suspaudus išeina oras ... degitn nieko nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet jei zmogus neturi, tai tinka ir tokios. Kazkada sau sugebejau pasidaryt masaza su mazyciu stiklainiuku, ir vakuumas gavosi liuks.
Atsakyti
Realiai tinka bet koks sandarus indas, su lygiais kraštais... Esu dirbęs ir su silikatinėm taurėm, ir su stiklinėm, ir su molinėm... Bet su elementariu stiklainiu daryti dar neteko biggrin.gif
thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tetukas-masažistas: 04 birželio 2009 - 09:18
GAL ZINOTE,AR GALIMA TAURIU ISIGYTI ALYTUJE?
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2009 05 07, 14:51)
Galiu parduoti 1 NAUJĄ masažinę taurę, Kaune.  4u.gif

ir apskritai kiek jos kainuoja? ir kur pirkti būna?
Atsakyti
kur jas galima butu isigyti Vilniuje ir kokia ju kaina? 4u.gif
Atsakyti
Vilniuje parduoda kalvariju turguj vaistu kioskeli prie darzoviu iejimo netoli viena apie 10 lt.
Atsakyti
pirkau kaune urmo bazese. uz 2vnt.sumokejau 10lt. tik kazkaip pora kartu pasinaudojau,o daba nenaudojamos,nes tingiu kazkaip blush2.gif
Atsakyti
sveiki, gal kas nors galetu mane pakonsultuoti. turiu striju vidinese slaunu pusese ir jos dar sviezios (raudonos) ar galima jas svelniai pamasazuoti tauriu pagalba? nes kiek zinau, kad nerekomenduojama vidiniu slaunu masazuot, o jeigu tik per strijas perbraukt? g.gif:
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 06 29, 14:25)
sveiki, gal kas nors galetu mane pakonsultuoti. turiu striju vidinese slaunu pusese ir jos dar sviezios (raudonos) ar galima jas svelniai pamasazuoti tauriu pagalba? nes kiek zinau, kad nerekomenduojama vidiniu slaunu masazuot, o jeigu tik per strijas perbraukt? g.gif:

Gali pasimasažuoti, tik atsargiai, pirmą kartą pasireguliuok mažesnį vakumo įtraukimą, nes vidinės šlaunų pusės labai jautrios... Negailėk aliejaus ar kremo, stebėk ar neatsiranda mėlynių, o jei atsirado - vadinasi persistengei...
Prieš masažuodamasi su taurėmis būtinai pasidaryk "apšildantį" masažiuką (bent jau 5 minutes) rankomis ar kokiu masažuokliu...
Aišku, geriausiai tai padarytų masažistas, bet jeigu turi kantrybės - sėkmės ir pirmyn!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tetukas-masažistas @ 2009 07 07, 12:23)
Gali pasimasažuoti, tik atsargiai, pirmą kartą pasireguliuok mažesnį vakumo įtraukimą, nes vidinės šlaunų pusės labai jautrios... Negailėk aliejaus ar kremo, stebėk ar neatsiranda mėlynių, o jei atsirado - vadinasi persistengei...
Prieš masažuodamasi su taurėmis būtinai pasidaryk "apšildantį" masažiuką (bent jau 5 minutes) rankomis ar kokiu masažuokliu...
Aišku, geriausiai tai padarytų masažistas, bet jeigu turi kantrybės - sėkmės ir pirmyn!!!  thumbup.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif man labai sunku atitaikyti vakuuma, nes jei tik stipriau pasidarau tai slaunys patinsta, vos i kelnes ilendu blink.gif o jei per svelniai darau tai koju oda net neparausta o tik pabala smile.gif bet bandysim wink.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif įsigijau aš irgi šias taures, tris kartus jau masažavausi ir esu nustebusi, kad iškart oda lygesnė thumbup.gif aišku, skausmas masažuojantis nerealus, bet ko tik dėl grožio nepadarysi ax.gif
Atsakyti